Királyok lettek a képek, fõleg egy-két ugratós, kár, hogy a fejem nem látszik (vagy lehet, hogy inkább az a szerencse ;D). A Kõszeg nekem sem jó, mert este nem leszek, max. 6-ig érek rá. Meg az esõt is nagyon mondja már. Az ugratók tényleg nagyon jók lettek, csak maradjanak is ilyen állapotban. Már beszéltem is egy motorossal, és õ azt mondta, nem fogja szétcseszni. Remélem így is lesz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. április 17. - 01:13
Írta 2004. április 16. - 19:31
Csá!
Nemtom,szerintem közismert helyre nem kellene kitenni a NRS pályát,mert a csemeték hamar birtokba vennék,persze építeni,rendbe tartani senki nem segíteni. Ehh,már megint az az áldott jó szívem! :-X
Remélem holnap nem lesz esõ,és mehetünk tekerni. Ki megy Kõszegre? Én még kihagyom...
Nemtom,szerintem közismert helyre nem kellene kitenni a NRS pályát,mert a csemeték hamar birtokba vennék,persze építeni,rendbe tartani senki nem segíteni. Ehh,már megint az az áldott jó szívem! :-X
Remélem holnap nem lesz esõ,és mehetünk tekerni. Ki megy Kõszegre? Én még kihagyom...
Írta 2004. április 16. - 17:09
Na szép Jó napot mindenkinek!!!
Most köttem meg, hulpal és Rolandal voltunk tekerni, tök fasza lett a nagy ugrató, most legalább nem dob akkorát!
Hát figyelj biczó, nem udom hogy pályával kapcsolatban mi legyen, majd beszélek apukámmal, hogy hova lenne a legérdemesebb építeni!
DE ti milyen házban laktok, családiban, mert akkor esetleg nálatok találkozhatnánk, aztán akkor jönnének gondolom kornélék is, aztán akkor az alapanyagokból simán tudnánk építeni szakaszokat, persze ha neke is megfelel ;D
Egyébként azt nem tudjáto, ha esetleg lesz valami a spotligeti pályából, akkor oda lehet ns pályát építeni???
Mert ha meg nem lesz semmi, akkor meg az erdõben annyi pénzbõl simán elkertíthetünk egy jó nagy részt, aztán akkor oda meg lehet építeni a dirt jump páyát is, meg a ns pályát!
Mert az erdõbe csak a kerítésre kell költeni, nem kell költeni ilyen hülye tervekre, mert oda azt építünk ait csak akarunk ;D ;D
Holnap én csak négy után érek rá, szóval estefele nem megyünk el tekerni???
Most köttem meg, hulpal és Rolandal voltunk tekerni, tök fasza lett a nagy ugrató, most legalább nem dob akkorát!
Hát figyelj biczó, nem udom hogy pályával kapcsolatban mi legyen, majd beszélek apukámmal, hogy hova lenne a legérdemesebb építeni!
DE ti milyen házban laktok, családiban, mert akkor esetleg nálatok találkozhatnánk, aztán akkor jönnének gondolom kornélék is, aztán akkor az alapanyagokból simán tudnánk építeni szakaszokat, persze ha neke is megfelel ;D
Egyébként azt nem tudjáto, ha esetleg lesz valami a spotligeti pályából, akkor oda lehet ns pályát építeni???
Mert ha meg nem lesz semmi, akkor meg az erdõben annyi pénzbõl simán elkertíthetünk egy jó nagy részt, aztán akkor oda meg lehet építeni a dirt jump páyát is, meg a ns pályát!
Mert az erdõbe csak a kerítésre kell költeni, nem kell költeni ilyen hülye tervekre, mert oda azt építünk ait csak akarunk ;D ;D
Holnap én csak négy után érek rá, szóval estefele nem megyünk el tekerni???
Írta 2004. április 16. - 13:23
;D ;DMaul vegyél jennyt!!! ;D ;D
(nehogy)
Na akkor aki jönne holnap az szóljon majd,és egyeztessünk idõpontot,,, már nem fogom tudni elolvasni,úgyhogy csörgessetek meg!!
Jó hétvégét mindenkinek!!
(nehogy)
Na akkor aki jönne holnap az szóljon majd,és egyeztessünk idõpontot,,, már nem fogom tudni elolvasni,úgyhogy csörgessetek meg!!
Jó hétvégét mindenkinek!!
Írta 2004. április 16. - 11:08
Csá!
nem nincs semmi gáz.
Családi kör lesz hétvégén. ;D
Maul!
nem vehetsz Jennyt.
t
nem nincs semmi gáz.
Családi kör lesz hétvégén. ;D
Maul!
nem vehetsz Jennyt.
t
Írta 2004. április 16. - 09:30
Írta 2004. április 16. - 08:47
Hát srácok ezen a hétvégén nekem nem lesz sajnos ok. :'(
de mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok! ;D
t
de mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok! ;D
t
Írta 2004. április 16. - 07:41
Jók vagytok!!
Maul nem csinálunk valahol a nálam található anyagokból és a tiedékbõl northS. pályát??
Vagy nincs olyan hely ahol biztonságban lenne? ???
mikor tudnátok elszállítani a fákat?
Mcclane láttad hogy építkeznek ,,azon" a területen?szerinted most akkor mi van?
Holnap akkor Köszeg?????? :
Bocika akkor egy kompromisszumos 10 óra?? azt hiszem 9:45 körül van vonat!!
Írjatok hogy nektek mikor lenne jó!! vagy hívjatok fel! mert én csak ma 13:00 ig tudom megnézni ki mit válaszol!!!!!!!!!!!!!
Mindenki jöjjön holnap köszegre,talán megtudjuk úgy oldani hogy, mindenkinek megfeleljen az idõpont...
Válaszoljatok!!!
Maul nem csinálunk valahol a nálam található anyagokból és a tiedékbõl northS. pályát??
Vagy nincs olyan hely ahol biztonságban lenne? ???
mikor tudnátok elszállítani a fákat?
Mcclane láttad hogy építkeznek ,,azon" a területen?szerinted most akkor mi van?
Holnap akkor Köszeg?????? :
Bocika akkor egy kompromisszumos 10 óra?? azt hiszem 9:45 körül van vonat!!
Írjatok hogy nektek mikor lenne jó!! vagy hívjatok fel! mert én csak ma 13:00 ig tudom megnézni ki mit válaszol!!!!!!!!!!!!!
Mindenki jöjjön holnap köszegre,talán megtudjuk úgy oldani hogy, mindenkinek megfeleljen az idõpont...
Válaszoljatok!!!
Írta 2004. április 15. - 22:44
Ma voltunk kinn a parkosban, és a Maullal megcsináltuk a szétcseszett ugratókat, és örömmel jelentem jobb lett, mint újkorában. McClane, lehet gyakorolni.
Írta 2004. április 15. - 12:57
skacok, tegnapi képek hol vannak?
Kranked, lefrissítettem a canyonracio weblapot, a tagokhoz is felvettelek benneteket, meg beraktam pár helyre a linketeket
Kranked, lefrissítettem a canyonracio weblapot, a tagokhoz is felvettelek benneteket, meg beraktam pár helyre a linketeket
Írta 2004. április 15. - 10:05
Maul
http://www.heavytool....com/cimek.html
keresd Horváth Csabát!
mondd neki, hogy a Jennysek haverja vagy ;D
http://www.heavytool....com/cimek.html
keresd Horváth Csabát!
mondd neki, hogy a Jennysek haverja vagy ;D
Írta 2004. április 14. - 23:54
A délelõtt nekem sajna nem jó, mert alszom. Autó meg max. 3 után lenne, úgyhogy ha korábban megyünk, akkor marad a bicajos megoldás. Holnap mindenképpen hívlak.
Írta 2004. április 14. - 22:46
HÁát Maul még mindig nem döntöttél?? háát nem veszel mérget?? nem egészséges,de szerintem tök oké.. na alukálok pá4
Írta 2004. április 14. - 22:36
Hy!
Hulp! Holna mehetünk elõbb is, mert már 9-tõl ráérek, szoval ha jó neked elõbb is hívj, vagy írj!!
BOCI!!! A soproni gyereknek, mi a száma, ahol a bikliket vettétek, mert megérdklõdõm, nem tudnak-e valamit hozni! Egy próbát megér!
JA és ha megadod a számot, akkor ott kit kell keresenem??
Hulp! Holna mehetünk elõbb is, mert már 9-tõl ráérek, szoval ha jó neked elõbb is hívj, vagy írj!!
BOCI!!! A soproni gyereknek, mi a száma, ahol a bikliket vettétek, mert megérdklõdõm, nem tudnak-e valamit hozni! Egy próbát megér!
JA és ha megadod a számot, akkor ott kit kell keresenem??
Írta 2004. április 14. - 21:37
Holnap megyünk a Maullal ugratót javítani 1 körül, ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy ásson, és rá is ér, az jelezze itt, vagy hívjon engem.
Írta 2004. április 14. - 17:06
Egész jó lett a fékem, lehet hogy megtartom ;D Bár állítólag szenvedtek vele rendesen a szervízben.
Írta 2004. április 14. - 15:05
Ba..a meg pont most nem vagyok otthon > >..affene.. nektek jó tekerést !!!Maul ma kérdezd meg Rottent a protector miatt-matrix airborne-a van..
Írta 2004. április 14. - 14:19
szeinted mi lesz? kultúráltan tekerünk egyet
megszálljuk a várost aaaaaaaaaa
szal skacok várjatok meg, mert késni fogok, de igyexem ezerrel....
fényképezõgép legyen valahogy
ha jól számoltam, és ha mindenki eljön, akinek szóltam, akkor leszünk kb. 10-20-an
megszálljuk a várost aaaaaaaaaa
szal skacok várjatok meg, mert késni fogok, de igyexem ezerrel....
fényképezõgép legyen valahogy
ha jól számoltam, és ha mindenki eljön, akinek szóltam, akkor leszünk kb. 10-20-an
Írta 2004. április 14. - 14:04
Mi lesz ebbõl? (fõleg ha mindeki ott lesz) Majd a híradóban meg lehet látni, hogy bicajos randalírozók szállták meg Szombathely békés városát. ;D