Nah voltunk tekerni a hulpal, meg a bocival!
Hát bazdmeg a duplaugratónál a második ugratót megint sétbaszták
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. April 28. - 20:20
Posted 2004. April 28. - 16:16
én mennék rohatt szívesen, de ki kell pihennem magam, a 7végén verseny lesz, tegnap pedig edzettem, meg holnap is lesz edzés, szal most fiygelnem kellene....
hulp köszi a lépcsõt, de ha kérhetném, akkor legyen benne felfelé is, tudod, hogy azt szeretem
hulp köszi a lépcsõt, de ha kérhetném, akkor legyen benne felfelé is, tudod, hogy azt szeretem
Posted 2004. April 28. - 15:30
HAli!
én 6 kor tudok menni.
Maul emlékmû?
Hulp téged meg majd felhívlak!
de jöhetsz az emlékmûhöz is. ;D
még valaki?
t
én 6 kor tudok menni.
Maul emlékmû?
Hulp téged meg majd felhívlak!
de jöhetsz az emlékmûhöz is. ;D
még valaki?
t
Posted 2004. April 28. - 14:57
Na, szakdolgozat bekötve, leadva, már csak meg kell majd védeni június végén.
Bocika, én megyek, de lehet, hogy már korábban kinn leszek, úgyhogy csörgess majd meg, ha jössz kifelé.
Én is szívesen segítek építeni, de csak akkor, ha nem lesz jó idõ, mert különben húzok Kõszegre. Szombaton remélem végre összejön, igaz, Krisztián. Bár már megint szar idõt mond. McClane-nek építünk lépcsõt a ns mellé, hogy ne kelljen leugratnia. ;D
Bocika, én megyek, de lehet, hogy már korábban kinn leszek, úgyhogy csörgess majd meg, ha jössz kifelé.
Én is szívesen segítek építeni, de csak akkor, ha nem lesz jó idõ, mert különben húzok Kõszegre. Szombaton remélem végre összejön, igaz, Krisztián. Bár már megint szar idõt mond. McClane-nek építünk lépcsõt a ns mellé, hogy ne kelljen leugratnia. ;D
Posted 2004. April 28. - 10:03
Posted 2004. April 28. - 07:24
Mcclane a 7végén elmegyek érte!!!!
Maul sikerült elvinni???
Na ma meg nyelvvizsga van, Peti felhívhatnál és segíthetnél, vagy gyere el hejettem!!! ;D akkor ezt megbeszéltük..
mindenkinek szép napot!!
Maul sikerült elvinni???
Na ma meg nyelvvizsga van, Peti felhívhatnál és segíthetnél, vagy gyere el hejettem!!! ;D akkor ezt megbeszéltük..
mindenkinek szép napot!!
Posted 2004. April 27. - 17:24
Igen,ez tenyleg igz van...
Szombatra megint rossz idot mondanak,de talan ki tudunk menni NS-t epiteni. Ki tud jonni? En elvileg megyek!!
Szombatra megint rossz idot mondanak,de talan ki tudunk menni NS-t epiteni. Ki tud jonni? En elvileg megyek!!
Posted 2004. April 27. - 15:53
Tenap voltam egymagamba tekerni, és a duplaugratónál majdnem elkaszáltam két kisbohócot! Így a másodiknak a teteján állt az egyik biciklivel, aztán onnan nézegetett!
DE a második ugrató megint úgy szét van baszva! Kurva motorosok, akkora csapa van benne hoy lassan én is eltûnök benne!
DE a második ugrató megint úgy szét van baszva! Kurva motorosok, akkora csapa van benne hoy lassan én is eltûnök benne!
Posted 2004. April 27. - 15:52
Biczó, a táskád még mindig ott van a szobámban, nem hiányzik véletlenül?
csak pár léc, meg pár fadarab, meg pár szeg, de talán azok is jól jöhetnek...mármint a ns-hoz
(McClane is szeretmé kipróbálni a NS pályát, bár nem tud ugrani, és a NS végén mindig ugrani kell, de majd megoldjuk)
csak pár léc, meg pár fadarab, meg pár szeg, de talán azok is jól jöhetnek...mármint a ns-hoz
(McClane is szeretmé kipróbálni a NS pályát, bár nem tud ugrani, és a NS végén mindig ugrani kell, de majd megoldjuk)
Posted 2004. April 27. - 15:52
Na szevasztok!
Akkor biczó a motoros vásáridõpontját tudd meg, aztán akkor szerintem mennéno elég sokan!
McClane akkor neked ennyi fád van, millyen hoszzúak??
Akkor biczó a motoros vásáridõpontját tudd meg, aztán akkor szerintem mennéno elég sokan!
McClane akkor neked ennyi fád van, millyen hoszzúak??
Posted 2004. April 27. - 11:18
Milyen pályárol van szó? - én en hallottam semmit..ja az NS?? ;D--> Nagy Sportpálya,,,
Okés akkor majd szólj és hazacsörgök, hogy mentek!!!
Igen az a vásár még most is van, azt hsiezm májusban lesz .. a Köszegiek jobban tudják, mert õk rendszeresen járnak ki, de megkérdem az idõpontot és elmehetnénk, mert érdekel engem is!!
Maul Mcclane-nek is van cuccosa!! ;D
Akkor kijön valaki majd vasárnap , ha jó idõ lesz?
Okés akkor majd szólj és hazacsörgök, hogy mentek!!!
Igen az a vásár még most is van, azt hsiezm májusban lesz .. a Köszegiek jobban tudják, mert õk rendszeresen járnak ki, de megkérdem az idõpontot és elmehetnénk, mert érdekel engem is!!
Maul Mcclane-nek is van cuccosa!! ;D
Akkor kijön valaki majd vasárnap , ha jó idõ lesz?
Posted 2004. April 27. - 10:48
én mondtam, hogy van egy kis faanyagom, meg egy kis szegek, amit fel is ajánlottam már ,de senki nem jelezte, hoyg ekll-e.... ???
Posted 2004. April 26. - 19:54
Biczó!
Még egyszer régen mondtad hogy szokott lenni ilyen motoros "zsibvásár" Bécsben, az van még most is, vagy hol lehetne utánajárni??
Még egyszer régen mondtad hogy szokott lenni ilyen motoros "zsibvásár" Bécsben, az van még most is, vagy hol lehetne utánajárni??
Posted 2004. April 26. - 19:37
Hát majd holnap viszem el tõletek, mert csak akkor ér rá fatterom!
Egyébként írtam a csingernek hogy adja vissza a szakaszokat!
Ja, és ezt a NS pályát úgy nem nagyon kéne reklámozni, mert az ok hogy akik segítenek azok mehenek nyugodtan, de nem akarom hogy tömeglátványosság legyen belõle, meg bohóctelep!
Meg ha mindenki tudja, akkor minendki tovább is adja, aztán a vége az lesz hogy illetéktelenek fülébe jut aztán szét lesz baszva az egész!
Szóval lécci ne mondjátok senkinek!
Egyébként írtam a csingernek hogy adja vissza a szakaszokat!
Ja, és ezt a NS pályát úgy nem nagyon kéne reklámozni, mert az ok hogy akik segítenek azok mehenek nyugodtan, de nem akarom hogy tömeglátványosság legyen belõle, meg bohóctelep!
Meg ha mindenki tudja, akkor minendki tovább is adja, aztán a vége az lesz hogy illetéktelenek fülébe jut aztán szét lesz baszva az egész!
Szóval lécci ne mondjátok senkinek!
Posted 2004. April 26. - 19:15
16kg-os montival mennyi az esélyem?valaki tudja? 2.35 ös gumikkal?,, hát ezért azt hiszem most nem indulok.. ; de öreganyám bicajával a montis távra elmegyek-valaki eljönne velem?rugós ülés,, 28 -as kerék-szuper gyors..ja és alu váz...szerszámkészlet, csengõ, visszapillantó és kosár, ha lenne kedvem benézni a tecsoba-ilyen a jó bicaj.. csak úgy letekerni- nevezés nélkül...D,, Ha nem indulok ,akkor drukkolok majd.. Mcclane-nek
Peti hogy állsz- beköttetted márt?
Szerintem ha tudjátok kezdjétek el elöbb építeni...
Maul sikerült elvinni a fát? vagy még nem?
Hát most nézem a díjazást, > - hát nem vitték túlzásba az adakozást...
Peti hogy állsz- beköttetted márt?
Szerintem ha tudjátok kezdjétek el elöbb építeni...
Maul sikerült elvinni a fát? vagy még nem?
Hát most nézem a díjazást, > - hát nem vitték túlzásba az adakozást...
Posted 2004. April 26. - 17:53
VI . BICIKLON KERÉKPÁR VERSENY
Mezõnyverseny a Biciklon Sport Club rendezésében
2004 . május 2-án vasárnap 10 órakor az oladi TESCO-nál, tömegrajtos indítással
Szombathely - Sé - Bucsu - Bozsok - Bucsu - Sé - Szombathely útvonalon.
A VERSENYEN MINDENKI KORHATÁR NÉLKÜL , DE SAJÁT FELELÕSÉGÉRE INDULHAT! FEJVÉDÕ HASZNÁLATA KÖTELEZÕ !
A verseny távja 40 km, fordító a Bozsok utáni második domb teteje.
Korcsoportok:
MTB vagy egyéb kerékpárral induló elsõ három lány - fiú.
14 év alatti elsõ három lány - fiú.
15 - 20 év elsõ három lány - fiú.
21 - 40 év elsõ három nõ- ff.
41 év feletti elsõ három nõ- ff.
Nyeremények:
Abszolút elsõ három helyezés, pénzjutalom :
1 . helyezett : 5000 - Ft .
2 . helyezett : 3000 - Ft .
3 . helyezett : 1000 - Ft .
Korcsoportonként elsõ három helyezés, érem .
Elõnevezési díj : 500 Ft , 14 év alattiaknak ingyenes .
Elõnevezést leadni a Biciklon Sport kerékpárüzletekben lehet :
Szombathely , Hunyadi u . 17 .
Körmend , Rákóczi u . 29 .
Helyszíni nevezés : 1000 - Ft , melyet reggel 8 . 00 - 9 . 00 - ig fogadunk el !!
Rajtszámfelvétel 9 . 30 - ig !!!
Mezõnyverseny a Biciklon Sport Club rendezésében
2004 . május 2-án vasárnap 10 órakor az oladi TESCO-nál, tömegrajtos indítással
Szombathely - Sé - Bucsu - Bozsok - Bucsu - Sé - Szombathely útvonalon.
A VERSENYEN MINDENKI KORHATÁR NÉLKÜL , DE SAJÁT FELELÕSÉGÉRE INDULHAT! FEJVÉDÕ HASZNÁLATA KÖTELEZÕ !
A verseny távja 40 km, fordító a Bozsok utáni második domb teteje.
Korcsoportok:
MTB vagy egyéb kerékpárral induló elsõ három lány - fiú.
14 év alatti elsõ három lány - fiú.
15 - 20 év elsõ három lány - fiú.
21 - 40 év elsõ három nõ- ff.
41 év feletti elsõ három nõ- ff.
Nyeremények:
Abszolút elsõ három helyezés, pénzjutalom :
1 . helyezett : 5000 - Ft .
2 . helyezett : 3000 - Ft .
3 . helyezett : 1000 - Ft .
Korcsoportonként elsõ három helyezés, érem .
Elõnevezési díj : 500 Ft , 14 év alattiaknak ingyenes .
Elõnevezést leadni a Biciklon Sport kerékpárüzletekben lehet :
Szombathely , Hunyadi u . 17 .
Körmend , Rákóczi u . 29 .
Helyszíni nevezés : 1000 - Ft , melyet reggel 8 . 00 - 9 . 00 - ig fogadunk el !!
Rajtszámfelvétel 9 . 30 - ig !!!
Posted 2004. April 26. - 16:44
Posted 2004. April 26. - 16:41
Posted 2004. April 26. - 16:39
Maul, kiderült hogy mégse ufo volt? vagy csak el akarja adni a srác a spektrumnak meg a discovery channelnek? ;D ;D
péntek-szombaton lesz 12órás(?) tekerés kirchschlag meg kõszeg között. megy közületek arra valaki?
péntek-szombaton lesz 12órás(?) tekerés kirchschlag meg kõszeg között. megy közületek arra valaki?