Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

DM

DM

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Ahoj!

A múlt keddi triálbemutató képei itten:
http://kep.tar.hu/pe...ml?aid=27645034
pá!

g.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én mennék, de nem biztos, hogy kiengednek szombatra, bár azért bízom benne. De ha megnézed az idõjárásjelentést, jó ha építeni tudunk menni.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Most itt is utolért az idõ,, az idõjárás seggébe egy kancsót kéne dugni, akkor talán míg meg nem tellik nyugtunk lenne tõle,, azt hittem ide nem jön el, de hát ma egész nap esett..
Maul ha szombaton szar lesz az idõ- akkor mehetünk építeni!, ha jó lesz, akkor jön valaki köszegre? Kornél te dolgozol_??
Bocika?
Hulp?
Maul?
valaki?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Csak az életszívonal van egy kicsit alacsonyabban.Ma szar idõ van: nem kellett bennmaradnom a kórházban, holnap majd szép lesz, mert ott kell maradni, bár azért én még reménykedem.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hát,nem csak a május volt ilyen,szinte idáig egyfolytában szar idõ volt... >:(
Nagyon unom már,és jövõ héten is ez lesz...tiszta anglia...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hát akkor nem megyünk sehova megint!
DE hogy edig miért nem tudott eni az esõ. miért pont májusban kell neki!!!!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hi!

Maul,esik,meg olyan gebasz lehet kinnt,mint állat,sok értelmét nem látom.. :'(
Pénteken nekem talán déltõl 1ig lenne jó,a hétvégén viszont dolgozok,akkor nem tudok menni. Jövõ héten viszon minden nap tudok menni,viszont addig végig esõt ír... :-[

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Tudom hogy már unjátok a témát, de azért mindig tudtatok valami okosat mondani! Szóval így bicikliügyben megint teljesen a padlón vagyok, pénz az van, csak nem tudom mit vegyek!
Mert így a specializedokat nézegettem, azok elég jók, csak nem tudom mennyie kerülnek!
Meghát fongom nincs az egész témáról!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hétvégén is akkor kellene menni építeni, meg pénteken is, ki hogyan ér rá??

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Na akkor kornél mi leyen menjönk??

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Fatterom otthon lesz, szóval ha felhõ lesz õ ki tud vinni!
Én holnap 10-tõl ráérek!!!
Szüval akkor 10 árkádia ha jóidõ ha nem akkor negyed 11 ugratük?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
HI!

Maul, ha jó idõ lesz, akkor mehetünk kocsival, de ha csunya felhõk lesznek, mint ma, akkor marad a moci vagy bringa. Mikor végzel? Ha felhõk lesznek, hogy tudnál kimenni?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nekem volt papírom a magas vérnyomásról, amit el is fogadtak, és emiatt lettem alkalmatlan. Csak gondolom elég kis százalékban lettek alkalmasak az emberkék, és ezért rendelték el a kivizsgálást, de aztán nem tudom, mindenesetre én holnap reggel bevonulok a 'börtönbe'. És lehet, hogy hétvégén is ottfognak. Ha addig nem halok éhen, az ottani koszt miatt.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Holnap akkor mikor és mivel megyünk kornél?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
osztálytársaim- régebben a következõket csinállták: bementek, eljátszották hogy zavarban vannak...az új környezet hatására, türögették a pulcsi újját, stb és arra panaszkodtak hogy nem tudnak beilleszkedni, félnek tõle- emiatt stb..
ne úgy értsd a hülyét!!,, ja egyik se lett katona... nézz utánna könyvben és játszd el...:) ;D szerezz mindenféle papírt: rossz a gerinced, gyakran fáj a derekad, nem tudsz emelni, gyakran fáj a fejed, magas a vérnyomásod, szar a térded, ilyesmiket,,,..

Én szombaton megyek tekerni,, remélem mások is,,, Kornél, Tamás ti el tudtok majd jönni? mert igazán úgy lenne a jó!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ezzel a hülyének tettetéssel csak egy a probléma, hogyha nem sikerül rendesen, akkor mehetsz a gyogyósok közé a seregben, ha meg tényleg sikerül, akkor meg megkérdezik, hogy mit keresek én a fõsulin. Azért majd szombatra megpróbálok kiszabadulni, hogy mehessek tekerni, talán a hétvégére kiengednek, mert akkor úgysem csinálnak semmit.

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szevasztok!

Nem tüntem el csak net elvonáson voltam és már lassan egy hónapja nem voltam otthon. Lesz vmi tekerés a hétvégén?
Üdv
Gab

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
ilyen szar az idõ.. itt király. no problem, remélem azért 7végén jó lesz..

Peti ha mégegyszer végig kell esned a vizsgálaton,, tettesd hogy hüle vagy, akkor pszihikailag leszel alkalmatlan,, szerintem meg tudodo beszélni, hogy ne kelljen ott lenned, csak beszéld meg, meg vigyál borítékot!!! ;) az mindent megold,, szerintem ha megmondod, hogy csak kamu a dolog -hogy ne legyél katona, akkor nem kell majd bennt maradnod, és beírják hogy ott voltál, és õk is örülnek mert eggyel kevesebb és te is!!!jobbat nem tudok...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Nem baj, megyünk akkor is!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Juppy,már esik is,remélem nem lesz sok! :'(