Kornél a képeket mikor rakod fel?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. May 20. - 20:06
Posted 2004. May 20. - 20:00
Ja és akkor biczó ha bármi konkrétumot metudsz a vásárról akkor lécci írj!
Ja, meg ha majd beszélsz a csávóval, így az árakról is kérdezgethetnél, meg hogy csak ruhák, vagy védõcuccok is vannak-e!
Kössz!!
Ja, meg ha majd beszélsz a csávóval, így az árakról is kérdezgethetnél, meg hogy csak ruhák, vagy védõcuccok is vannak-e!
Kössz!!
Posted 2004. May 20. - 19:58
Hulp, mi holnap elvilieg a kornéllal 5 körül megyünk az ugratóhoz, te arra tudsz jönni???
Szombaton reggel ki jönne még????
A vasárnap meg ki érne rá?? Mert én megyek akkor biczó!
Szombaton reggel ki jönne még????
A vasárnap meg ki érne rá?? Mert én megyek akkor biczó!
Posted 2004. May 20. - 13:36
Akkor hogy lesz?? nem jön majd valaki tekerni Kõszegre?? Vasárnap hányra menjek Maul? vagy jön vasárnap más is?
Posted 2004. May 20. - 13:30
Maul én már tudok mindent!!!(vásár) hétvégén telefonálok, és meglesz a legközelebbi idõpontja is!!!!!! ok???? elfelejtettem mondani hogy én közben találkoztam a sráccal.. a Bélát is ismerem!!!!!!!!!
Szombaton én tekerni szeretnék mert 1 hét és verseny...
Figyi ha mentek a hoferba szóljatok majd elötte!!!! nekem is kellene hozni,,,!! ok????? a bicajos polok és nacik is olcsóak!!! mindenképp szóljatok, mert adok manit!!!!!!
Szombaton én tekerni szeretnék mert 1 hét és verseny...
Figyi ha mentek a hoferba szóljatok majd elötte!!!! nekem is kellene hozni,,,!! ok????? a bicajos polok és nacik is olcsóak!!! mindenképp szóljatok, mert adok manit!!!!!!
Posted 2004. May 20. - 13:13
Posted 2004. May 20. - 12:55
boci akkor én megyek veled kocsival! Hánykor találkozunk és hol?
Kornél ha ma ráérsz akkor hívj!
Kornél ha ma ráérsz akkor hívj!
Posted 2004. May 20. - 11:57
hi!
Maul meg aki jön, akkor szombaton 9 kor ott leszek az ugratónál!!!vagy maul te kijössz velem kocsival? mert én azzal megyek.
akkor viszek szerszámot meg ami kell.
lesz nagy balta. lehet láncfûrészt csak jövõ hétre tudok. de a balta és én az már okés
t
Maul meg aki jön, akkor szombaton 9 kor ott leszek az ugratónál!!!vagy maul te kijössz velem kocsival? mert én azzal megyek.
akkor viszek szerszámot meg ami kell.
lesz nagy balta. lehet láncfûrészt csak jövõ hétre tudok. de a balta és én az már okés
t
Posted 2004. May 20. - 06:57
Béla kõszegi srác, elérhetõségét nem tudom, más kõszegi srácoktól kellene érdeklõdni...
mi holnap indulunk Szilvásváradra
mi holnap indulunk Szilvásváradra
Posted 2004. May 20. - 02:02
Hi!
Maul,nekem szerintem jo lesz csut vagy pentek,de meg nem tom,majd irok delutan! A kepeket ma este rakom fel,bar amiket csinaltam nagyon gazok lettek... :-\
Maul,nekem szerintem jo lesz csut vagy pentek,de meg nem tom,majd irok delutan! A kepeket ma este rakom fel,bar amiket csinaltam nagyon gazok lettek... :-\
Posted 2004. May 19. - 21:32
vásárról annyit tudok, hogy Bodorkós(?) Béla szokott gyakrabban járni, akirõl sajna fogalmam sincs hogy kicsoda..
Posted 2004. May 19. - 16:36
Posted 2004. May 19. - 16:00
Ok Matt kösz!
Még egy kérdésem van hozzád, a motorosvásárról nem sikerült valamit megtudnod, vagy kit kéne felhivni?????????
Ja és hétvégén akkor nem jössz szhelyre?
Még egy kérdésem van hozzád, a motorosvásárról nem sikerült valamit megtudnod, vagy kit kéne felhivni?????????
Ja és hétvégén akkor nem jössz szhelyre?
Posted 2004. May 19. - 14:49
hi!
az oberpullendorfi hoferba vettük, de gondolom a többi hoferba is ugyanazt az árut viszik.. bár nem biztos. amúgy szokott lenni más bringáscucc is pl. cc-s mezek,gatyák,nyeregtáska+szerszámok, nyergek. mondjuk inkább ilyen trekking orientáltságú dologok. bikemate meg crane márkájúak.. olyasmi lehet mint nálunk a b+ ???
az oberpullendorfi hoferba vettük, de gondolom a többi hoferba is ugyanazt az árut viszik.. bár nem biztos. amúgy szokott lenni más bringáscucc is pl. cc-s mezek,gatyák,nyeregtáska+szerszámok, nyergek. mondjuk inkább ilyen trekking orientáltságú dologok. bikemate meg crane márkájúak.. olyasmi lehet mint nálunk a b+ ???
Posted 2004. May 19. - 13:35
Matt a táskát melyik hoferban vetted, oberwartban??
Kornél, valameliyk nap nem megyünk el venni????
Ja és a motorosvásárt kitõl kell megkérdeznem?????????
Kornél, valameliyk nap nem megyünk el venni????
Ja és a motorosvásárt kitõl kell megkérdeznem?????????
Posted 2004. May 19. - 13:33
Tegnap hulpal kiszedtünk vagy öt polipot!
Kornél a képeket mingyá töltöm, de el fog tartani egy idig, mivel 100 körül van!
Ja és csütörtökön vagy péteken ki érne rá??????????
Kornél a képeket mingyá töltöm, de el fog tartani egy idig, mivel 100 körül van!
Ja és csütörtökön vagy péteken ki érne rá??????????
Posted 2004. May 19. - 13:30
Na végre jó a gépem! Visszatérek a fórumos életbe!
A szombat jó nekem boci, meg a vasárnap is biczó, szóval felõlem mehetünk!
A szombat jó nekem boci, meg a vasárnap is biczó, szóval felõlem mehetünk!
Posted 2004. May 19. - 11:48
Én szombat de-re elígérkeztem, megyek a városba,de du-n lehet, ha nem megyünk tekerni, inká
bb oda kéne menni,ha jó idõ lesz.Viszont vasárnap egész nap ráérek!!!!!!valakinek az jó?
bb oda kéne menni,ha jó idõ lesz.Viszont vasárnap egész nap ráérek!!!!!!valakinek az jó?
Posted 2004. May 19. - 10:38
csá!!
szombaton délelõtt ki jön ki ugratót építeni??
mert akkor 8.45 kor odamegyek kocsival meg szerszámokkal aztán tudnánk dolgozni...
MAUL HULP Biczó???
11.45-ig ráérek az 3 óra!
megpróbálok szerezni láncfürészt is.
az apósom kölcsönadta az övét 2 éve de nem tudja kinél van.
meseszerû??? hihetetlen....
ha más nem lesz és tutira valaki kijön akkor max kölcsönzünk 1-et.
irjatok!!!
szombaton délelõtt ki jön ki ugratót építeni??
mert akkor 8.45 kor odamegyek kocsival meg szerszámokkal aztán tudnánk dolgozni...
MAUL HULP Biczó???
11.45-ig ráérek az 3 óra!
megpróbálok szerezni láncfürészt is.
az apósom kölcsönadta az övét 2 éve de nem tudja kinél van.
meseszerû??? hihetetlen....
ha más nem lesz és tutira valaki kijön akkor max kölcsönzünk 1-et.
irjatok!!!
Posted 2004. May 19. - 10:00
Dehogy mondom, miért jutott ez mindenki eszébe?????, hüle nem vagyok....
Fasa lett az ugrató?? Kornél hogy kinyûttük a fákat????!!!!!!!!! láttad? se híre, se gödre nem maradt... most hol tartotok?? hogy lesz megoldva atöbbi rész??
Fasa lett az ugrató?? Kornél hogy kinyûttük a fákat????!!!!!!!!! láttad? se híre, se gödre nem maradt... most hol tartotok?? hogy lesz megoldva atöbbi rész??