Hátt nekem júli13-államvizsga, és ez a hét még suli, jövõ héttõl kezdve vizsgaidõszak....szóval, nem lesz könnyûmég el se kezdtem tanulni államvizsgára, és alig van hátra 2,5hét...na de no para :-\ :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. június 23. - 14:52
Írta 2004. június 23. - 14:47
Szerintem már csak te vagy suliban Krisztián, már a Roland is végzett a múlt héten. Most voltam vele egyet tekerni, és filmeztünk egy kicsit, igaz csak fényképezõgéppel, de majd jó lenne, ha fel tudnád rakni a honlapra, Kornél. Majd valahogy eljuttatjuk hozzád, mert sajna a Rolandnak nincs netje.
Írta 2004. június 23. - 14:06
Írta 2004. június 23. - 13:08
így van, a zene oltári szar volt a filmben,,
még egyí kérdés::: valaki tud egyeltalán olyan emberrõl aki még rajtam kívül suliban van?????????????????????????????????????????
há milyen dolog ez...
még egyí kérdés::: valaki tud egyeltalán olyan emberrõl aki még rajtam kívül suliban van?????????????????????????????????????????
há milyen dolog ez...
Írta 2004. június 23. - 13:05
Maul, igaza van hulpnak- a papayát még tuti kimozogja a teló ;D no gond, no para, mi veled leszünk
Mostantól szerintem mindenki járjon nyitott szemmel, és találunk még sok jó helyet...na megyek, má megint zh-t kell írni, nem úgy mint egyes sulikban-Hulp : :'( na de nem baj annyi puskám van hogy már nem fér a zsebembe..
Mostantól szerintem mindenki járjon nyitott szemmel, és találunk még sok jó helyet...na megyek, má megint zh-t kell írni, nem úgy mint egyes sulikban-Hulp : :'( na de nem baj annyi puskám van hogy már nem fér a zsebembe..
Írta 2004. június 23. - 13:04
helobelo!
naénisittvagyokám, csak a villámszéjjelcsapdosta az adsl modemet meg a hálókártyát..
vasárnapi tekerést mi is terveztünk kõszegi haverokkal. ha gondoljátok megdumálom velük, hogy induljunk együtt, aztán akkor mehetnénk hosszú tömött sorokban )) vélemény?
a filmet letöltöttem,meglestem. elég ügyesek a srácok de nem tom... valahogy annyira nekem nem jött be az egész.. olyan-összevissza.
sztem avval lehetne királyossá tenni a filmet, hogy zene meg a kép összhangban legyen nagyon. pölö ugyanakkor indul be a zúzós rész a számnál amikor leugrotok egyszerre öten az emlékmû tetejérõl ;D
naénisittvagyokám, csak a villámszéjjelcsapdosta az adsl modemet meg a hálókártyát..
vasárnapi tekerést mi is terveztünk kõszegi haverokkal. ha gondoljátok megdumálom velük, hogy induljunk együtt, aztán akkor mehetnénk hosszú tömött sorokban )) vélemény?
a filmet letöltöttem,meglestem. elég ügyesek a srácok de nem tom... valahogy annyira nekem nem jött be az egész.. olyan-összevissza.
sztem avval lehetne királyossá tenni a filmet, hogy zene meg a kép összhangban legyen nagyon. pölö ugyanakkor indul be a zúzós rész a számnál amikor leugrotok egyszerre öten az emlékmû tetejérõl ;D
Írta 2004. június 23. - 12:54
Hulp, akkor ha majd kiderül hogy tudunk-e kocsival menni, akkor hívj fel, és indulhatunk is!
Akkor marad vasárnap kõszeg?
És akkor az összeröffenés az szombaton lenne?? És Boci akkor te mikor érnél rá?
Akkor marad vasárnap kõszeg?
És akkor az összeröffenés az szombaton lenne?? És Boci akkor te mikor érnél rá?
Írta 2004. június 23. - 12:06
Na akkor én ma olyan 3 körültõl érek rá elõtte nem. Viszont akkor derül ki, hogy tudok-e kocsival menni, de valószínûleg igen. Bicajjal én nem szeretnék menni, mert délutánra megint záport-zivatart mond, és az idei megázás-adag már megvolt, nem akarok megint bicajtmosni. Most szép tiszta. Na ezt a filmet nekem is le kellene tölteni, hogy én is be tudjak csatlakozni a beszélgetésbe. Tényleg inkább a fílingre kellene rámenni, mert olyan extrém dolgokat egyikünk sem csinál, meg itt nem is nagyon lehet. Bár Maul a Papaya tetejét azért meg kellene próbálnod. Kifogásnak helye nincs. ;D Arra már nem mondhatod, hogy bohóckodás.
Kornél, a rallys képeket megnézted?
A kõszegi túra nekem is jobban jönne vasárnap, mert szombaton megyek cseresznyét szedni. Mondjuk a 9:53-as vonat jó? Már az is rohadt korán van. Mi van, ti álmatlanságban szenvedtek?
Kornél, a rallys képeket megnézted?
A kõszegi túra nekem is jobban jönne vasárnap, mert szombaton megyek cseresznyét szedni. Mondjuk a 9:53-as vonat jó? Már az is rohadt korán van. Mi van, ti álmatlanságban szenvedtek?
Írta 2004. június 23. - 11:33
Hi!
Király, hogy mindig akkor van jó idõ, amikor én nem tudok menni. :'(
Vasárnap nekem oké, bár úgyis szar idõ lesz, de reggel menjünk.
Mcclane bekerült VIP tagok közé, és hamarosan felkerül az oldalra is.
Megbeszélés jó lenne, tele vagyok ötletekkel...
Jó tekerést nektek holnapra, reggel én is megnézem a Jenny-t meg van-e még... :-\
Chatroom hamarosan elkészül, addig a VIP tagok töltsék le a filmet!
Király, hogy mindig akkor van jó idõ, amikor én nem tudok menni. :'(
Vasárnap nekem oké, bár úgyis szar idõ lesz, de reggel menjünk.
Mcclane bekerült VIP tagok közé, és hamarosan felkerül az oldalra is.
Megbeszélés jó lenne, tele vagyok ötletekkel...
Jó tekerést nektek holnapra, reggel én is megnézem a Jenny-t meg van-e még... :-\
Chatroom hamarosan elkészül, addig a VIP tagok töltsék le a filmet!
Írta 2004. június 23. - 10:47
Ok boci, akkor holnap 6:15 emlékmû! DE akkor mikor legyen ez az összeröffenés??
Hulp, akkor ma mikor megyünk????
Hulp, akkor ma mikor megyünk????
Írta 2004. június 23. - 10:15
Hi!
Ma füvet kell nyírnom :'( :'( :'(
holnap ráérek, de az idõ amilyen csak város jöhet szóba. mondjuk 6.15 emlékmû!!! ok?
az a duma összejövetel akár lehet nálunk is.
persze a hüle képtelen ötleteket mellékeljük, és akkor 1-2 óra alatt simán végig lehet dumálni a filmet.
Kornél+mindenki!
szerintem a kõszegi túra legyen vasárnap aztán maul is el tud jönni.
irjatok kinek jó a vasárnap!!!
t
Ma füvet kell nyírnom :'( :'( :'(
holnap ráérek, de az idõ amilyen csak város jöhet szóba. mondjuk 6.15 emlékmû!!! ok?
az a duma összejövetel akár lehet nálunk is.
persze a hüle képtelen ötleteket mellékeljük, és akkor 1-2 óra alatt simán végig lehet dumálni a filmet.
Kornél+mindenki!
szerintem a kõszegi túra legyen vasárnap aztán maul is el tud jönni.
irjatok kinek jó a vasárnap!!!
t
Írta 2004. június 23. - 08:57
Hulp akkor ma mikor megyünk, és mivel? Szerintem elég szép idõ van még, aztán akkor ma kirobbanthatnánk ot a fatterom garázsa mellõl a cuccokat, és beleépíthetnénk!
Korné, boci, ti nem értek rá ma vagy holnap egyet tekrni?
Korné, boci, ti nem értek rá ma vagy holnap egyet tekrni?
Írta 2004. június 23. - 08:54
A hely a fõiskola elõtt. a híd mellet van, van egy ilyen betonfal, és ott!!
Na akkor szombaton mi lesz??
Na akkor szombaton mi lesz??
Írta 2004. június 23. - 07:41
Mcclane nem arra vonatkozik,, -vonatkozott, ! oks?
Rossz filmet nem írok ki..-mondtam,, ami van az mind jóóó
Rossz filmet nem írok ki..-mondtam,, ami van az mind jóóó
Írta 2004. június 23. - 06:32
mi az, hogy a biczó írt egyedül, mire vonatkozik ez? csak õ akarja, hogy vip legyek, vagy mi? ???
Biczó a filmek tetszettek, jó voltak, vmikor vamjd visszaviszem õket....szombat estében én is benne lennék, na persze csak ha kapok meghívást rá... :-\
Biczó a filmek tetszettek, jó voltak, vmikor vamjd visszaviszem õket....szombat estében én is benne lennék, na persze csak ha kapok meghívást rá... :-\
Írta 2004. június 22. - 22:43
Szombat-este ölömbülés -összejöhetnénk valahol, és dumálhatnánk..na??Maul hol van az a hely?
Írta 2004. június 22. - 21:17
Írta 2004. június 22. - 21:16
Na hy! Most jöttem haza a tekerésbõl, voltunk egyet bohóckodni, de tök jó volt! Meg a bocival találtunk egy jó helyet, ami nem is magas annyira(2m) és jó a leérkezõje is, szerintem tök cool!
Szóval azt is bele kéne rakni!
DE akkor jó lennen minél elõbb összejönni egyszer, beülhetnénk valahova egyik este, aztán akkor megdumálnánk a dolgokat!! Na nem jó ötlet??
Szóval azt is bele kéne rakni!
DE akkor jó lennen minél elõbb összejönni egyszer, beülhetnénk valahova egyik este, aztán akkor megdumálnánk a dolgokat!! Na nem jó ötlet??
Írta 2004. június 22. - 21:07
én is arra gondoltam,,! mikor lesz kész a Vip szoba?
Ugye adtál Mcclane-nek belépõt?? ??? :-\
Ugye adtál Mcclane-nek belépõt?? ??? :-\
Írta 2004. június 22. - 20:06
En egy full story-n gondolkodom. Van par otletem,de azt majd VIPn vagy szemelyesen beszeljuk meg!