Jól van, nekem mind1 mikor megyünk, csak szóljál elõtte! 200-as szög nincsen, szóval azt venni kéne! És akkor mivel megyünk?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. június 28. - 13:20
Írta 2004. június 28. - 13:05
Építhetünk is, tegnap még azt mondta, hogy ráér, viszont nekem lehet, hogy csak négy óra után jó a dolog. Ha esetleg mégis tudok elõbb menni, akkor majd megcsörgetlek.
Írta 2004. június 28. - 12:05
hi!
vazze most láttam a tegnapi és telötti képeket.
iszonyat brutál. nagyon zsir lett minden kép.
majd holnap talán fentlesz az oldalon!!!
t
vazze most láttam a tegnapi és telötti képeket.
iszonyat brutál. nagyon zsir lett minden kép.
majd holnap talán fentlesz az oldalon!!!
t
Írta 2004. június 28. - 12:03
Hát én ráérek! DE arra gondoltam, hogy kimehetnénk építeni, a roland nem ér rá?
Aztán folytathatnánk, meg megtervezhetnénk az ugrató folytatását!
Aztán folytathatnánk, meg megtervezhetnénk az ugrató folytatását!
Írta 2004. június 28. - 11:42
Egész pontosan a második kanyar után a harmadik szakaszon estem le. Nagyon szûk a kanyar, és nehéz ráfordulni az egyenes szakaszra, nincsen lendület, és nagyon kell egyensúlyozni, meg ráadásul még felfelé kell tekerni is. Már maga a feljárat se éppen piskóta, de azt azért könnyebb megcsinálni, meg ott le lehet ugrani, mert nincs mellette fa. Mondjuk ez a fa is látszólag messze volt, aztán mégse. Maul, te nem jössz egyet tekerni ma?
Írta 2004. június 28. - 11:15
Írta 2004. június 28. - 05:06
Hi!
Jöhet MaTT minden kép! Hulo,hogy is volt ez? Pontosan hol történt? A fákkal vigyázni kell,tudom,mire képesek! A tegnap qrva nagy volt,este is azzal álmodtam. Sok hely van még tuti a városban is,amik ránk várnak,csak fel kell õket fedezni!
Én sajna ma 6ig melózok,úgyhogy én nagyon nem tok menni. Nektek azért jó tekerést!
Jöhet MaTT minden kép! Hulo,hogy is volt ez? Pontosan hol történt? A fákkal vigyázni kell,tudom,mire képesek! A tegnap qrva nagy volt,este is azzal álmodtam. Sok hely van még tuti a városban is,amik ránk várnak,csak fel kell õket fedezni!
Én sajna ma 6ig melózok,úgyhogy én nagyon nem tok menni. Nektek azért jó tekerést!
Írta 2004. június 28. - 00:50
Szerencsére csak horzsolás, meg véraláfutás már semmi. Meg a legfontosabb, hogy a mezem sem szakadt ki, amit nem nagyon értek, hogy lehet.
Ez az amikor olyanok próbálnak meg rallyzni, akik még lehet, hogy csak a Colniban próbálták, és ott is bénák voltak. Holnap ha jó idõ lesz, nem megyünk egyet tekerni? Mondjuk olyan kettõ után?
Ez az amikor olyanok próbálnak meg rallyzni, akik még lehet, hogy csak a Colniban próbálták, és ott is bénák voltak. Holnap ha jó idõ lesz, nem megyünk egyet tekerni? Mondjuk olyan kettõ után?
Írta 2004. június 27. - 23:57
háj!
gyogyujj+ hulp
Kornél! Totálkáros cuccokhoz autók is mehetnek? ;D Délután tekertünk fel a hegyre aztán a sípályánál nagy tömegre lettünk figyelmesek. Mindenki azt nézte épp, ahogy a pályáról húznak fel egy összetört VW Jettát. Vmi fiatal srácok rallyzhattak szerintem. Személyi sérülés nem történt (hüdehivatalosszöveg ) de a kocsi eleje szépen nézett ki. van pár képem
üdv!
MaTT
gyogyujj+ hulp
Kornél! Totálkáros cuccokhoz autók is mehetnek? ;D Délután tekertünk fel a hegyre aztán a sípályánál nagy tömegre lettünk figyelmesek. Mindenki azt nézte épp, ahogy a pályáról húznak fel egy összetört VW Jettát. Vmi fiatal srácok rallyzhattak szerintem. Személyi sérülés nem történt (hüdehivatalosszöveg ) de a kocsi eleje szépen nézett ki. van pár képem
üdv!
MaTT
Írta 2004. június 27. - 21:37
Sajna nem sikerült felébrednem, bocs srácok. Viszont voltunk délután a Rolanddal az ugratónál, tetszett neki. Viszont nekem sikerült egyet firkáznom, sajna nekiestem az egyik fának, miközben leugrottam a bicajról. Az eleje nagyon szûkre sikeredett. Szerintem egy kicsit veszélyes is így. Pedig kétszer sikerült, szóval meg lehet csinálni, de szerintem egy kicsit gáz.
Írta 2004. június 27. - 12:06
Király volt a mai nap,Hulp,McClane, kár, hogy nem jöttetek! Képek hamarosan felkerülnek az oldalra,majd hétfõ este lehet nézelõdni! Lesz mit...
Írta 2004. június 27. - 09:09
Írta 2004. június 26. - 19:07
Holnap akkor mikor megyünk?
Ma mi félnyolckor találkozunk a hulpal, meg a bicóval, ha valaki jönne késõbb is akkor hívja a hulpot vagy engem!!
Ma mi félnyolckor találkozunk a hulpal, meg a bicóval, ha valaki jönne késõbb is akkor hívja a hulpot vagy engem!!
Írta 2004. június 26. - 14:23
Hi!
A megbeszélés érdeklõdés hiányában elmarad. Voltunk Bocival délelött,jött a Krisztián is,hozta a komoly fényképezõjét,és csináltunk képeket. Leugrottam a borostyánkõnél az eluljárót,full az aljára,remélem a képek is jók lesznek. Holnap ki jönne délelött hasonló akciókra??
Este én Cyndivel megyek ki,majd remélem találkozunK!
A megbeszélés érdeklõdés hiányában elmarad. Voltunk Bocival délelött,jött a Krisztián is,hozta a komoly fényképezõjét,és csináltunk képeket. Leugrottam a borostyánkõnél az eluljárót,full az aljára,remélem a képek is jók lesznek. Holnap ki jönne délelött hasonló akciókra??
Este én Cyndivel megyek ki,majd remélem találkozunK!
Írta 2004. június 26. - 14:14
Írta 2004. június 25. - 19:27
Akkor:
[glow=red,2,300]Szombaton 10kor talalkozo az emlekmunel!![/glow]
Mindenki jojjon,mert ott beszeljuk meg a delutant is,en is tudok menni!!
Írta 2004. június 25. - 16:26
Hi!
at a szombat 5 nem nagyon jo,mert Cyndivel leszek akkor valoszinuleg,de ha megsem,akkor irok a forumra!! Esetleg 4fele nem jo nektek? Lehet,hogy csak 7kor talalkozok a kicsimmel,szal akkor 4-6ig siman lehetne talakozot szervezni.
Na majd irok,Bocival is beszelek!
Bye
at a szombat 5 nem nagyon jo,mert Cyndivel leszek akkor valoszinuleg,de ha megsem,akkor irok a forumra!! Esetleg 4fele nem jo nektek? Lehet,hogy csak 7kor talalkozok a kicsimmel,szal akkor 4-6ig siman lehetne talakozot szervezni.
Na majd irok,Bocival is beszelek!
Bye
Írta 2004. június 25. - 15:55
Én is arra gondoltam, hogy a tüzijátékot is megnézzük. Szerintem olyan 8-9 körül kellene valahol találkozni, mert a tüzijáték úgyis csak 11 körül kezdõdik. De én ráérek korábban is, szóval ezen ne múljon.
Írta 2004. június 25. - 15:51
holnap akkor mikor és hol? hulp megyünk streetelni szentivánéj napján estefelé, be a tömegbe?
a tüzijátékra ki kellene menni, mi tavaly is haverokkal bringával mentünk ki...
a tüzijátékra ki kellene menni, mi tavaly is haverokkal bringával mentünk ki...
Írta 2004. június 25. - 14:24
csá!
na hát akkor a holnapi 17 órás kerti parti kilõve.
a Kornél megy cicázni nem ér rá, és hát az õ
Ötletei nélkül ;D.
Biczó a terepet elfelejtheted, itthon vagy 200 mm esõ esett már >
DE
holnap illetve vasárnap 10 emlékmû!!!
aki akar jöjjön megyünk bandázni!
t
na hát akkor a holnapi 17 órás kerti parti kilõve.
a Kornél megy cicázni nem ér rá, és hát az õ
Ötletei nélkül ;D.
Biczó a terepet elfelejtheted, itthon vagy 200 mm esõ esett már >
DE
holnap illetve vasárnap 10 emlékmû!!!
aki akar jöjjön megyünk bandázni!
t