az össznépi tekerés jól hangzik, de nekem sajan a szombat nem jó, mert duna Maratonon leszek....na meg a videózást el kellene kezdeni, szeretném megkérdezni, hogy MI A FRANCRA VÁRUNK, MÉ' NEM KEZDJÜK MÁR EL???????
a francba is, eccerûen ki kell menni, és el kell kezdeni venni....
ötletek vannak ezerrel mindenkinek, szvsz hülyeség várni arra a csajra, aki majd aztán profin felveszi.....láttam én király házi videókat, amin láccik, hogy még csak nem is profi kamerával csinálták, de a mondanivalója és amit bemutattak a filmben, az SOKKAL TÖBBET ÉRT, mint bármilyen profi felvétel.....álljunk neki, és kééééész
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. június 30. - 06:34
Írta 2004. június 29. - 23:06
jaja, már írtam aVip-be de nem igen látogatjátok...össze kéne jönni valamikor..
Maul milyen tengelytáv??? ja igen, nyúztam maul gépét, de nem tetszett, mert nem venni észre ha az ember átmegy egy gyalogoson..
??? ??? ;D amúgy más baj az nincs ;D
Maul milyen tengelytáv??? ja igen, nyúztam maul gépét, de nem tetszett, mert nem venni észre ha az ember átmegy egy gyalogoson..
Írta 2004. június 29. - 22:56
Ja és akkor mezügyben mi újság, nem tervezzük meg!
Meg a videot is már meg kéne beszélni, össze kéne röffeni egyszer! Mert a kornélnak ami ötlete van, az fasza csak ki kéne fejteni, meg pontosítani, meg megbeszélni!!
Meg a videot is már meg kéne beszélni, össze kéne röffeni egyszer! Mert a kornélnak ami ötlete van, az fasza csak ki kéne fejteni, meg pontosítani, meg megbeszélni!!
Írta 2004. június 29. - 22:48
Elkezdtük az ugraó folytatását csinálni, szóval valamikor kimehetnénk így jó sokan és akkor megcsinálhatnánk!
Szombaton akkor megyünk egy õössznépi tekerésre?
Szombaton akkor megyünk egy õössznépi tekerésre?
Írta 2004. június 29. - 22:44
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, jók lettek a képek. Ma is egész jól haladtunk, és kiderült, hogy a Maul gépének túl nagy a tengelytávja, úgyhogy csere lesz. ;D Király lesz a következõ rész is szerintem.
Írta 2004. június 29. - 21:39
Írta 2004. június 29. - 18:48
Azéé ne vidd túlzásba...
Hétvégén lesz akkor majd valami??? Jók lettek a képek-most néztem õket!!!
Írta 2004. június 29. - 14:41
Gratula a szigorlatokhoz Krisztián. Én holnap megyek Gyõrbe, és csütörtökön kell államvizsgáznom, persze azért nekem nem olyan lesz mint neked. Most már lassan neki kellene állnom tanulni.
Írta 2004. június 29. - 14:24
Írta 2004. június 29. - 14:08
Hi,, na itt vagyok, ottjon hagytam a vinyómat, most kislemezre telepítettem a windowst, de jó így is...
Ma lenyomtam egy tesi-szigorlatot 4esre-és tegnap egy vizsgát kettesre, így már csak az államvizsga maradt,, a lábamnak annyi-qvára fáj,,,,de tényleg..
Holnap megyek dokihoz megint:(
Elkaptátok a csávókat??? meg lettek szorongatva?????ki kell õket kötni a pályára és mint a vonat átmenni rajtuk...!!!! >
Szombaton tuti megyek tekerni, mert különben totál befordulok...
Mcclane a fõsulik koleszait kérdezd meg, igazából a várba könnyen el lehet jutni...mindegy hogy hol kapsz..
Ma lenyomtam egy tesi-szigorlatot 4esre-és tegnap egy vizsgát kettesre, így már csak az államvizsga maradt,, a lábamnak annyi-qvára fáj,,,,de tényleg..
Holnap megyek dokihoz megint:(
Elkaptátok a csávókat??? meg lettek szorongatva?????ki kell õket kötni a pályára és mint a vonat átmenni rajtuk...!!!! >
Szombaton tuti megyek tekerni, mert különben totál befordulok...
Mcclane a fõsulik koleszait kérdezd meg, igazából a várba könnyen el lehet jutni...mindegy hogy hol kapsz..
Írta 2004. június 29. - 13:35
Csak akkor tudlak felhívni, ha be van kapcsolva a telefonod, különben nem. Mondjuk 3-kor az Árkádiánál. Majd megpróbállak még megcsörgetni.
Írta 2004. június 29. - 13:16
Írta 2004. június 29. - 11:47
Szerintem menne láb nélkül is, ahogy a hétvégén elnéztem kb. 1000-szer ugrott rá a rossz lábára, de nem hagyta abba. Szóval szerintem ez nem lesz nála akadályozó tényezõ.
Írta 2004. június 29. - 07:08
megnéztem a képeket, királyak lettek 
hétvégén Duna maraton lesz, ha oké minden, akkor szombat este már itthon leszek, és vasárnap délután kimehetnénk a városba állatkodni, jó lenne az idõpont?
Biczó hogy van a lábad?
hétvégén Duna maraton lesz, ha oké minden, akkor szombat este már itthon leszek, és vasárnap délután kimehetnénk a városba állatkodni, jó lenne az idõpont?
Biczó hogy van a lábad?
Írta 2004. június 29. - 00:48
Délután beszéltünk velük, és megmondtuk nekik, hogy nem örülnénk, ha túrista látványosság lenne a hely, ezért ne nagyon terjesszék a dolgot. Kiderült, hogy ilyen 8-9 éves kiscsávók használják, meg szalagozzák ki (többek között). Meg megmondtuk, hogy ne tegyenek semmit tönkre, mert annak rossz vége lesz. Holnap is megyünk délután 3-4 körül, de lehet, hogy elõbb is.
Írta 2004. június 28. - 22:15
Hi!
Képeket felraktam,MaTT is küldött,betettem a totálkáros cuccok közé!
Holnap nem tom mi lesz,majd írok,ok? A srácokkal akkor mit beszéltetek? Remélem nem terjesztik a dolgot... :-[
Képeket felraktam,MaTT is küldött,betettem a totálkáros cuccok közé!
Holnap nem tom mi lesz,majd írok,ok? A srácokkal akkor mit beszéltetek? Remélem nem terjesztik a dolgot... :-[
Írta 2004. június 28. - 21:10
Na voltunk ma az ugratónál, és elbeszélgettünk a "bringássrácokkal"! MErt megint ahogy kinézett az ugrató, tele volt szalaggal az egész!!! Most elég kultúráltan megbeszéltük velük, de ha nem értenek a szép szóból, akkor más eszközök kellenek....
Holnap délután is megyünk ki, nem jön vlaki?
Holnap délután is megyünk ki, nem jön vlaki?
Írta 2004. június 28. - 14:27
Hulp átmegyek az egyik haveromhoz, szóval ne ide írj hogy mikor megyünk hanem hívj fel, a telefon nálam lesz!!
Írta 2004. június 28. - 13:59
skacok, pesten kellen kollégiumi szállás, ami közel van a keleti a nyugati pályaudvarhoz és a budai várhoz is....
duna maratonra megyünk, és nincs helyismeretem....
duna maratonra megyünk, és nincs helyismeretem....
Írta 2004. június 28. - 13:55
Valószínûleg bicajjal, de majd azt is megmondom. A baj az, hogy eléggé esõre áll az idõ, meg meghalunk, mire kiérünk bicajjal. Én most voltam kinn az utcán, de fél perc alatt leizzadtam.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére