Üdv!
Biczó,
vasárnap cangával megyünk, mi mással? ;D
De jó lenne valami kis gép.... :
Bár ha ilyen marad az idõ, akkor elötte informálódni kell, mert bazi sár lehet kint, a gépek összecsesztek mindent... :-\
Lehet, hogy csak 10kor megyek, attól függ, hogy alakul az estém,majd még pontosítok. Ha sár miatt Ják lefújva, akkor street? Csótó szinpad, stb..? Téligumi!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. október 14. - 09:30
Írta 2004. október 14. - 08:24
Hulp mikor lesz géped?Mennék már tekerni,,,,
Hamarosan eljön az ideje a téli-gumminak is,, húú, fagyállót is kell vennem a tárcsafékbe..
Matt szombaton te sem érsz rá???
Hamarosan eljön az ideje a téli-gumminak is,, húú, fagyállót is kell vennem a tárcsafékbe..
Matt szombaton te sem érsz rá???
Írta 2004. október 14. - 08:21
Hol és hánykor találkozunk??
Szombaton nem jön valaki tekerni köszegre??
Ki jön majd vasárnap?mivel megyünk?
Szombaton nem jön valaki tekerni köszegre??
Ki jön majd vasárnap?mivel megyünk?
Írta 2004. október 13. - 23:57
16ezres Mozo-m volt nekem is. Raktam bele még 1 rugút úgy tényleg nem koppant.... meg úgy nem Mozo-gott ;D Egy rugóval azt is lekoppantattam a Papaya tövében
Írta 2004. október 13. - 22:28
esetleg még vehetsz bele keményebb rugót csak akkor meg elveszik a tekerõsállítás...
deháthaugyisleszmásikakkornemszoltam
vagy eszembejutott még egy megoldás. cserélünk. a mozomat tuti nem koppantod le, az 53kilómmal meg ellesz a black ;D ;D
holnap nem jöttök ki a súgárútra? Maul is versenyzik meg énis. lehetne a krankedzonenak egy atlétika szakosztálya is ;D
deháthaugyisleszmásikakkornemszoltam
vagy eszembejutott még egy megoldás. cserélünk. a mozomat tuti nem koppantod le, az 53kilómmal meg ellesz a black ;D ;D
holnap nem jöttök ki a súgárútra? Maul is versenyzik meg énis. lehetne a krankedzonenak egy atlétika szakosztálya is ;D
Írta 2004. október 13. - 21:59
azért nem mindegy h mikori elit
az idei rtwd pölö nem naogy kedveli az ugri bugrit szvsz. túl puha. király enduro villa, de azér csak ésszel- attilának is sikerült szétposszantani benne a csillit. igaz õ sem 50kiló
amugy kezdem már unni a hideget. mikor lesz má' vége? ;D
Bizony idei és zsír új, úgyhogy vigyázok rá. 74 kiló vagyok. Nemrég 3 lépcsõfokról leugrottam vele, hááááááát...... kopp. Amíg a földön van isteni, de ugratni túl puha, mondjuk nem is akartam vele. Majd a másikkal.
Írta 2004. október 13. - 20:32
jovan, honap beszélünk.
nwd-t má én is várom naon, remélem lesz benne sok aaron chase, meg jeff lenosky
meg a genesist kéne megszerezni : valaki?
nwd-t má én is várom naon, remélem lesz benne sok aaron chase, meg jeff lenosky
meg a genesist kéne megszerezni : valaki?
Írta 2004. október 13. - 20:26
Írta 2004. október 13. - 19:35
akkor hozod a bicódat kõszegre?
mondjuk aszongyák esni fog :\
fõoldalon láttátok a title-t?
"bikemag temporary s(h)ite"
mondjuk aszongyák esni fog :\
fõoldalon láttátok a title-t?
"bikemag temporary s(h)ite"
Írta 2004. október 13. - 18:38
Boci, akkor vasárnap ha lehet akkor legyen 9-kor az indulás, mert akkor tudok csak menni, mert úgy van vonat Kõszegrõl! Bár lehet hogy majd zutánatok megyek még megbeszélem!
Ez az új design egy fos, monoton szar!! :-X
Ez az új design egy fos, monoton szar!! :-X
Írta 2004. október 13. - 18:36
azért nem mindegy h mikori elit
az idei rtwd pölö nem naogy kedveli az ugri bugrit szvsz. túl puha. király enduro villa, de azér csak ésszel- attilának is sikerült szétposszantani benne a csillit. igaz õ sem 50kiló
Írta 2004. október 13. - 15:06
Csá!
na Cornel akkor te is gyere persze ha ráérsz vasárnap!
addig még úgyis egyeztetünk de a 8.30-9 óra a mérvadó!
a Balck elitet meg nem kell sajnálnod, ha tudnád mit kíbírnak (comp meg elite)
t
na Cornel akkor te is gyere persze ha ráérsz vasárnap!
addig még úgyis egyeztetünk de a 8.30-9 óra a mérvadó!
a Balck elitet meg nem kell sajnálnod, ha tudnád mit kíbírnak (comp meg elite)
t
Írta 2004. október 13. - 13:23
Köszi McClane!
Akkor majd együtt bénázhatunk az Emlékmûnél. Igaz most raktam a bringámba egy Black Elit-et, amit nem szeretnék szétugrálni, de már készül egy ugribugi bringa is, igaz még csak fejben. Talán tavaszra összeáll, aztán hadszójjjjjon! ;D
Vasárnap reggel a bányába mentek? Az Jákon van ugye? Van egy kis digit gépem (kamera is) ha el tudok menni vigyem?
üdv
Akkor majd együtt bénázhatunk az Emlékmûnél. Igaz most raktam a bringámba egy Black Elit-et, amit nem szeretnék szétugrálni, de már készül egy ugribugi bringa is, igaz még csak fejben. Talán tavaszra összeáll, aztán hadszójjjjjon! ;D
Vasárnap reggel a bányába mentek? Az Jákon van ugye? Van egy kis digit gépem (kamera is) ha el tudok menni vigyem?
üdv
Írta 2004. október 13. - 13:20
vasárnap nem hiszem hogy megyek most jákra... talán máskor..
elkezdtünk a dh pályán csinálni egy másik útvonalat aztán azt is be kéne fejezni. lesz benne high speed jump meg lehet wallride-ot is nyomni majd )
hc-re sztem menek.. ha nem is fel az írottkõre, de itt lenn taláxunk majd )
üdv!
MaTT
elkezdtünk a dh pályán csinálni egy másik útvonalat aztán azt is be kéne fejezni. lesz benne high speed jump meg lehet wallride-ot is nyomni majd )
hc-re sztem menek.. ha nem is fel az írottkõre, de itt lenn taláxunk majd )
üdv!
MaTT
Írta 2004. október 13. - 11:34
szasz Cornel, üdv a riderek között
én xc és maraton arc vagyok, de szeretek streetelni, én most kezdtem el az Emlékmûnél a tanulást....
remélem majd összefutunk, jó tekerést
skacok jövõ hétvégén jöttök hc versenyre?
utána idén nem lesz több verseny, meg kicsi pihi is lesz, szal tudok kicst streetelni, meg megnézném a Bányát is....
én xc és maraton arc vagyok, de szeretek streetelni, én most kezdtem el az Emlékmûnél a tanulást....
remélem majd összefutunk, jó tekerést
skacok jövõ hétvégén jöttök hc versenyre?
utána idén nem lesz több verseny, meg kicsi pihi is lesz, szal tudok kicst streetelni, meg megnézném a Bányát is....
Írta 2004. október 13. - 10:48
elösszõr is...->mi ez a szar???????? héé én nem ezt szoktam meg,,ez így nem a teccik...
most komolyan: ez az új design,nem váltott ki belõlem szeretettel teli érzelmeket, remélem átmeneti ez az állapot, és a fórum hamar meggyógyul majd...!csókólom
Látod Matt megkomolyodtam:) ;D
Boci az idõpont király!!!-megyek mindenképpen....!
most komolyan: ez az új design,nem váltott ki belõlem szeretettel teli érzelmeket, remélem átmeneti ez az állapot, és a fórum hamar meggyógyul majd...!csókólom
Látod Matt megkomolyodtam:) ;D
Boci az idõpont király!!!-megyek mindenképpen....!
Írta 2004. október 13. - 09:08
Csá!
Na MAUL MEG BICZÓ MEG KORNÉL! (más ugyse jön) MATT?
Vasárnap akkor 8.30-9 óra kor indulás!!!
bánya! ok?
t
Na MAUL MEG BICZÓ MEG KORNÉL! (más ugyse jön) MATT?
Vasárnap akkor 8.30-9 óra kor indulás!!!
bánya! ok?
t
Írta 2004. október 13. - 01:06
Na hi!
sajna nincs olyan sokk jo akciós képen!inkánn videok vannak! a leg több ugy is a web lapomon van!
itt a best of szerüség
7méteres dirt
http://www.pinkbike....ew&image=303133
nort shore
http://www.pinkbike....ew&image=310416
one foot
http://www.pinkbike....ew&image=310415
kisebb letörés
http://www.pinkbike....ew&image=273204
ez van sajna mind régi meg nem nagy szám meg kurva szar minöség!
majd fel rakok jobbat
sajna nincs olyan sokk jo akciós képen!inkánn videok vannak! a leg több ugy is a web lapomon van!
itt a best of szerüség
7méteres dirt
http://www.pinkbike....ew&image=303133
nort shore
http://www.pinkbike....ew&image=310416
one foot
http://www.pinkbike....ew&image=310415
kisebb letörés
http://www.pinkbike....ew&image=273204
ez van sajna mind régi meg nem nagy szám meg kurva szar minöség!
majd fel rakok jobbat
Írta 2004. október 13. - 00:20
pontosan, vagy csak nem akar ideírni.vagy csak nem akarnak ideírni.??? ???
vagy csak videók készültek, vagy nem akarja felpakolni a képeket....
vagy vagy.
elöbb utóbb csak linkel még egy két ember.-
Írta 2004. október 12. - 23:55
akit linkelt az szintén fórumos, csak sajnos keveset van jelen, nevezetesen Mettyú...