Nice machine;) Aranyos poronty. Es a tigrises poloja is nagyon felelmetes:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. április 24. - 21:22
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. április 24. - 21:16
Írta 2005. április 24. - 21:13
Basszus itt lakunk a kõszegi DH pálya mellett, aztán idén még nem is mentünk rajta, legalább is én nem. De gondolom ti sem sokat. Pár hét aztán itt a verseny. Kornél, az útátugrás szerintem nem fog menni, mert a kidobót már a verseny után szétszedték, ha jól tudom. Gondolom, hogy ne törje össze rajta magát senki. A tv-zéshet meg vehetünk fel anyagot bármikor. De ez akkor most hogy lesz? Van egy profi tv-s csapat, és akkor õk veszik fel, vagy nekünk kell? Én megyek szívesen, bár a jövõ hét szombat nem valószínû, hogy jó, mert megyek Grazba a tesómhoz, de ha mondjuk mindenki ráér szombaton, akkor lehet, hogy inkább itthon maradok.
Írta 2005. április 24. - 21:12
Nice machine;) Aranyos poronty. Es a tigrises poloja is nagyon felelmetes:)
Ranger most nem lesz par napig mert mgvan a teloja, es nem fog leszallni a bringarol:)
Matt! Koszi a segitseget. Majd szolok ha lesz valami. A muveszi kepeim pedig kep.tar.hu/gabordallos es ott termeszet.
McClane meg mindig nem jelentkezett?
Ranger most nem lesz par napig mert mgvan a teloja, es nem fog leszallni a bringarol:)
Matt! Koszi a segitseget. Majd szolok ha lesz valami. A muveszi kepeim pedig kep.tar.hu/gabordallos es ott termeszet.
McClane meg mindig nem jelentkezett?
Írta 2005. április 24. - 21:01
hát nem egy felhasználási területre szánt telók, azt ugye tudod! De ha ismersz egy jó esztergályost, akkor pár forintért megcsinálja a csillapítás mûanyag részét aluból, és azt nem lehet tönkretenni....
Írta 2005. április 24. - 20:53
Egyszer-kétszer sikerült lekoppintanom, és állítólag valami mûanyag kis vacak el is volt törve benne, meg azért én jobban bízok az acélban! Szerintem a Marzó erõsebb és merevebb is.
Írta 2005. április 24. - 20:46
Blacket kinyírni? Ne butáskodj....az enyém nem tudod mit élt át, és semmi gond vele!
Írta 2005. április 24. - 20:45
gratula
büszke lehet rájuk
látom a black lecserélõdött ) megvan még?
(Zárójelben jegyzem meg, nem nehéz, mert elég öregesen mozgok már)
Black már nincs, elpasszoltam! Kicsit sajnáltam, nagyon finom kis teló volt, de hamar kinyírtam volna ha marad...
Írta 2005. április 24. - 20:32
Írta 2005. április 24. - 20:30
:ganja: Mikor megyünk már kõszegre??? Csapatostul, jöhetnének a Zegi barátaink is!!! Mit szóltok? CC-sek elõre, letörés kinéz, DH sok ugranak, CC-sek nézik+örökítik! :guitar:
Írta 2005. április 24. - 20:27
Írta 2005. április 24. - 20:25
Írta 2005. április 24. - 20:22
Matt, csinálnál képet arról a letörésrõl? Csak hogy lehessen tervezni, már régen voltam arra sajnos.
Maul, a videózás nem tudom mikor lesz, majd ha ez lesz a téma a tv-ben! Addig nekünk anyagot kellene szedni, pl DH versenyen indulni stb. Esetleg oda is ki tudom hívni õket, persze csak akkor, ha tudunk is menni a pályán, nem esünk kelünk, mint mi bocival tavaly! Azért azt az útátugrásos mutatványom beleférne...:clap: Matt, a kereket megoldjuk!
Maul, a videózás nem tudom mikor lesz, majd ha ez lesz a téma a tv-ben! Addig nekünk anyagot kellene szedni, pl DH versenyen indulni stb. Esetleg oda is ki tudom hívni õket, persze csak akkor, ha tudunk is menni a pályán, nem esünk kelünk, mint mi bocival tavaly! Azért azt az útátugrásos mutatványom beleférne...:clap: Matt, a kereket megoldjuk!
Írta 2005. április 24. - 19:53
amint lehet kapni hátsóagyat megveszem. veszek egy 24es felnit.
Kornél segít (ugye?
) befüzetni.
ebikeról meg rendelek külsõt. valahonnan szerzek belsõt. veszek egy nyeregcsövet. bóvdeneket.
összerakom.
és ekkor lesz kész.
Kornél segít (ugye?
ebikeról meg rendelek külsõt. valahonnan szerzek belsõt. veszek egy nyeregcsövet. bóvdeneket.
összerakom.
és ekkor lesz kész.
Írta 2005. április 24. - 19:49
Jah Kornél, akkor már én is tudom, hogy mire gondolsz, de az nem olyan izgi, bár azért lehet benne ügyes dolgokat csináloni!
Ez a TV-s dolog mikor lenne, meg akkor kinek mennyi ideje jutna benne, mert akkor én is úgy készülök.
Matt, mikor lesz kész a bike?
Voltál szhelyen trueman?
Ez a TV-s dolog mikor lenne, meg akkor kinek mennyi ideje jutna benne, mert akkor én is úgy készülök.
Matt, mikor lesz kész a bike?
Voltál szhelyen trueman?
Írta 2005. április 24. - 18:43
jaja, tudom mire gonndolsz.
hát annak a letörés része az kb fél méter de utána ugye kb 45fokos lejtö van szal ha gyorsan mész rá akkor hosszut szállsz. kb úgy képzeld el mint egy síugrópályát.
edit: muti Trueman ) :clap:
engem délelõtt meg is csípett egy... :mad:
hát annak a letörés része az kb fél méter de utána ugye kb 45fokos lejtö van szal ha gyorsan mész rá akkor hosszut szállsz. kb úgy képzeld el mint egy síugrópályát.
edit: muti Trueman ) :clap:
engem délelõtt meg is csípett egy... :mad:
Írta 2005. április 24. - 18:07
Kornel. Gyors irj valamit mert a hozzaszolasaid szama...
Voltunk ma alsoerdon, es lattuk hogy Kaccsoek epitettek egy rakat ugratot. Lehet Sala tud rola valamit.
Cornel. A 16 kg nem rossz, mert az en csotroganyom is annyi, es ez a padkakat is nehezen birja:)
U.I: a kertunkben van egy cseresznye fa. Nem lehet megmaradni a kertben mert a mehek megsuketitenek:) Kaptam az alkalmon es lefenykepeztem a meheket. Sikerult kozelrol is.
Voltunk ma alsoerdon, es lattuk hogy Kaccsoek epitettek egy rakat ugratot. Lehet Sala tud rola valamit.
Cornel. A 16 kg nem rossz, mert az en csotroganyom is annyi, es ez a padkakat is nehezen birja:)
U.I: a kertunkben van egy cseresznye fa. Nem lehet megmaradni a kertben mert a mehek megsuketitenek:) Kaptam az alkalmon es lefenykepeztem a meheket. Sikerult kozelrol is.
Írta 2005. április 24. - 17:53
matt, az a letörés érdekelne, ami ott van a DH pálya alatt,ha leérsz, egy kicsit jobbra tõle! Jó nagy kis meredek, egyszer már néztük, emléxel?
Írta 2005. április 24. - 15:04
Cornél is régen írt... beszámolhatna az új bicajáról...
Megvagyok, tesztelgetem... A teló egy kicsit felújítottam, kapott új nyakat és olajat + fél bár levegõ száranként! Így most finoman mozog de a végén felkeményedik.
Voltam ma Gencsen, ugrattam párat, jól bírja! Még pár dolgot cserélni fogok a bringán (új elsõ agy, hajtõmû, stb.).
Egy gondom van csak vele: 16 kiló. De legalább bivalyerõs.
Ti meg vigyázzatok magatokra, nem jó folyton a balesetin lógni! Régebben én is belementem sok hülyeségbe, most meg fáj mindenem állandóan.
Írta 2005. április 24. - 13:39
Latjatok. Mire nem jo a nyariszunet:D Boven van ido tekerni. Meg melozni hogy legyen tekero:)

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére