Töltsd fel oda Cornel!!
Kornél! De te akkor mikor fogsz már végre ráérni? Jövõ hét szombaton mennek a Gegéék Jákra teherautóval, aztán mondta, hogy mi is menjünk, szóval Kornél Tedd szabaddá magadat szombtra, meg boci, biczó, hulp, mcclane Ti is gyertek mindenképpen!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. június 04. - 19:23
Írta 2005. június 04. - 18:32
OK! De fel is tudom tölteni, ha az jobb neked! Múltkor küldtél egy linket, oda lehet?
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. június 04. - 18:12
Cornel, majd elugrom érte, csak mondjad meg hova! :I
Maul, csicsának milyen gépe lett? Jah, jó lenne edzeni, meg fasza pályát építeni, csak idõ kell hozzá, de remélem hamarosan ez is megoldódik!
Bocika, bocs, de tényleg sok dolgom van, de ígérem pótolni fogom! Megyünk pecázni is, csak türelem..!
Matt, McClane,Biczó, a gépekrõl képek????? :mad:
Maul, csicsának milyen gépe lett? Jah, jó lenne edzeni, meg fasza pályát építeni, csak idõ kell hozzá, de remélem hamarosan ez is megoldódik!
Bocika, bocs, de tényleg sok dolgom van, de ígérem pótolni fogom! Megyünk pecázni is, csak türelem..!
Matt, McClane,Biczó, a gépekrõl képek????? :mad:
Írta 2005. június 04. - 16:47
Épp 3 hete történt...
Ennek örömére újra bedigiztem a szalagot, megvágtam és dobtam alá egy kis zenét. Tettem rá feliratot is ide-oda, ha esetleg elvétettem valamit majd szóljatok. 9 perces lett, most tömörítem DIVX-el, kb 100 MB lesz.
Ennek örömére újra bedigiztem a szalagot, megvágtam és dobtam alá egy kis zenét. Tettem rá feliratot is ide-oda, ha esetleg elvétettem valamit majd szóljatok. 9 perces lett, most tömörítem DIVX-el, kb 100 MB lesz.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. június 04. - 12:36
Írta 2005. június 04. - 12:25
Írta 2005. június 04. - 12:11
Hy Sala! Hát valamikor én midnenképpen tervezem, hogy felmegyek, de neked csak hétvégén jó?
Kornél! Tegnap voltam Jákon, aztán kijött a Csicsa, meg a Kiru, aztán azt beszéltük, hogy a Csicsa is felépül a jövõ hét fele, meg kész lesz az új biciklije, aztán akkor el lehetne kezdeni közösen edzeni.... (vagyishát ugrálni)
De így komolyabban...
Kornél! Tegnap voltam Jákon, aztán kijött a Csicsa, meg a Kiru, aztán azt beszéltük, hogy a Csicsa is felépül a jövõ hét fele, meg kész lesz az új biciklije, aztán akkor el lehetne kezdeni közösen edzeni.... (vagyishát ugrálni)
De így komolyabban...
Írta 2005. június 03. - 23:15
Mizu van srácok?
Kicsit hiányoztok....
Gyertek fel valamikor fogasozni! Olyan helyeket mutatok beszartok!
Kicsit hiányoztok....
Gyertek fel valamikor fogasozni! Olyan helyeket mutatok beszartok!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. június 03. - 20:17
Maul! Magellan PolarX 2005. 14,5"os, sarga csoda lesz, ha lesz. Kesobb, ha lesz meg penzem, akkor lehet hogy megajamdekozom magam egy 2003-as Marzocchi Dirt Jumper III romboloval is. De ez meg a jovo zeneje
Es megvalami: http://www.pinkbike....cleview&id=2596
Es megvalami: http://www.pinkbike....cleview&id=2596
Írta 2005. június 03. - 17:04
Mi van bocika, menstruálsz? Én részemrõl a Kona találkozót kihagyom. Este akkor jössz, Maul? Roland sajnos nem tud jönni, mert Gyõrben van és tanul.
Matt, holnap jössz velünk tekerni? Szokásos idõben, szokásos útvonalon.
Matt, holnap jössz velünk tekerni? Szokásos idõben, szokásos útvonalon.
Írta 2005. június 03. - 14:16
Írta 2005. június 03. - 14:16
A tavalyi Kona tlálkozón is, egész nap a dh pályán voltam, aztán ott mentem, de a lenti rendezvényekbõl semmit sem láttam, szóval ha nem lesz semmi ilyen dh fr-s megmozdulás, akkor tök felesleges lemenni, mert unatkozni itthon is lehet!!
Írta 2005. június 03. - 14:12
a faszom megy kona találkozóra, mia fa..t csináljak ott?
Kornél de te akkor egyáltalán mikor érsz rá?
t
Kornél de te akkor egyáltalán mikor érsz rá?
t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Írta 2005. június 03. - 13:52
Udv!
Ma probaltam intezni bringat. Nem sok siker:( A boltos felhivta cseket, nincs nekik. Felhivott egy szigetvari vagy fehervari boltot, ottt volt egy.Lefoglalva. Azt mondta csutortokig telefonal parat...
Edit: Konatalin szerintem fel tudjatok talalni magatokat:)
Ma probaltam intezni bringat. Nem sok siker:( A boltos felhivta cseket, nincs nekik. Felhivott egy szigetvari vagy fehervari boltot, ottt volt egy.Lefoglalva. Azt mondta csutortokig telefonal parat...
Edit: Konatalin szerintem fel tudjatok talalni magatokat:)
Írta 2005. június 03. - 13:48
Hi!
Bocs,de a héten el vagyok havazva, ma sem tok menni. Éjjel pedig meló, így szombat reggel alvás..
MI van ezzel a kona találkozóval? Megyünk?? Majd csinálunk extrém dolgokat, pl fáramászás, stb...
Bocs,de a héten el vagyok havazva, ma sem tok menni. Éjjel pedig meló, így szombat reggel alvás..
MI van ezzel a kona találkozóval? Megyünk?? Majd csinálunk extrém dolgokat, pl fáramászás, stb...
Írta 2005. június 03. - 13:34
ma akkor nyolckor Emlékmû?
én még nem tudom, hogy megyek-e
én még nem tudom, hogy megyek-e
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. június 03. - 07:19
Írta 2005. június 03. - 06:53
Írta 2005. június 03. - 06:19
Maul nem ám csak arról szól a bringázás, hogy leugrunk 25 méter magasról
Come on! It's on