Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Please log in to reply
6030 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
a fiximhez vettem egy Fortum 15ös kulcsot. Teszi a dolgát :)

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Olvasgattamm, és összeszedtem pár villáskulcsokat gyártó márkát. Kiváncsi vagyok a tapasztalotokra, feltéve ha valaki dolgozott már ilyenekkel, vagy fogott ezek küzül valamit, vagy hallotta, akármi. :)

-extol
-fortum
-gedore
-erba
-vorel
-bahco

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Tud valaki olcsón mûhely felszerelést? Konkrétan ilyen preparált fal érdekelne, kampókkal, meg villás kulcs tartóval, stb, olcsón, nagy

itt egy vill.k.tartó,és nem drága.Vill
De én inkább csillag-villásokat vennék,és simán felakasztanám a kulcsokat egy csavarra,szép sorban.
Vannak még a lyukacsos lemez fali tartók,ahol lehet variálni a kampókkal.Vagy vegyél egy szerszámos kocsit,az a legprofibb,és persze a legdrágább.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

sztem meg láda!
ha mész vhova, csak bedobod a bicaj mellé, s ok
meg kitelepülhetsz haveroknak "beállítani.meghúzni"

Nálam is ládában (meg mellette a földön :) ) van minden pedig 1,5 éve csináltam egy szerszámos falat.

A sebesség mindent megold.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Köszi, ládám van, de kevésbé esztétikus, mint egy szépen berendezett mûhely, mellesleg több éve erre vágyom de sosem volt rá idõm, és most végre van. :) OSB lapot majd szerválok, aztán kitalálom hogy lesz megoldva, de mindenképpen szépen szeretném kivitelezni.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
sztem meg láda!
ha mész vhova, csak bedobod a bicaj mellé, s ok
meg kitelepülhetsz haveroknak "beállítani.meghúzni"

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Végül maradtak a stanley márkájú szerszámok hosszas nézelõdés, olvasgatás után. Viszont cseppet sem bántam meg. Lehet sokmindent fogok venni tõlük. Ajánlom, mert olcsón jó minõség.
Apropó.
Tud valaki olcsón mûhely felszerelést? Konkrétan ilyen preparált fal érdekelne, kampókkal, meg villás kulcs tartóval, stb, olcsón, nagy , sok. :D Gondolkodtam azon is, hogy valami falap, aztán uccu neki csináljunk, de pl a villáskulcsok egymás alá való rögzítését nem biztos, hogy olyan szépen meg tudnám oldani.

osb lap,ceruza, vonalzó!ebbõl már kijön:)

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Végül maradtak a stanley márkájú szerszámok hosszas nézelõdés, olvasgatás után. Viszont cseppet sem bántam meg. Lehet sokmindent fogok venni tõlük. Ajánlom, mert olcsón jó minõség.
Apropó.
Tud valaki olcsón mûhely felszerelést? Konkrétan ilyen preparált fal érdekelne, kampókkal, meg villás kulcs tartóval, stb, olcsón, nagy , sok. :D Gondolkodtam azon is, hogy valami falap, aztán uccu neki csináljunk, de pl a villáskulcsok egymás alá való rögzítését nem biztos, hogy olyan szépen meg tudnám oldani.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ügyes. És gondolom, töredékébe került egy "gyári" állványnak.

Hyde

Hyde

vendég

• felfüggesztett
  • 10 posts
RobesPierre!Jól néz ki, grat.Én is akarok majd nyáron csináltatni haverral egyet.

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Ez csak olyan festés utáni állapot.Természetesen lesz majd benne, 4 db gumicsík személyében.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Õ lenne az:

K

Még egy gumi betétet megérdemelne.

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts

Ha legyártjátok és esetleg csináltok róla rajzot én szivesen megnézném.Én is szeretnék csinálni eggyet,de én még élõben nem láttam ilyet,hogy egyáltalán,hogy néz ki.

Nekem idõközben elkészült az állványom. 50x50-es vékonyfalú zártszelvénybõl, lecsavarozható lábakkal, 30 fokonként elforgatható fejjel. Atomstabilra sikeredett, ígéretemhez híven teszek fel képeket róla.

Õ lenne az:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

tanácstalan vagyok csavarhúzók terén. Valami jó minõségû kellene elérhetõ áron, de nem tudom mit érdemes venni.

Én Uniort,és Betat használok,már évek óta,nem barkács célra.Eddig jó.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

Nincs mit :) Ha arra járok,be fogok én is nézni. A soroksári bódénál már többször megálltam pl, de nálunk sokkal olcsóbb minden.

Hogyha nem vagyon indiszkrét a nálunk alatt mit értettél? Ahol dolgozol, vagy? :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Köszönöm szépen. :) Nem értettem mit keres ott a boci, de akkor jó helyen volt a szó. :P:D

Nincs mit :) Ha arra járok,be fogok én is nézni. A soroksári bódénál már többször megálltam pl, de nálunk sokkal olcsóbb minden.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

ezmivolt

ezmivolt

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Vasárnap került a Lidl kinálatába, két kerékpáros javítókészlet, naná hogy a "36 részes nyereg alatti táska szerszámokkal, foltokkal, ragasztóval és tartozékokkal" már másnap sem volt...

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

Barkácsboci

Köszönöm szépen. :) Nem értettem mit keres ott a boci, de akkor jó helyen volt a szó. :P:D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

A barkács centrum nevû boltra gondoltál?

Barkácsboci

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

Király utca szerszám boci sandvic vagy bacho (testvér márka) lényegesen olcsóbb és ugyan az a minõségi kategória 17 éve használom õket.

A barkács centrum nevû boltra gondoltál?

a szerszám márkákat nem teljesen értetem, bocsi. :) Tehár van egyszer a "bacho" és a "sancvic" "boci" ?? Amúgy köszi szépen. :)

(esetleg ha valakinek van még ötlete, ne tartsa magában)