de truvatuv isis?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Started by
CURTISPAPI
, 2003. February 25. 21:21
Posted 2004. June 24. - 16:58
Posted 2004. June 24. - 16:22
Monoblokk-kihajtót kb. 2 hete vettem Wilkerben. Jagwire , ha jól emlékszem 1700 pénz volt. De ha kell valakinek, kölcsön tudom adni, vagy megszerkesztjük nálam.
Posted 2004. June 24. - 16:05
Van nekem egy truvativ isis-es monoblockom, ami egy kona-ból lett kiszedve. Az a gond vele hogy nem tudom szétszedni a két csészéjét: az egyik nem mozdul meg (bal oldali) a másik viszont csak elforog. A denebbe lesz berakva, a célszerszám készül, a kérdésem, hogy valami alátétet be kell szereznem, hogyan állítsam be?
Posted 2004. June 24. - 13:45
Posted 2004. June 24. - 13:33
Hékás, Jorus koma, ez övön aluli volt!!!!!!
a flex csak egy szerszám, pont mint az 5ös imbusz, és néha nagyon jó szolgálatot teljesít
adolf:
igazad van!
nem is tudtam h ilyen is van a shimano karokon (bár teljesen feleslegesen)
de így viszont a legtöbb boltnak illene birtokolnia legalább egy ilyen szerszámot(3 évvel a truva monok "bejövetele" és ezer éves shimano karok miatt)....
a flex csak egy szerszám, pont mint az 5ös imbusz, és néha nagyon jó szolgálatot teljesít
adolf:
igazad van!
nem is tudtam h ilyen is van a shimano karokon (bár teljesen feleslegesen)
de így viszont a legtöbb boltnak illene birtokolnia legalább egy ilyen szerszámot(3 évvel a truva monok "bejövetele" és ezer éves shimano karok miatt)....
Posted 2004. June 24. - 12:57
belül tényleg van valami ilyen felületü dolog a shimano karokon, de a truvativ monoblokkhoz, az isis-eshez egy a monoblokk külsejére rámenö, karmos akármilyen eszköz kell. nem egy belsö felületre felfekvö szerszám.
http://www.parktool....ols/BBT_8.shtml
http://www.parktool..../BBT_8BIG.shtml
Csak ezek alapján bátorkodtam javasolni a dolgot.
Posted 2004. June 24. - 12:50
Posted 2004. June 24. - 11:03
belül tényleg van valami ilyen felületü dolog a shimano karokon, de a truvativ monoblokkhoz, az isis-eshez egy a monoblokk külsejére rámenö, karmos akármilyen eszköz kell. nem egy belsö felületre felfekvö szerszám.
Posted 2004. June 24. - 10:12
Javitsatok ki ha nem igy van, de ugy emlékszem hogy a truvativ monoblokkhoz használhato a shimano azon szerszáma, amivel a hajtókarról le lehet szedni a lánckerekeket tartó csillagot.
Posted 2004. June 24. - 08:42
Posted 2004. June 24. - 00:44
ja igen bocs, azt elfelejtettem mondani, hogy truva a cucc...
hát nemhinném, hogy ilyen áron befektetek rá...
marad az, hogy odatolom valamelyik bótba, és meghúzatom velük...
csakmondjuk ez a shame, hogy a kettõ hozzánk közeli boltból egyiknek se volt ilyen truva monoszerszámja... :-X
hát nemhinném, hogy ilyen áron befektetek rá...
marad az, hogy odatolom valamelyik bótba, és meghúzatom velük...
csakmondjuk ez a shame, hogy a kettõ hozzánk közeli boltból egyiknek se volt ilyen truva monoszerszámja... :-X
Posted 2004. June 24. - 00:31
meg lehet applikálni ezt a régi orosz(?) többfunkciós acéldarabbal is amin van 8-15ig vagy meddig kulcs meg az egyik vége az olyan hogy pont bele tud akadni az egyik ilyen likba. persze hozzá való szerszámmal gondolom hatékonyabb a dolog.
Posted 2004. June 24. - 00:20
persze, az isis a 8szög csillag.
csak legtöbbször az isises monobol a truvát veszik, nem a 25-30(nemtomigazábolmennyi) ezres race face-t.
és ezért keres mindkei truva leszedöt
csak legtöbbször az isises monobol a truvát veszik, nem a 25-30(nemtomigazábolmennyi) ezres race face-t.
és ezért keres mindkei truva leszedöt
Posted 2004. June 24. - 00:17
Posted 2004. June 24. - 00:12
Posted 2004. June 24. - 00:01
és attól hogy fog kijönni a monoblokk?
mert abban már nem a belsö bordázatú a "megfogandó" dolog van, hanem ponmt a kölsõ ritka körmös dolog.
szal magyarul nem igazán kompatibilis.
http://tar.hu/thezolee/gigapipe.jpg
legalábbis ezen nem látok olyan belsõ fogakat.
mert abban már nem a belsö bordázatú a "megfogandó" dolog van, hanem ponmt a kölsõ ritka körmös dolog.
szal magyarul nem igazán kompatibilis.
http://tar.hu/thezolee/gigapipe.jpg
legalábbis ezen nem látok olyan belsõ fogakat.
Posted 2004. June 23. - 23:50
sima regi bordazatut vettem 900ft-ert
ha van regifele azt csak kil kell furni, hoyg a tengely ne ulljon fel rajta.
ha van regifele azt csak kil kell furni, hoyg a tengely ne ulljon fel rajta.
Posted 2004. June 23. - 22:36
jaja, 6 és 10 között van.
ha nem szedi szét az ember naponta a gépet, lehet h nem éri meg megvenni, a boltban ingyen ki be teszik.
najo, max 1-2 száz, ha nagyon olyanok.
vagy valamelyik haver már csak megvette....
ha nem szedi szét az ember naponta a gépet, lehet h nem éri meg megvenni, a boltban ingyen ki be teszik.
najo, max 1-2 száz, ha nagyon olyanok.
vagy valamelyik haver már csak megvette....
Posted 2004. June 23. - 22:32
1300?
az király neviccelj...
én 3-4E-re tippeltem...
biztos, hogy az az isis-es????
edit:
most néztem a speedmetal oldalán:
"Szerszám hajtómûcsapágyhoz Truvativ 6 000 Ft "
az király neviccelj...
én 3-4E-re tippeltem...
biztos, hogy az az isis-es????
edit:
most néztem a speedmetal oldalán:
"Szerszám hajtómûcsapágyhoz Truvativ 6 000 Ft "
Posted 2004. June 23. - 22:22
speemetalban van raktáron (de nem árt felhívni), picit drága bolt, de jo a szerszám.én is azt használom, jó mindenhez, isis/négyszög is, házilag tesztelve, erõsebb egy acor monoblokknál ;D . az alap cucc 1300. szvsz sok érte, mert nincs karja se, hanem 31es kulcs kell hozzá amit nem eccerû beszerezni.
jah www.speedmetal.hu
jah www.speedmetal.hu