Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Started by
CURTISPAPI
, 2003. February 25. 21:21
Posted 2005. February 05. - 21:54
Posted 2005. February 05. - 21:53
"akkor meg kirugnak"
vagy felvesznek egy nagy bolt gárdájába, ahol nem a túlélés a cél, hanem az olcsó munkaerõ.
vagy felvesznek egy nagy bolt gárdájába, ahol nem a túlélés a cél, hanem az olcsó munkaerõ.
Posted 2005. February 05. - 21:51
De az elmeletet bizonyos szintig igen. Es ha erdekel a tema, akkor szerintem nagy gond nem lehet. Ha meg igen, akkor meg kirugnak:)
Posted 2005. February 05. - 21:50
Igen, néztem azt is. Csak hiába vagyok jó angolból általánosságban ezek azért nehezek:)amit feljebb belinkeltem, az kezdésnek nem rossz;)
okos dolgok vannak azon az oldalon...
Jó lenne valami kézzel fogható, magyarul...
Az a barnetts pdf-ben kinek van meg?
Posted 2005. February 05. - 21:48
Posted 2005. February 05. - 21:46
Kelliz!
Teljesen igazad van hogy analfabetan nem szabad odamenni. Viszont ellenervnek azt mondom hogy ha olvasod a forumot, marpedig olvasod, erdekel a tema, akkor tudsz sok mindent, es gyorsan is tanulsz. Vagy nincs igazam?
Teljesen igazad van hogy analfabetan nem szabad odamenni. Viszont ellenervnek azt mondom hogy ha olvasod a forumot, marpedig olvasod, erdekel a tema, akkor tudsz sok mindent, es gyorsan is tanulsz. Vagy nincs igazam?
Posted 2005. February 05. - 21:41
amit feljebb belinkeltem, az kezdésnek nem rossz;)
Autist Team:)
Posted 2005. February 05. - 21:40
rengeteg "ál-szakértõ" van a szakmában...
negatív élmények hada...
pl telómba kerestem v-fék tüskét, direkt elvittem a telót, hogy bele illõt kapjak. Odaadom a xxxx nevû egyik legnagyobb bringásbolt szervizesének, hogy tegyen bele, látom keresgél, majd izomból belehajt egyet....
otthon vettem észre, hogy egy duplaakkora menetemelkedésû tüskét hajtott bele, és vágott egy új menetet a magnéziumba
B@@@sssza meg!!!
negatív élmények hada...
pl telómba kerestem v-fék tüskét, direkt elvittem a telót, hogy bele illõt kapjak. Odaadom a xxxx nevû egyik legnagyobb bringásbolt szervizesének, hogy tegyen bele, látom keresgél, majd izomból belehajt egyet....
otthon vettem észre, hogy egy duplaakkora menetemelkedésû tüskét hajtott bele, és vágott egy új menetet a magnéziumba
B@@@sssza meg!!!
Posted 2005. February 05. - 21:38
Posted 2005. February 05. - 21:36
95000?! Hol elnek ezek. Talan jobb otlet egy biciklisboltban dolgozgatni. Detto ez, baratsagos kornyezet, es meg penzt is kaphatsz. Persze ha van foallasod akkor bukik a dolog...
Alapok nélkül szerintem nem lehet csak úgy bemenni dolgozgatni egy boltba.
Pl nyáron maliba voltak haverék szereltetni 3 emberbõl kettõ suta volt a dolgokhoz, egy keresztbeváltást nem tudtak megállapítani.....
Posted 2005. February 05. - 21:35
Posted 2005. February 05. - 21:22
Posted 2005. February 05. - 21:19
95000?! Hol elnek ezek. Talan jobb otlet egy biciklisboltban dolgozgatni. Detto ez, baratsagos kornyezet, es meg penzt is kaphatsz. Persze ha van foallasod akkor bukik a dolog...
Posted 2005. February 05. - 20:00
gondolom remek lehet
"A kerékpárszerelõ szakember a megszerzett ismeretek birtokában képes a ma használatos túra, országúti verseny, BMX és mountenbike kerékpárok javítására, szervizelésére, beállítására, a használat közben elõ- forduló hibák felismerésére, a tényleges hibaelhárítás végrehajtására, továbbá az új kerékpárok összeszere- lésére, javítására technológiai elõírások alapján."
naneeeeeeeeeemáááááááááá'!!!!!!!:scared:
"A kerékpárszerelõ szakember a megszerzett ismeretek birtokában képes a ma használatos túra, országúti verseny, BMX és mountenbike kerékpárok javítására, szervizelésére, beállítására, a használat közben elõ- forduló hibák felismerésére, a tényleges hibaelhárítás végrehajtására, továbbá az új kerékpárok összeszere- lésére, javítására technológiai elõírások alapján."
naneeeeeeeeeemáááááááááá'!!!!!!!:scared:
Posted 2005. February 05. - 19:52
tudatlan vagyok.... hol tartanak ilyen tanfolyamokat?
Én sem gonodltam, hogy van. Google-ban poénból rákerestem és van pl ez:
http://adu-csepel.hu...php?menu=Kerekp
Kiváncsi lennék mit nyújtanak 95000-ért.
Posted 2005. February 05. - 19:50
Posted 2005. February 05. - 19:45
angolul már korábban is terjedt egy nagyon drága teljes körû manual elektronikus változata,
Barnetts manual, 38 fejezet, külön pdf-ekben, az egész olyan 20 mega körül van, hallottam már olyan emberrõl, akinek megvan...
Még ha megkapnám se nagyon tudnék vele mit kezdeni szerintem mivel angol és tele lenne szakszavakkal amit nem lenne egyszerû lefordítani. De azért megköszönném ha vki átküldené Annak meg mégjobban ha valami okos lefordítaná és kiadásba kerülne, szerintem kifizetném.
Magyarul gondolom ilyen nem nagyon van könyv formájában sem...
Vagy rosszul hiszem? Mibõl tanítanak tanfolyamokon?
Posted 2005. February 05. - 19:35
angolul már korábban is terjedt egy nagyon drága teljes körû manual elektronikus változata,
Barnetts manual, 38 fejezet, külön pdf-ekben, az egész olyan 20 mega körül van, hallottam már olyan emberrõl, akinek megvan...
Posted 2005. February 05. - 19:23
En nem igazan hinnem. De ha megis lehet, akokr engem is erdekel:)