ilyesmi küllőkulcsot honnan lehetne venni itthon?
ilyesmi küllőkulcsot honnan lehetne venni itthon?
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Szia
177-cm .. ehhez a magassághoz M vagy L es váz kell??
gyártótól függ, M vagy L. írtam itt egy privát üzenetet, folytassuk ott.
A lényeget már látom, hogy semmi értelme ezt javítgatni mert sose lesz az igazi.. 70.3- ra szeretnék menni Budapestre..elkezdem nézni a hirdetéseket remélem előbb utóbb látok valamit..
köszi!
OFF: milyen magas vagy? lesz egy eladó, jó állapotú, alap országútim hamarosan.
A lényeget már látom, hogy semmi értelme ezt javítgatni mert sose lesz az igazi.. 70.3- ra szeretnék menni Budapestre..elkezdem nézni a hirdetéseket remélem előbb utóbb látok valamit..
köszi!
Hát én a mezőnyben biztos nem fogok hülyén kinézni maximum mögötte a teleszkópom meg kikapcsolható
Amúgy értem én.. egy féltávot szeretnék teljesíteni életemben először és nem tudom szeretnék-e 200-ért bringát venni ami azokhoz a gépekhez képest még mindig sehol sincs ..de nekem a fő cél ,hogy végigmenjek számomra elfogadható idővel..
Először menj egy rövidebb távon (mondjuk olimpiai táv), és ott meglátod, hogy tetszik egyáltalán az egész. Amúgy már egy alap acélvázas országutival is (100e alatt használtan) sokkal jobban jársz, mint a jelenlegi bringáddal. Nem tudom hova tervezed a versenyed, de ha sok a szint (mondjuk Füred, kb 1000m) akkor ott, ha nincs olyan felkészültséged, akkor a könyöklőt nem is nagyon fogod használni. Én feleslegesnek tartom. Eleve az időfutam bringáknál, teljesen más a geometria. (lehet kellene egy triathlon topic, hogy ne Off-oljuk szét ezt, persze csak ha a bringások megtűrnek minket )
Hát én a mezőnyben biztos nem fogok hülyén kinézni maximum mögötte a teleszkópom meg kikapcsolható
Amúgy értem én.. egy féltávot szeretnék teljesíteni életemben először és nem tudom szeretnék-e 200-ért bringát venni ami azokhoz a gépekhez képest még mindig sehol sincs ..de nekem a fő cél ,hogy végigmenjek számomra elfogadható idővel..
akkor meg minek ?
nem a könyöklőn fog múlni...
komolyabb hajtómű meg monoblokk (bár azt még lehet) akkor érdemes ha a teljes hajtást/váltást cseréled. jelenlegi konfigba teljesen felesleges. szvsz a leggyengébb pont momentán a hátsó kerékagy/racsni kombó
Vicces lennél egy ilyen bringával egy triatlonos mezőnyben el tekintve attól hogy hülyén nézne ki plusz a geometriától, meg a teleszkóptól szerintem olyan 5-10km/h lennél lassabb mint egy alap triathlon géppel.
Nevetni fogsz de van rá példa: az illető össztelós montival tekerte végig az Ironman-t (semi-slick gumival) és még így is lett érem
KÉPET!!!
Errefelé minden 3. trekkingen van könyöklő, szigorúan 4-5 cm-rel a nyereg szintje fölött. Meg szlikk gumi 25-ös csirkéből, égbe emelt kormány-teleszkóppal, de szeletős hajtókarral Meg szigorúan 16cm széles rugós-zselés nyereggel.
Errefelé minden 3. trekkingen van könyöklő, szigorúan 4-5 cm-rel a nyereg szintje fölött. Meg szlikk gumi 25-ös csirkéből, égbe emelt kormány-teleszkóppal, de szeletős hajtókarral Meg szigorúan 16cm széles rugós-zselés nyereggel.
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni egy átalakítással kapcsolatban.jövő évben szeretnék elindulni egy triatlon versenyen,és van egy http://kellys.hu/kel...llys-coach-2011 kerékpárom amiben 4-5 ezer kilométer van.
újonnan vettem és azóta gumikon kívül nem költöttem rá. Megéri és lehet -e ebbe valami komolyabb monoblokkot , hajtóművet vásárolni ,és ha igent milyet?
továbbá ezt a triatlon könyöklőt amik elvileg országúti bringákra vannak, fel lehet szerelni az enyémre is vagy ez csak gányolás lesz?
köszi ha van jó tanácsod!
köszi
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni egy átalakítással kapcsolatban.jövő évben szeretnék elindulni egy triatlon versenyen,és van egy http://kellys.hu/kel...llys-coach-2011 kerékpárom amiben 4-5 ezer kilométer van.
újonnan vettem és azóta gumikon kívül nem költöttem rá. Megéri és lehet -e ebbe valami komolyabb monoblokkot , hajtóművet vásárolni ,és ha igent milyet?
továbbá ezt a triatlon könyöklőt amik elvileg országúti bringákra vannak, fel lehet szerelni az enyémre is vagy ez csak gányolás lesz?
köszi
Vicces lennél egy ilyen bringával egy triatlonos mezőnyben el tekintve attól hogy hülyén nézne ki plusz a geometriától, meg a teleszkóptól szerintem olyan 5-10km/h lennél lassabb mint egy alap triathlon géppel.
Sziasztok!
köszi
Vannak menetjavító betétek. Habár ezeket nem pont a kulacstartó anyáihoz találták ki, meg lehet velük oldani.
Sziasztok!
Az egyik kulacstartó csavarmenet el lett nyírva
Hogyan tudnám így rögzíteni?
teflonszalag
Ridley Noah Fast
subler
ha minimális az eltérés, akkor csak szoros az illesztés, olyannak is kell lennie
ha több, akkor egy drehás lesz a +oldás. (régebben nem egyforma volt az átmérő pl a rs nál és a foxnál, ha a váz pl foxhoz készült akkor nem volt jó rs-hez stb)
Már a tengely menetes részét sem tudom átdugni, ami ugye kisebb, mint maga a tengely. Ezt a fajta vázat többféle taggal is láttam a neten fellelhető fotók közt, ezért nem is tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Az eladó is csak a szemtávolságot tüntette fel. A csúszócsapágy kivétele, ezek szerint nem javasolt. Akkor marad a tengely mókolás?
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. A problémám a következő: Vettem egy Focus Project 150 vázat és egy RS Monarch RT1 tagot, 200x57 méretben, tehát elvileg jó bele. A himba tengelye valamiért nem akar átmenni a tagon. Ha kivenném a csúszócsapágyat, akkor elképzelhető, hogy jó lenne, de nem tudom merjem-e? Mindkét szóban forgó alkatrész teljesen új.
subler
ha minimális az eltérés, akkor csak szoros az illesztés, olyannak is kell lennie
ha több, akkor egy drehás lesz a +oldás. (régebben nem egyforma volt az átmérő pl a rs nál és a foxnál, ha a váz pl foxhoz készült akkor nem volt jó rs-hez stb)
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. A problémám a következő: Vettem egy Focus Project 150 vázat és egy RS Monarch RT1 tagot, 200x57 méretben, tehát elvileg jó bele. A himba tengelye valamiért nem akar átmenni a tagon. Ha kivenném a csúszócsapágyat, akkor elképzelhető, hogy jó lenne, de nem tudom merjem-e? Mindkét szóban forgó alkatrész teljesen új.
GXP pressfit középcsapágy kiszedéséhez tud valaki házi praktikát? Vagy- ha csak spéci szerszámmal érdemes- beszerezhető az valahol kishazánkban?