Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Otthoni szerelés, szerszámok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6030 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

és a stucni tetejétõl a teleszkóp nyakának a teteje minimum 1-2 milire legyen a stucniban! ellenkezõ esetben nem fekszik fel a kupak a stucnira, és nem tudod összehúzni a csapágyakat.

kb. fél mm-re van a stucni teteje a nyak tetejétõl(a nyak nem lóg ki a stucniból, úgy fél mm) akkor ez lehet a gáz? és akkor egy kisebb hézagoló, meg a nyak méretre vágása lehet a megoldás?

Szerintem hiányzik egy alkatrész a csapágyról, a hézagoló nem tartja helyén a dolgokat. Nem volt hozzá egy lefélé szélesedõ alkatrész?

Nem láttam... ennyi volt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem hiányzik egy alkatrész a csapágyról, a hézagoló nem tartja helyén a dolgokat. Nem volt hozzá egy lefélé szélesedõ alkatrész?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
így ( vagy hasonlóképpen) kell összerakni:
Feltöltött kép

és a stucni tetejétõl a teleszkóp nyakának a teteje minimum 1-2 milire legyen a stucniban! ellenkezõ esetben nem fekszik fel a kupak a stucnira, és nem tudod összehúzni a csapágyakat.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ez felettébb különös... megpróbáltam fordítva==> lötyög az egész.
Megpróbáltam így megint: Feltöltött kép és se lötyögés, se semmi... de gondolom ez így nem jó.

Visszatettem a régi stucnit azzal a beállítással, ahogy Ti mondtátok, most már azzal is lötyög:D. Úgy semmiképpen nem jó, mint ahogy ezen a képen látható?

a stucnincak ehhez semmi koze

meg mindig fejjel lefele van az az ezust kozpontosito basz. forditsd meg.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Akkor kevés hézagolód lett. De amúgy egyértelmû az egész összerakása.

De az a közölõ megy legutoljára.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ez felettébb különös... megpróbáltam fordítva==> lötyög az egész.
Megpróbáltam így megint: Feltöltött kép és se lötyögés, se semmi... de gondolom ez így nem jó.

Visszatettem a régi stucnit azzal a beállítással, ahogy Ti mondtátok, most már azzal is lötyög:D. Úgy semmiképpen nem jó, mint ahogy ezen a képen látható?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Az egy közölõ, amit a stucni alá kell betenni, és befekszik a csészéhez. Fordítva beteszed, összehúzod az egészet, meghúzod a stucnit, és jónak kell lennie.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Igaza van McGywernwk!
Úgy tûnik, annak a gyûrûnek fordítva kell bemennie.
Próbáld ki, a stucni nem okozhatja a lötyögést, csak abban az esetben, ha a magassága kisebb az elõzõnél, és nem tettél be megfelelõ méretû hézagolót.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Igen... félintegrált. Másik stucnival, amíg le nem vettem tökéletes volt. Most meg lötyög... mit szarok el?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

legalul azt a fényes csészét(???) hogyan tudom visszavarázsolni a vázba?

fordítva

gondolom stucnicserénél kiszedted és rosszul raktad be.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Lenne egy problémám, méghozzá ez: Feltöltött kép
legalul azt a fényes csészét(???) hogyan tudom visszavarázsolni a vázba? merhogy így lötyög benne a teleszkóp...

Ugye ez egy félintegrált kcs? Az az ezüst gyûrû fordítva megy be, szerintem az a központosító gyûrû.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Itt valami nagyon el van b.szva, hogyha a kormánycsapágy föl-le jár, a kép alapján úgy tûnik, hogy valami összetákolt kormánycsapágyad van és a csicsamicsa karbon alátét nem szorítja le.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Kiszedtem... ez lenne az: Feltöltött kép

Egy sima stucnicserénél miért van nekem ekkora gondom???

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez most a kormány csapágy lenne?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Lenne egy problémám, méghozzá ez: Feltöltött kép
legalul azt a fényes csészét(???) hogyan tudom visszavarázsolni a vázba? merhogy így lötyög benne a teleszkóp...

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Na, jól bevásároltam, BBB BTL-42M:
Feltöltött kép

de lehetett volna akár ez is, sztem ugyanaz csak gumiborítás nélkül:
Feltöltött kép

ami imbuszos a bringán és elõzõleg a hosszú kulccsal húztam meg, tudtam nyitni, szóval elég lesz és olyan kicsi hogy csikkzsebben elfér. Nincs nagy tapasztalatom multitool-okkal, de ajánlottnak nevezném, fõleg ennyi pénzért.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ma jártam a decatlonban és az alábbi nagyon jó vételel találkoztam Kit 3 defekt javitó készlet 890 ft Tartalma 2db nagy ovál folt 4db kis kerek folt ragasztó smirgli 3db.-os gumi leszedõ készlet
16g-os CO2 patron 1db singo-motorszelep átalakitó 1db hajlékony tóldó a patronhoz .
megkérdeztem az eladót hoigy tényleg ez az árra azt mondta hogy igen . Avicc az egészben hogy a kit 2 1090ft és abban nincs benne a patron az adapter és singo-motorszelep átalakitó:)
http://metamorfozis....ctureid/5690142
http://metamorfozis....ctureid/5690142
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
köszi!
8as volt otthon a legkisebb, szóval elmaradt a buboréktalanítás, de akkor beszerzek egy hetest.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja lol. igen, en a cso csavarjara gondoltam. legkozelebb elolvasom a kerdest nem csak irkalok hulyesegeket osszevissza :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Csak mert nem olvasod el a kérdést :D

Goodridge légtelenítõcsavar? :chin: :P

Viszont a csõ csavarja valóban 8as :)