A szállások anyagi oldaláról ha valaki mondana valamit, azt nagyon megköszönném.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Indította
dirtboy
, 2003. február 04. 08:14
Írta 2003. augusztus 08. - 00:06

Írta 2003. augusztus 07. - 20:36

Mindenkinek nagyon jó versenyzést kívánok!!!
Sajna én nem tudok jönni mert nyaralani megyek de érezzétek magatokkat jól!!!
Dobjon meg valaki majd egy SMSel az eredményeitekkel és az pszolít elsõ 3 helyezettel kategóriánkánt!!! NAGYON KÖSZI!!!
Sajna én nem tudok jönni mert nyaralani megyek de érezzétek magatokkat jól!!!
Dobjon meg valaki majd egy SMSel az eredményeitekkel és az pszolít elsõ 3 helyezettel kategóriánkánt!!! NAGYON KÖSZI!!!

Írta 2003. augusztus 07. - 20:26

Nekem is sikerült kijárnom kedvenc fõnökömnél, hogy leléphessek 3-kor és becibálhassam az irodakomplexumba a gépet, szal odaérek a 16:05-ös vonathoz. Most egy kicsit jobb.
Írta 2003. augusztus 07. - 00:42

Én meg mán azt hittem, hogy csak én sz*p*k folyamatosan. Nekem meg mindig rászervezõdnek más programok a biciklizésre. Most nem hagyom magam! ;D Ilyen vigyori fogakkal még harapok is, ha kell ;D
Írta 2003. augusztus 07. - 00:23

Deeznemigaz.
Tipikus...Örökké bebukom ezeket. Verseny. Készülõdés, szerelgetés...
...gondoltam megoldok egy kis kotyogást a rugóstag forgópontjánál, kiszedem --> szarráment a testen a menet is, mert azt a k*rv@ anyát persze aluminiumból kell Csókvörkszéknek csinálni... Persze csak úgy lehet leszedni, ha elõtte az egészet széjjelszedem...És még akkor sem tudom, hogyan fogom lecsavarni róla...
De vasárnap lenézünk Lepkével és csináljuk majd a kész átverést a versenyrõl. Addig megszerelem az autót...
Tipikus...Örökké bebukom ezeket. Verseny. Készülõdés, szerelgetés...
...gondoltam megoldok egy kis kotyogást a rugóstag forgópontjánál, kiszedem --> szarráment a testen a menet is, mert azt a k*rv@ anyát persze aluminiumból kell Csókvörkszéknek csinálni... Persze csak úgy lehet leszedni, ha elõtte az egészet széjjelszedem...És még akkor sem tudom, hogyan fogom lecsavarni róla...
De vasárnap lenézünk Lepkével és csináljuk majd a kész átverést a versenyrõl. Addig megszerelem az autót...
Írta 2003. augusztus 06. - 23:45

Írta 2003. augusztus 06. - 19:31

csákó..már nem azert de asszem miden érdemleges infó ottvan ami kell...a többi ugyis helybe derül ki, nem tom miert faj a fejed emiatt..

Írta 2003. augusztus 06. - 19:27

Hogy érted azt,hogy infó?Hétvégén DH verseny SAUH-on,akkóóóó jössz,mikó akarsz oszt kész.
Írta 2003. augusztus 06. - 19:23

Kösz szépen,ez egy igazán értelmes válasz volt!
Ha vissza olvasok párat,amit már megtettem,mielõtt a kérdést feltettem,semmi használhatót nem tudok meg!!!
Ha vissza olvasok párat,amit már megtettem,mielõtt a kérdést feltettem,semmi használhatót nem tudok meg!!!
Írta 2003. augusztus 06. - 19:21

Jorus: Ha meglógnál a munkahelyedrõl, 1 másfél órával korábban akkor nem kéne egyedül szenvedned 4órát a vonaton, egyedül.
hanem velünk szenvedhetnél az XYZ nemzetközi gyorson a sok roma közt.
hanem velünk szenvedhetnél az XYZ nemzetközi gyorson a sok roma közt.
Írta 2003. augusztus 06. - 19:19

Írta 2003. augusztus 06. - 19:18

Helló!
Tud valaki valami infóval szolgálni a hétvégi sátoraljaújhelyi versenyrõl?
Köszi szépen!
Tud valaki valami infóval szolgálni a hétvégi sátoraljaújhelyi versenyrõl?
Köszi szépen!
Írta 2003. augusztus 06. - 19:09

En csutortok este megyek a 6 -os vonattal. Ha tudsz gyere velem, ha nem, akkor kulon csovezunk 4 orat a vonaton.

Elgondolni is rossz, hogy mennyit kell unatkozni, mire az ember odaer, de sebaj, a versenyert mindent
MG: ha tudtok, gyertek ki penteken a palyara, es akkor tudunk gyakorolni egyutt.

Elgondolni is rossz, hogy mennyit kell unatkozni, mire az ember odaer, de sebaj, a versenyert mindent

MG: ha tudtok, gyertek ki penteken a palyara, es akkor tudunk gyakorolni egyutt.
Írta 2003. augusztus 06. - 18:54

Nem jön senki péntek este a 18:05-ös vonattal? Most tényleg egyedül kell csöveznem 4 órát a peronon?
Írta 2003. augusztus 05. - 15:00

A felszállítás az gondolom úgy lesz, mint tavaly, vagyis a nevezési díjban benne van X menet libegõ, a többit saját zsebbõl.
Írta 2003. augusztus 05. - 14:48

Sator jo kerdes, en inkabb a fahazas megoldast valasztom...utalok satrazni.
A nevezesi dij, mint mindig 1500 es 3000 huf lesz.
A felszallitas persze benne van, legalabbis ugy gondolom..
;D
A nevezesi dij, mint mindig 1500 es 3000 huf lesz.
A felszallitas persze benne van, legalabbis ugy gondolom..

Írta 2003. augusztus 04. - 22:36

Sauh:
Szállás? Lehet sátorozni? Mondjuk ingyen? Nevezési díj? Ki tud mit? Ne fogjátok vissza magatokat! Csak nyugodtan, lehet nyomni az infót.
Szállás? Lehet sátorozni? Mondjuk ingyen? Nevezési díj? Ki tud mit? Ne fogjátok vissza magatokat! Csak nyugodtan, lehet nyomni az infót.
Írta 2003. augusztus 04. - 17:05

Már elkezdtem összevágni az anyagot a BöPöDöHörõ, nemazért, de szerintem kurvajó lesz!
Majd ha kész lesz szólok.
Ha valakinek van jó minõségben jó jó felvétele (bennevan a bringa is + sofõr úr/asszony feje + nem remeg a kép), nem DiVX, sem Mpeg4 (A proggi vmiért nem szereti),
Hálás lennék, ha segítenétek kinyomozni, hogyan szerezhetném meg a csõkamerás video anyagot!
...Én le akartam gurulni úgy, hogy egyik kezemben a kamera, de... nem hagyták! >
Elõre is kösz minden nyomravezetõnek, píszenriszpektevríván!
...még egy ilyet is nyomok: 8)
Feka Smiley miért nincs?
Majd ha kész lesz szólok.
Ha valakinek van jó minõségben jó jó felvétele (bennevan a bringa is + sofõr úr/asszony feje + nem remeg a kép), nem DiVX, sem Mpeg4 (A proggi vmiért nem szereti),
Hálás lennék, ha segítenétek kinyomozni, hogyan szerezhetném meg a csõkamerás video anyagot!
...Én le akartam gurulni úgy, hogy egyik kezemben a kamera, de... nem hagyták! >

Elõre is kösz minden nyomravezetõnek, píszenriszpektevríván!
...még egy ilyet is nyomok: 8)
Feka Smiley miért nincs?
Írta 2003. augusztus 04. - 13:26

NAjó
bár lehet megint hülyeséget mondok ;D
Indián a bánya DH-n esett benne volt 1 egy oldalas cikkben a Magyar Hírlapban.
És még nem kapunk publicitást??
bár lehet megint hülyeséget mondok ;D
Indián a bánya DH-n esett benne volt 1 egy oldalas cikkben a Magyar Hírlapban.
És még nem kapunk publicitást??
Írta 2003. augusztus 04. - 12:10