Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1043 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

A tokodi versenyrõl tud valaki részletes infoval szolgálni? Program, szállás meg ilyenek. Na meg, hogyan találunk oda, mert most megyünk elõször.

szállás nincs, de a helyszínen lehet sátrazni, ha bírjátok a hideget, mi valsz. este hazamegyünk aztán reggel vissza, így szoktuk.
egyebet nem tudok....

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Köszi a gratulát!!! :)

Jó kis verseny volt csak a pálya volt kicsit gáz... Por, kiálló facsonkok, stb... Én szemály szerint kb 20at estem a 2 nap alatt de szarintem senki sem úszta meg parec nélkül!!! Én megúsztam kissebb nagyobb zúzódásokkal de szegény Béka (Adrenalin) és Víg Balázs (VIG Racin Team) rosszul járt... :-\

Idõeredmények:
Elite:
1. Krizsék Janika 2:25:XX
2. Pósa Peti 2:27:XX
3. Gulyás Misi 2:30:60

Lánykák:
1. Kiss Dalma 3: 01:XX
2. Szeghalmi Orsi 3: 4X vagy 5X...
3. Rita 6: 2X:XX

Junior:
1. Sedõ "JUNIOR" Tomi 2: 4X:XX
2. Kolosvri Tibi 2:4X:XX
3. Sajna az Õ nevét nem tudom és el is törte a Super-Tját szóval csk ereszkedet, de a 3 indulóból méi Õ lett a 3.

Seinor:
1. Halász Csaba 2:4X.XX
2. ?
3. ?

Hobby:
1. Sajna az Õ nevét nem tudom, de Hajti Pajtis Õ is!!! 3:00:07
2: Féreg 3:01:00
3. Lájer Balázs 3:15:2X (Pedig a kvalifikáción 3:02:16ot mentem, dáhát nem kellett volna 2-t esni a döntõben...)
Mi KB 20-25en indultunk!!!

A virtuális GINAT Team 3 érmet szezett: Senior 1. Hely, Elitt 2. Hely és hobbi 3. Hely!!! :)

Mikor lesz az a Mátra DH ? ? ?

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
A tokodi versenyrõl tud valaki részletes infoval szolgálni? Program, szállás meg ilyenek. Na meg, hogyan találunk oda, mert most megyünk elõször.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Jaj! Tegnap én fél 5 körül beirtam az eredményeket csak a szar gépem....... Szóval:
Elite:
1. Krizsék Janika
2. Pósa Peti
3. Gulyás Misi

Lánykák:
1. Kiss Dalma
2. Szeghalmi Orsi
3. ? Rita

Major: gratulálok és lógsz 1 sörrelv ;D

Gulyás M bukott 1et a szemem láttára, a palló elõtt levett egy fát becsúszószárral meg fülfészel.
Mogyi meg idõmérõn széttörte az üléscsövét......
Béka (ADRENALIN): jobbulást (széttört az orra a palló idõmérõn való bevállalása miatt)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
1. Krizsák János
2. Pósa Péter
3. Gulyás Mihály

Bár aki akarta, eddig is értette. ;)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Drága Majorka!
Engedd meg, hogy gratuláljak a 3. helyezésedhez az OB-n!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Mindent bele!! Csak így tovább!!!

A többi infó is tõle származik: Elit ffi:
1. Janika
2. Peti
3. Misi

Köszike!!!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Még senki sem ért haza a "Pót OB" ról?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
;Dneeeeem...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hacsak nem töröd el a telód megint... ;D ;D mert akkor magával harcol majd ;D ;D ;D ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás

Palmi szerint így te lehetnél a legjobb is a dh pályán (kellõ gyakorlat és ellenfelek híján ;D ;D ;D )

nananananaaaa...megyek en is ;D 8) :P ;)

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás

Sziasztok! Föltöltöttem a Budapest Dh képeit, amit Anak fotóboltjából fotózott egy hozzáértõ, ime:

http://kep.tar.hu/na...ml?aid=27596987

Ez butitott változat, a nagy képeket meg lehet rendelni tõle. Ha valakit érdekel, nekem irjon privit.

Hehe ;D Épp most indulok a boltba a CD-ért, de megelõztél. ;) A hozzáértõrõl azt kell tudni, hogy rally-t szokott fotózni, és igencsak jól csinálja. De voltak kinn BPDH-n is, ezek a képek a kicsi verziók (640x480) és megvannak nagyban is, ami már rendelhetõ, akár papíron is, gyönyörû, nagy, falra is kitehetõ formában. (A konkrét árakat megkérdezem ma a boltban.)

Szóval ha valakinek nagy kép kellene, a srác elérhetõsége:

MRY Sportfoto
mry@duen.hu
06-20-550-0698

vagy egyszerûen be kell csak menni a boltba: http://www.digitcam.hu/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Föltöltöttem a Budapest Dh képeit, amit Anak fotóboltjából fotózott egy hozzáértõ, ime:

http://kep.tar.hu/na...ml?aid=27596987

Ez butitott változat, a nagy képeket meg lehet rendelni tõle. Ha valakit érdekel, nekem irjon privit.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Beg csajozni megy le nem? ;) ;D ;D ;D ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Beg! Komlóra tudnál jönni versenyre és a talin te kalauzolnál mindenkit, mert szinte haza mennél már... Palmi szerint így te lehetnél a legjobb is a dh pályán (kellõ gyakorlat és ellenfelek híján ;D ;D ;D )

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Hát igen, verseny csak most van ezer 3 héten belül, nyáron miért is lett volna.... :-X

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
verseny!! húzunk szét, na szépen vagyunk. tali lesz még ezer, de verseny, hát.... :-X :'(

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
ma olvastam egy kis papiruszt...-na jo plakat volt-..amin az volt kiirva hogy SAUH OB-n a nevezes INGYENES, sot az onkormanyzat fizet minden nevezonek 4 ingyenlibegot...mik vannak ::)
a plakat az xfuck-torba vot..ma neztem

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Részemrõl Tali!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Az esti kupaktanácsolásunkon meg1eztünk Major kollegával, hogy verseny pártiak vagyunk. Beg és Lcs kollega tessék nyilatkozni, hová mennének a jelenlegi infók ismeretében?
Komló bejátszhatna az új pályájával és Major említette, hogy Joda haverjáéknak van Tranzituk, õket kellene fûzögetni, hogy jöjjenek és vigyenek minket is ;D ;D ;D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ma, vagyis tegnap kaptam az infót a komlói versenyrõl: Új pályát jelölnek ki, ami durva lesz, legalábbis ezt mondták.

Én nem is tudom mit akarjak:
SAUH-ot azt NEM
Komló - (sörbe ::) ) Érdekelne
Tokod - Sose hagynám ki (kedvencem)
Tali - fergeteges buláj

Hónapokig semmi versenyzési lehetõség, azt a szar idõ megjöttével 3is. Sõt még TALI is van. A bõség zavara.

Már csak a kormánycsapágy és a hosszú hidraulika vezeték hiányzik a bicómról azt mehetünk forraltborozni/rétesezni.