Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Athén 2004

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
59 hozzászólás a témában

mgyarmati

mgyarmati

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
És még valami!

Ismerek egy csávót aki az elmúlt 4 olimpiára kitekert, még SZÍDNÍ be is. És szponzoroktól igen csak jól kapott dolgokat, a Sláger rádióban mindennap élõben volt a bumerángba ...Ja és egyedül ment.

mgyarmati

mgyarmati

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Üdv minden érdeklõdõnek!

Én nagyon jónak tartom az ötletet, egy valamit nem tudok mikor lenne az indulás??? Ha én választhatnék akkor olaszországon keresztül mennék kisérõvel és csakis országútival hogy a tempó tartható legyen és minél hamarabb kiérni.
És szerintem a szponzor dolog csak jó kommunikáció, szerintem én már tudok is eggyett, Szóval még 2-3 komoly cég kell és még keresünk is a dolgon ;D ;D

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Helló mindenkinek!
Most kapcsolódtam be a levelekbe, és lenne néhány észrevételem. Gondolkoztok az útvonalon, de senkitõl nem merült fel egy esetleges olasz útvonal majd egy nap komp görög földig ( ez pihenõ is lehet). Itt a terepviszonyok is síkabbak, nem beszélve a tengerpart adta lehetõségekrõl. Kisérõ kocsira mindenképpen szükségetek lesz, hiszen lehet baleset, lopás stb. Itt merül fel a kérdés, mi van a biztosítással, mert erre is gondolni kellene, hogy egy betegség (akár a kajától akár egy fog stb) komoly összeget vesz ki a zsebbõl. Igazatok van, hogy sponzort találni nem kimondottan lehet, de kb 150-200 ezerbõl megoldható az út, még kisérõvel is. A távolság egyébként reálisan számolva 25-28 nap körül lehet, mert a fáradságot és más elõre nem látható dolgokat nem számoltátok bele. Ebben az idõben akár merre megy az ember a napi hõmérséklet 32-40 fok is lehet, amit napon tesz meg a bicajos, így a kimerültség hamarabb jön. Összegezve a véleményem az, hogy az öttlet jó, de baromi sok szervezést igényel. Eyébként én megyek erre a túrára egy jelenleg szervezés alatt álló csapattal. Az biztos, hogy nem lakótelepi kör geringés lesz, de biztosan nagy buli válhat belõle.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Kifejezetten jó árzés, hogy nem egyedül vagyok ilyen flúgos ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
http://www.szentesin...html/oldal8.htm

nem vagyunk egyedül ;)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Ja legfejebb viszünk fa testápolót + szekrényajtó méretû haverokat 8)

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Csak az a kérdés, hogy vajon ott, ahol végigvezet az útvonal, a helybéliek tudnak-e róla? Gondolok itt elsõsorban Szerbiára, Macedóniára és Görögországra.
De mindenestre akárhogy is van, ha mi végigmegyünk rajta, akkor ezt az ügyet is (eurovelo)népszerûsítjük. Még a végén/már megint "úttörõk" leszünk. :)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Megnézetm 8-as és a 11-es útvonal vezet Athénba. Mind a kettõ áthalad szép hazánkon.

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Bizony, bizony. Én is most olvastam errõl. Úgyhogy rajta vagyok az ügyön, csak most a felvonulás miatt Athén a második helyre szorult.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Van egy nemzetközi kerékpárútvonal az Eurovelo az egyik útja éppen Athénba vezet 8)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
amugy az Olim piásoknak nem most adtak valami lovét??? csak félig hallgattam bele a hirekbe, de valami ilyesmiröl volt szo....
Andix: növéred nem kap valami zsetont ??(kivételesen nem a biciklidre ;D)

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
OFFF
Nem tudom, az én nõvérem Magyarország legjobb szinkronúszója, és még így is mi fizetjük, ha kell mennie vb-re, eb-re, mert szponzor - pénz semmi nincs!....... :-\

ON

Amúgy én is maradnék a tv elõtt Bruce-szal.
De ismétlem, érdemes kocsit vinni, jól jön! (Pl.: Míg a többiek tekernek, a kocsisok felkerítik a kaját, vacsit, etc... Továbbá forgó rendszerben, mindig pihenhet valaki a kocsiban, ez mondjuk akkor fontos, ha 180-200km kell(ene) tekerni...)

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Nem értem miért vagytok így kíakadva ettöl a rövid kis távtól??Kukkantsatok el a www.80nap.hu -ra!Na ahhoz képest görögország csak egy kis kiruccanás...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
A szponzorokat, médiát elfelejteni??

Egy másik fórumon épp most alakul egy társaság - pár hét múlva elmennek Kazahsztánba snowboardozni/síelni/snowblade... Mindezt úgy, hogy kijön majd az egész olyan 30e / fõbõl, ami a kaját tartalmazza meg tán a szállást...
Persze ez ha jól emlékszem egy "expedíció" név alatt fut.

Tehát a szponzorkeresés, média nem felejthetetlen, meg lehet oldani...

Aki akar menni, annak sok sikert, én azt hiszem inkább a tévé elõtt fogok szurkolni 8)

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
NA megosztom veletek ezirányú tapasztalataimat.
(Azzal nem dicsekedem el, hogy valszeg a nõvérem is kint lesz Athénban, mint résztvevõ... Vagy már megtettem volna? ::) 8) )

Nos, én két komolyabb bringatúrán voltam, mely során jártam Szerbiában (Szabadka, etc), illetve Romániában (itt vagy 1000 km-t tettünk meg). Mind a két esetben ahol laknak magyarok nagyon barátságos volt a fogadtatás (öreg bácsi behív borozni.. etc), mondjuk az "echte" román részeken gázosabb volt. Mi bringán vittük a cuccot, és így napi 80at teljesen lazán teljesítettünk, de még 140 km sem volt megerõltetõ. Viszont hamár vagy tíz fõ is akar tekerni, akkor a napi 140km nem lesz tartható, mert azért akadnak gondok hosszútávon (esõ, technika ördöge..). Attól semmiképp nem kell tartani, hogy Románia, vagy Szerbia gázos, mert ezek azért fõleg rémhírek. Azért persze jobb az elõvigyázatosság (bringa bent a sátorban...).
Azt is érdemes számba venni, hogy az olimpia hosszú, jó esetben lehet kiérni 2 hét alatt, továbbá haza is kell jönni!! (Az még vagy két hét, vagy sok lóvé, ha vonattal..). Bár a kaják útközben viszonylag olcsóak, Athénról ez már kevésbé mondható el, így 100e alatt tuti nem lehet kijönni. Egy autó rengeteget segíthet, szerintem anélkül el sem szabad indulni!!! A szponzorokat, meg a médiát felejtsétek el!! Esélytelen!!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ja pl:a lakóautó bérlés egész jó dolog,csak azt a bazi nagy kauciót ne kellene lettenni!

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Attól nem félek Thommey!!! ;D

Pezsgõ-Bomba!
A LEGJOBB RECEPT!!!!!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát szó mi szó érdekes dolog,és engem is érdekelne,de itt a szponzor dolog nagyon is fontos dolog.Ugyanis itt 100ezres tételekrõl vani szó fejenként!!!De ha össze lehet ütni valamit,akkor én benne lennék,csak még azt nem tudom,hogy melyik az a hülye válllalat,aki ad min.egy hónap szabit?De a kocsivalvonattallevisszükabringátésbulizunkegyjótésszurkolunkamagyaroknak buliban benne vagyok nagyon is:)
Üdv:Thy:)

Dagobert_bacsi

Dagobert_bacsi

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Hat......nem noooooooooooorrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmallllllllliiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss... de kit erdekel ? ;D ;D ;D
Hat en szaivesen segetkednek + mennek csak kenne egy bringa merrrrr montival nem tudom hogy lehetne ,tolem 1700 km mer Aradon ,Romaniaban lakom ,na jo lehetne montival is......es Gorogorszagban felcsatolnam a montikulsot es irany az olimpiai palya... :-X ;D ;D ;D

Endre

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
David: Nooormális?? ;D ;D ;)