Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Hebrák

Hebrák

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Nekem sikerült 1200 km bele erõltetni egy szûk fél év alatt tavaly.
Idén meg már kemény 23 nál tartok.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ezta szégyent papa
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
-No, a Lompi-villa bekerült a helyére, tökéletesen passzol. A próbakör mégis elmaradt, mert a 24x1 3/8-os gumi, amit vettem a 24-es felnimre, sokkal nagyobb átmérõjû mint a felni. :(

A franc essen az angolszász gumiméret számozásba! A vásárolt gumi 37x540 mm-es, a felni pedig ugyebár 507 mm-es. A boltos meg ugyanolyan hülye volt mint én, és nem szólt. Grrrrr :(
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lbordi

lbordi

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
[quote name='

Kérnék információt arról, hogy ki mennyit nyomott rekuval tavaly . Csak statisztika miatt és az adatokból csinálnék egy táblázat szerûséget. Elõre is köszi mindenkinek.[/QUOTE']

6500 Km-t sikerült letekernem, remélem idén több is lesz
Feltöltött kép

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

papa és nemvolt öszegányolva se? Meglehet muatni bárkinek? :)

Szerintem egy kazánkovács rádióamatõrtõl egész szép munka. :D
Majd teszek fel képeket, ha benne lesz a bringában. Hadd csurogjon az a nyál! :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

nincs-e valakinek olyan elsõ villája, amit már a kukába szán, de még nem dobta ki és nekem akarja adni a két villapapucsot?

Tudok adni egy pár villapapucsot. Írd meg a postacímed a reku(pont)papa(kukac)gmail(pont)com címemre, elküldöm postán.

Ugyanott kiváló Les Paul szólógitár eladó.
:)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Nekem az idei volt a leggyümölcsözõbb rekus évem, 1500km körül mehettem. Korábbi években alulról nyaldostam az ezret. A recúgbensben most 2500km körül van. Hát így, nem sokat fárasztom magam... Majd jövõre (idén) - mindig ez van!

Tegnap épp szétkaptam a masinát amúgy, úgyhogy az idei szenzonkezdés még várat magára, fõleg, h tudom, h leghamarabb 3 hét múlva jutok hozzá leghamarabb :( Balux mintájára én is kérdezem, hogy nincs-e valakinek olyan elsõ villája, amit már a kukába szán, de még nem dobta ki és nekem akarja adni a két villapapucsot?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
papa és nemvolt öszegányolva se? Meglehet muatni bárkinek? :)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Képzeljétek, az elébb járt itt a futár, és hozott egy szuper, 24"-os, tárcsafékes aero villát. És még drága se volt.
:)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Én se számolom már. Az idén még alig mentem rekuval, de hamarosan indul egy tesztelés. :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
énmeg nem mérem anyi amenyi de pár ezer volt:)
képek

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Ma a jó idõre való tekintettel csaptam egy lazát, aminek 62km lett a vége. Az aktualitását az adta, hogy végre összeraktam a Lompi által újra gyártott bringám és mennem kellett próbaútra. Részemrõl az idei rekus szezont ezennel megnyitottnak tekintem.
Kérnék információt arról, hogy ki mennyit nyomott rekuval tavaly . Csak statisztika miatt és az adatokból csinálnék egy táblázat szerûséget. Elõre is köszi mindenkinek.

Lehet hogy én is mentem volna ma egy kört ha szólsz. Na majd legközelebb.
December 31-én viszont a jó idõre való tekintettel én is mentem egy Kistarcsa-Gödöllõ-Valkó-Vácszentlászló-Zsámbok-Dány-Isaszeg-Pécel-Rákosborzasztó-Nagytarcsa-Kistarcsa 75km-es kört. A lábujjaim fáztak csak a végére. Lehet hogy valamelyik kocsmánál meg kellett volna állnom?
A tavalyi távok a következõképp alakultak nálam: június közepén a Tiszánál elhagytam az órámat amiben kb. 5800km ODO volt amit 2010 novemberében vettem. Ebbõl kb 5000km-t 2011-ben tettem meg. Mikor hazajöttem felraktam rá a másik órámat amiben akkor 2225km volt. Most 8216km van benne. Ez 5991km.
Ez összesen 10991km. Ha a Tiszáról való méretlen hazajövetelemet is hozzáadjuk akkor megvan a 11000km.
Ui. azon gondolkodom hogy júniusban felrakott órám 20-as kerékre volt beállítva. Jelenleg rendesen be van állítva a 26-os kerékhez. Arra viszont nem emlékszem az átállításkor az ODO lenullázódott-e, ha igen akkor ennél többet mentem.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

mennem kellett próbaútra.

Ej-ej, ha szóltál volna...

Ja és kétszer voltam az ABC-ben, egyszer meg a kocsmában. Az kb. 25 Km.

Komolytalanra fordítva... A 11-es Alfi 3500 körül gurult a cseréig. Elõtte a Nexus 8-as teljesített. A május 22. videón még ez van az elsõkerékben. Áprilisban vitte el Zéta a Chilit. Abba is pakoltam pár kilit. Gergõ gépével is gurultam, de az nem számottevõ. Összességében fingom sincs...

Balux

Balux

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Én nyár elején csatlakoztam a táborhoz és most 1817n áll az óra, de bevallom volt benne olyan emelkedõ, ahol fullra málházva már tolni kényszerültem =)

Villát egyébként már sikerült intézni, a következõ projekt pedig a kormány lesz... ezt a trükköt nem ismertem, de létezik menetes->ahead átalakító, szóval lényegében bármilyen felsõkormányt rá tudok majd rakni. Ha valakinek van elfekvõ az továbbra se tartsa magában!:)

Piho

Piho

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Kérnék információt arról, hogy ki mennyit nyomott rekuval tavaly . Csak statisztika miatt és az adatokból csinálnék egy táblázat szerûséget. Elõre is köszi mindenkinek.

Csak saccolni tudom: 600 km

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
[quote name='Isuka001']Ma a jó idõre való tekintettel csaptam egy lazát,

Gazdagrét-Kelenföld-Hamzsabégi út-Budai rakpart-Margit híd-Bajcsy Zs. út -Vörösmarty tér- Szabadság híd-Szerémi út-Hengermalom út-Gazdagrét. A KM órán lefagyott, aki tudja saccolja meg a távot. Sajna a tavalyit is csak saccolni tudom, mert év elején ßarakodott, szilveszterkor pedig lefagyott. De majd összeszámolom.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Ma a jó idõre való tekintettel csaptam egy lazát, aminek 62km lett a vége. Az aktualitását az adta, hogy végre összeraktam a Lompi által újra gyártott bringám és mennem kellett próbaútra. Részemrõl az idei rekus szezont ezennel megnyitottnak tekintem.
Feltöltött kép

...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Balux

Balux

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

...értem... na nem kötözködés képen írtam a boltos verziót csak úgy. Egyébként erõsebb megoldást a javítóvillán kívül nem fogsz találni acélból, mert a javítóvilla és a színre fújt "gyári" villa között nem igen van különbség a színén kívül. Amiben igazán van különbség azok az alu. villák de itt a határ a csillagos ég. Tehát marad LOMPI mester aki olyan villát és akkorát gyárt neked amilyet szeretnél......

Amit eddig láttam javítóvillát az mind 1kg környéki, szénacél és csúnya varratokkal. Most pont találtam egy ígéretes, használt tange cromo-t, ma találkozom a tulajjal.

Tom2 köszi, ezt eddig nem láttam, pedig úgy gondoltam végigszántottam már a netet. Ha a fenti nem ok akkor itt is érdemes futni egy kört.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Sziasztok,

Nincs valakinek véletlen egy elfekvõ 26os, 1"os, Vfékes, menetes, minõségi, acél merevvillája? Esetleg egy hozzá való felsõkormány? Korábban tropára vertem a 20as elsõ kereket és ez egy remek alkalom hogy felpimpeljem 26/26-ra a gépet. Kérdés még, hogy lehet-e egyáltalán menetes felsõ kormányt szerezni?

B

Nem tudom aktuális-e még:
Használt eladó 26" és 28"a-head és 1"menetes acél villák

Piho

Piho

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Erre még nem gondoltam, köszi

Nem az a szempont hogy fillérekbõl meglegyen, hanem hogy megbízható legyen és legfõképp legyen. Eddig az egyetlen alternatíva amit találtam az az un. javítóvilla, ami ált. 2-3e ft és ez összhangban van a minõséggel. Ennél jobb, tehát nyilván drágább megoldást keresek.

...értem... na nem kötözködés képen írtam a boltos verziót csak úgy. Egyébként erõsebb megoldást a javítóvillán kívül nem fogsz találni acélból, mert a javítóvilla és a színre fújt "gyári" villa között nem igen van különbség a színén kívül. Amiben igazán van különbség azok az alu. villák de itt a határ a csillagos ég. Tehát marad LOMPI mester aki olyan villát és akkorát gyárt neked amilyet szeretnél......