Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Posted 2012. January 09. - 18:53

Idén meg már kemény 23 nál tartok.
Posted 2012. January 09. - 18:27

Posted 2012. January 09. - 17:53

A franc essen az angolszász gumiméret számozásba! A vásárolt gumi 37x540 mm-es, a felni pedig ugyebár 507 mm-es. A boltos meg ugyanolyan hülye volt mint én, és nem szólt. Grrrrr

Posted 2012. January 09. - 16:50

Kérnék információt arról, hogy ki mennyit nyomott rekuval tavaly . Csak statisztika miatt és az adatokból csinálnék egy táblázat szerûséget. Elõre is köszi mindenkinek.[/QUOTE']
6500 Km-t sikerült letekernem, remélem idén több is lesz

Posted 2012. January 09. - 14:01

papa és nemvolt öszegányolva se? Meglehet muatni bárkinek?
Szerintem egy kazánkovács rádióamatõrtõl egész szép munka.

Majd teszek fel képeket, ha benne lesz a bringában. Hadd csurogjon az a nyál!

Posted 2012. January 09. - 13:59

nincs-e valakinek olyan elsõ villája, amit már a kukába szán, de még nem dobta ki és nekem akarja adni a két villapapucsot?
Tudok adni egy pár villapapucsot. Írd meg a postacímed a reku(pont)papa(kukac)gmail(pont)com címemre, elküldöm postán.
Ugyanott kiváló Les Paul szólógitár eladó.

Posted 2012. January 09. - 11:46

Tegnap épp szétkaptam a masinát amúgy, úgyhogy az idei szenzonkezdés még várat magára, fõleg, h tudom, h leghamarabb 3 hét múlva jutok hozzá leghamarabb

Posted 2012. January 09. - 11:40

Posted 2012. January 09. - 10:59

Posted 2012. January 09. - 08:08

Posted 2012. January 08. - 22:44

Posted 2012. January 08. - 22:36

Lehet hogy én is mentem volna ma egy kört ha szólsz. Na majd legközelebb.Ma a jó idõre való tekintettel csaptam egy lazát, aminek 62km lett a vége. Az aktualitását az adta, hogy végre összeraktam a Lompi által újra gyártott bringám és mennem kellett próbaútra. Részemrõl az idei rekus szezont ezennel megnyitottnak tekintem.
Kérnék információt arról, hogy ki mennyit nyomott rekuval tavaly . Csak statisztika miatt és az adatokból csinálnék egy táblázat szerûséget. Elõre is köszi mindenkinek.
December 31-én viszont a jó idõre való tekintettel én is mentem egy Kistarcsa-Gödöllõ-Valkó-Vácszentlászló-Zsámbok-Dány-Isaszeg-Pécel-Rákosborzasztó-Nagytarcsa-Kistarcsa 75km-es kört. A lábujjaim fáztak csak a végére. Lehet hogy valamelyik kocsmánál meg kellett volna állnom?
A tavalyi távok a következõképp alakultak nálam: június közepén a Tiszánál elhagytam az órámat amiben kb. 5800km ODO volt amit 2010 novemberében vettem. Ebbõl kb 5000km-t 2011-ben tettem meg. Mikor hazajöttem felraktam rá a másik órámat amiben akkor 2225km volt. Most 8216km van benne. Ez 5991km.
Ez összesen 10991km. Ha a Tiszáról való méretlen hazajövetelemet is hozzáadjuk akkor megvan a 11000km.
Ui. azon gondolkodom hogy júniusban felrakott órám 20-as kerékre volt beállítva. Jelenleg rendesen be van állítva a 26-os kerékhez. Arra viszont nem emlékszem az átállításkor az ODO lenullázódott-e, ha igen akkor ennél többet mentem.
Posted 2012. January 08. - 21:44

mennem kellett próbaútra.
Ej-ej, ha szóltál volna...
Ja és kétszer voltam az ABC-ben, egyszer meg a kocsmában. Az kb. 25 Km.
Komolytalanra fordítva... A 11-es Alfi 3500 körül gurult a cseréig. Elõtte a Nexus 8-as teljesített. A május 22. videón még ez van az elsõkerékben. Áprilisban vitte el Zéta a Chilit. Abba is pakoltam pár kilit. Gergõ gépével is gurultam, de az nem számottevõ. Összességében fingom sincs...
Posted 2012. January 08. - 21:43

Villát egyébként már sikerült intézni, a következõ projekt pedig a kormány lesz... ezt a trükköt nem ismertem, de létezik menetes->ahead átalakító, szóval lényegében bármilyen felsõkormányt rá tudok majd rakni. Ha valakinek van elfekvõ az továbbra se tartsa magában!

Posted 2012. January 08. - 21:15

Kérnék információt arról, hogy ki mennyit nyomott rekuval tavaly . Csak statisztika miatt és az adatokból csinálnék egy táblázat szerûséget. Elõre is köszi mindenkinek.
Csak saccolni tudom: 600 km
Posted 2012. January 08. - 20:47

Gazdagrét-Kelenföld-Hamzsabégi út-Budai rakpart-Margit híd-Bajcsy Zs. út -Vörösmarty tér- Szabadság híd-Szerémi út-Hengermalom út-Gazdagrét. A KM órán lefagyott, aki tudja saccolja meg a távot. Sajna a tavalyit is csak saccolni tudom, mert év elején ßarakodott, szilveszterkor pedig lefagyott. De majd összeszámolom.
Posted 2012. January 08. - 20:25

Posted 2012. January 08. - 17:56

...értem... na nem kötözködés képen írtam a boltos verziót csak úgy. Egyébként erõsebb megoldást a javítóvillán kívül nem fogsz találni acélból, mert a javítóvilla és a színre fújt "gyári" villa között nem igen van különbség a színén kívül. Amiben igazán van különbség azok az alu. villák de itt a határ a csillagos ég. Tehát marad LOMPI mester aki olyan villát és akkorát gyárt neked amilyet szeretnél......
Amit eddig láttam javítóvillát az mind 1kg környéki, szénacél és csúnya varratokkal. Most pont találtam egy ígéretes, használt tange cromo-t, ma találkozom a tulajjal.
Tom2 köszi, ezt eddig nem láttam, pedig úgy gondoltam végigszántottam már a netet. Ha a fenti nem ok akkor itt is érdemes futni egy kört.
Posted 2012. January 07. - 17:11

Sziasztok,
Nincs valakinek véletlen egy elfekvõ 26os, 1"os, Vfékes, menetes, minõségi, acél merevvillája? Esetleg egy hozzá való felsõkormány? Korábban tropára vertem a 20as elsõ kereket és ez egy remek alkalom hogy felpimpeljem 26/26-ra a gépet. Kérdés még, hogy lehet-e egyáltalán menetes felsõ kormányt szerezni?
B
Nem tudom aktuális-e még:
Használt eladó 26" és 28"a-head és 1"menetes acél villák
Posted 2012. January 07. - 15:38

Erre még nem gondoltam, köszi
Nem az a szempont hogy fillérekbõl meglegyen, hanem hogy megbízható legyen és legfõképp legyen. Eddig az egyetlen alternatíva amit találtam az az un. javítóvilla, ami ált. 2-3e ft és ez összhangban van a minõséggel. Ennél jobb, tehát nyilván drágább megoldást keresek.
...értem... na nem kötözködés képen írtam a boltos verziót csak úgy. Egyébként erõsebb megoldást a javítóvillán kívül nem fogsz találni acélból, mert a javítóvilla és a színre fújt "gyári" villa között nem igen van különbség a színén kívül. Amiben igazán van különbség azok az alu. villák de itt a határ a csillagos ég. Tehát marad LOMPI mester aki olyan villát és akkorát gyárt neked amilyet szeretnél......