Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
reku papa!köszi a sort,fasza lett!normál pedál fordulattal 30-at simán lehet tekerni.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Egy giant városi bringa gyönyörû részletekkel (nexus 7-es agyváltó rollerfékkel és elsõ rollerfék)...:)

http://picasaweb.goo...121055688311250

igymár vágom stoki
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Én a múlt héten vettem egy Pegazust. alu váz, kontrás Nexus 7 váltó, agydinamó, suntur teló, Busch-Müller világítás, rugózó nyeregcsõ, sárvédõk, csomitartó etc. 26"-os. 35 pénzért. Illetve 33'200 Ft. Mert annyi volt nálam. Itt találtam az apróban.

...akkor csak lett...;)...van nálam egy másik city karbantartásra, szinte ugyanez a felszereltsége, mint a tiédnek, de amikor hoztam haza a rugós ülésrúdtól kiborultam (meg a kontrától is...).

Ja, és igen!

...jól éreztem...az már a képek alapján jól sikerült, mert nekem Tom masinái közül az a kedvencem...:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Egy giant városi bringa gyönyörû részletekkel (nexus 7-es agyváltó rollerfékkel és elsõ rollerfék)...:)

Én a múlt héten vettem egy Pegazust. alu váz, kontrás Nexus 7 váltó, agydinamó, suntur teló, Busch-Müller világítás, rugózó nyeregcsõ, sárvédõk, csomitartó etc. 26"-os. 35 pénzért. Illetve 33'200 Ft. Mert annyi volt nálam. Itt találtam az apróban.

Ja, és igen!

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

akkor konkrétan mijen gép?stoki

http://picasaweb.goo...121055688311250

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
akkor konkrétan mijen gép?stoki
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Mijen vacak az?
piton project kész aba nincsen fantázia lassu gép

:)...jó cucc ez, csak szétszedni ne kelljen. (NExus 7-es) Igaz, ha rendbe van téve, akkor sûrûn nem is kell szétszedni, csak defekt ne legyen, bár most már vágom a rendszert, hogyan is kell ezt szerelni...:)

...Tom melyik sárga gépére tettél szert...??? ...arra a toxy ZR szerûre....???

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

...én vagyogatok csak éppen biciklit szereltem...:)...hogy ezt az agyváltós, rollerfékes, zárt láncvédõs masinát milyen macerás karbantartani...:/

Python
Mi történt a koncepcióval...??? NEm folytatod tovább, vagy csak egy új python van kibontatkozóban...???

A python jó poén, volt (van) benne kihívás! Nincs rajta mit folytatni, az elkészült. Én tudnék még fejlõdni (sokat) a vezetésében! Sok munkám fekszik a vázban és nem sokkal több munka egy új vázat készíteni, mint átalakítani a meglévõt.
Most egy 2x26" -os elsõkerék hajtásúra érzek késztetést, (Zockra szerû és Cruse geometria)
Közben Tommal is megegyeztem a sárga gépére, az is egy régi terv megvalósulása. A napokban igyekszem személyre szabni, egyenlõre csak kisebb átalakításokkal. (kormány, váltó csere stb.) Valószínûleg a szezon hátra lévõ részét azzal húzom le. És a legfontosabb és legnehezebb, hogy a kerékpárok darab számát sikerüljön ésszerû keretek között tartanom. Miközben látom a végzetem, egy Furai vagy egy Fujin képében...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Mijen vacak az?
piton project kész aba nincsen fantázia lassu gép
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
...én vagyogatok csak éppen biciklit szereltem...:)...hogy ezt az agyváltós, rollerfékes, zárt láncvédõs masinát milyen macerás karbantartani...:/

Python
Mi történt a koncepcióval...??? NEm folytatod tovább, vagy csak egy új python van kibontatkozóban...???

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Hm szombat este mindenki elvan veszve:(
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
okés köszike.
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Rendben, akkor azt is elviszem! Lesz mibõl válogatni, majd egyezkedünk.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
pyton dea sor amit reku papa küldeni akar azis sörbe lesz és azt felis tudnám teni ere az agyra. 3 fog is sokat számitana
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Embörek! Két keréken és három keréken!
Azt a döntést hoztam, hogy az õsz végén fûrész alá kerül a Python, hacsak...
Valakit nem izgat továbbra is annyira ez a projekt, hogy egyezkedjen a (mûködõ geometriájú) vázra. Aki szeret 40 fölött menni, annak nem ajánlom! Az eddigi sebességi csúcs egyébként 68 km/h volt (Jurgen Mages 25'000 km gyakorlással :)) Én magam is mentem már 40 fölött A Tahi felé vezetõ híd lejtõs oldalán, de vonalkódos lett tõle a nadrágom! mind kettõre tanúim vannak! :)
Feltöltött kép
Ha valakinek ez fontos akkor a képen látható formában taggal, monoblokkal, kormánnyal kereken 7 kiló. Kikiáltási és sportársi ár 30 pénz.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Ha van kedved, elõtte elugorhatnál ide, küldenék egy Megarange fogsort Lompinak, for free.

Késõ, már lehúztam alaposan!

Sram X7 9s-grip, X7 hátsó váltó és lánc, 9s-sor Shimano aggyal, Avid fékszet karokkal, Schwalbe marathon külsõk 20" és 26".

Kapok érte egy Szent István portrét meg két sört. A söröket akkor, ha keróval megyünk hozzá...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Ha ilyen szar idõ lesz ma akkor lehet, hogy átugrom délután seregélyesre.

Ha van kedved, elõtte elugorhatnál ide, küldenék egy Megarange fogsort Lompinak, for free.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
gyere nyugodtan. látom tesetudc aludni:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ha ilyen szar idõ lesz ma akkor lehet, hogy átugrom délután seregélyesre.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
külömbenia ha nemlennének ijen bogaras emberek még mindég a fa bringát löködnénk lábal:)
képek