Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Én bicajtúrákra szemcseppesben viszem az arcszeszt, folyékony szappant, sampont.

...az nem túl kevés...??? ;)...a golyóidat sem tudod megmosni vele...(mármint nem az arcszesszel, mert azzal még sok is lenne...);)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Titán villát,kanalat és kést

Én bicajtúrákra szemcseppesben viszem az arcszeszt, folyékony szappant, sampont.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Akkor már csak nekem kéne lemenni 100 alá... Alu gerinc? Magnézium háj? Vagy valami...
(Ja a családi ékszer maradhat acél, azon nem spórolnék!)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

És a mai utolsó kép. Nem szoktam használni a zászlót, pedig hasznos! Most sokat voltam közúton, így azt is feltettem. Igyekeztem csak a legszükségesebbeket vinni, de így is volt a csomag vagy 20 kiló. Sátor, hálózsák, váltó ruha,tisztálkodási eszközök stb.
Ha valaki tud szénszálas törölközõt, kevlár fogkefét és kompozit napolajat, az szóljon! Tommy-nak! :)

Titán villát,kanalat és kést azt tudok és nem kanálgép, hanem egyben van...;) Fogkefének meg le kell vágni a nyele nagy részét és fogkrémet is csak kis tubust (kinyomva a háromnegyedét), vagy bemutatóst kell vinni...Törölközõbõl elég a kézi apró...;) Hálózsák van 60 dekás (nekem is van), sátorból meg az 1 kiló alatti, bivaksátor...(az imakönyvbõl, hogy ne jöjjön vihar elég ha csak az egyik lapot viszed magaddal...;))...máris faragtam neked legalább 5 kilót...;)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

És a mai utolsó kép.

Hú, fújd föl, jól átcseszett Tom ezzel a bicajjal! A hátsó villa felét máris elszórtad valahol! :D

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Jajj de ne lenne ez a rekumbens drága:D
Bár,hol zárnám le az utcán:D

Ahogy Lompi mondta: Csinálni kell. És lopásügyben is egyetértek vele, rekut sokkal kevésbé lopnak (én nem is tudok MO-n rekulopásról) mint hagyományosat. Hiszen annyira feltûnõ, egybõl kiszúrják a rendõrök. Ha meg egy elsõkerékhajtásút csinálsz (csináltatsz) azzal még elmenni se tud egy laikus.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Feltöltött képÉs a mai utolsó kép. Nem szoktam használni a zászlót, pedig hasznos! Most sokat voltam közúton, így azt is feltettem. Igyekeztem csak a legszükségesebbeket vinni, de így is volt a csomag vagy 20 kiló. Sátor, hálózsák, váltó ruha,tisztálkodási eszközök stb.
Ha valaki tud szénszálas törölközõt, kevlár fogkefét és kompozit napolajat, az szóljon! Tommy-nak! :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Ácsi! A táska a csomagtartódon támaszkodik? Az tartja a súlyát? A saját konzolja nem bírná?

Ja! Ha nem lenne ott, nem támaszkodna. De ott van! Tom leszedhetõnek gyártotta, de miért is szedném le? Egyébként bírná. A világítás miatt nem tettem feljebb. A világításnak meg van helye a csomi tartó végén is, ha magasabb csomag esetleg eltakarná, de jobban szeretem itt magasabban! Az a pár centi meg kell hogy leold a konzolról, így amikor felkattintom pont a csomi tartónál ér véget.
Elõször fixen felcsavaroztam (még látszanak a lyukak), késöbb egy alucsõ távtartóval inkább leoldhatóvá tettem. A kerót nem viszik el, de így a tárca, fényképezõ, mobil nálad lehet. Igaz kicsit retikül jellege van a válpánttal... Hozzá a sztrecs gatya, hmmm...:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

mi drága a rekun csinálnikell ugy olcso 2montit ha lezársz ugyis elviszik rekut lehet lezárás nélkül se
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Tény, de flex nélkül leszedni is macerás ;) Mondjuk lehet, hogy felesleges ez a nünüm, hogy minden legyen szétszedhetõ, állítható stb...

pekedvan motyo simán leszerelhetö
képek

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 posts

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

lehet de ez mind a kétoldalon stabil

Tény, de flex nélkül leszedni is macerás ;) Mondjuk lehet, hogy felesleges ez a nünüm, hogy minden legyen szétszedhetõ, állítható stb...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Valahol már láttam ilyen megoldást ;)

lehet de ez mind a kétoldalon stabil:) ja a link pyton hoz http://kep.tar.hu/lpl/50648271#2
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Feltöltött kép

Mostanában nem megy ez a beillesztés, de a képtárban még találsz pár fotót...

Ácsi! A táska a csomagtartódon támaszkodik? Az tartja a súlyát? A saját konzolja nem bírná?

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Igen, pont így gondoltam a kormánytáskás dolgot! Valahogy mindig az Auchanos dolgonál kötünk ki... :)
A képtáradra rossz a link!

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

énmeg a kormány döntést igy oldotam meg:) http://joyyo.uw.hu/trike.jpg http://joyyo.uw.hu/trike1.jpg

Valahol már láttam ilyen megoldást ;)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
énmeg a kormány döntést igy oldotam meg:) http://joyyo.uw.hu/trike.jpg http://joyyo.uw.hu/trike1.jpg
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Én így oldottam meg.
http://kep.tar.hu/ta...iaim/50648271#2
Több helyen árulják ezt a kormány táskát, 3-4'000 közötti áron. (Auchan 3'800 talán)
Adnak hozzá térképtartót és vállpántot is.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
Hahó, öröm látni ezt a nyugalmat a fórumon. Végre nem a gép elött kuksoltok, hanem tekertek ;)

Tegnap voltam kint ambringában, akartam venni tw-bentses üléstáskát (az optima ülésemre), de eladták az összeset, szóval hoppon maradtam. Viszont volt ott egy viseltes, szakadt darab, ami pereceléskor mondta fel a szolgáltatot (leszakadt az ülészseb része, ami tartja a táskát). Kérdezem a boldog tw-bents üléstáska tulajdonosokat, milyen minöségü ez a táska? Szakadós? Jó? Mik a tapasztalatok?

A baj az, h nincs alternatívája. A radical táskákat az áruk miatt nem tekintem alternatívának... Felmerült, hogy lehet valami click-fixes kormánytáskát is felaprikálni az ülés hátuljára, de nem igazán láttam olyan fajta adaptert, ami sík felültre jól rögzíthetö. Na meg megint az ár, a legolcsóbb click-fix-es kormánytáska is egy 10-essel több, mint a tw-bents üléstáska... Vagy van valakinek valami alternatív ötlete?