Mikortól lehet a próbakörökre feliratkozni?
Én már nem merek semmit se ígérni

Ja, és ma sikerült beszereznem az ülésfelfogató zártszelvényt!
Mikortól lehet a próbakörökre feliratkozni?
;895812']Kísértetiesen hasonlít az én leendõ gépemre...
Valamikor monti sem volt, most meg uralják a piacot. Az utóbbi idõben sokaknak irányult a figyelme az elsõkerekesek irányába, de még keresik az ideális konkstrukciót.
Rövidebb láncvonal, elöl is lehet nagy kerék, alacsony hasmagasság, kis forduló kör...
Nézd meg ezt! Bár nem gyári a gép, de számomra ez vagy ilyesmi az irányvonal:
Nekem a hegyi szerpentin hajtûkanyarja felfelé kisívben a választóvíz. Ha ezt nem tudom vele megcsinálni, a versenyzõ kiesett. A G26-ommal ezt alig-alig tudom megcsinálni, mert a kormány belever a combomba. A lábamat még csak-csak kifordítom hogy a kerék elforoghasson.
Nálam most itt tart az elméleti kerékpárépítés:
http://picasaweb.goo...955138475713922
Ez már saját testméreteimmel van tervezve.
Ez mán döfi!joreggelt kis csámcsogni valo front hajtásos lesz ha készlesz 26x26 http://joyyo.uw.hu/lompigxxl.jpg
Nekem a hegyi szerpentin hajtûkanyarja felfelé kisívben a választóvíz. Ha ezt nem tudom vele megcsinálni, a versenyzõ kiesett. A G26-ommal ezt alig-alig tudom megcsinálni, mert a kormány belever a combomba. A lábamat még csak-csak kifordítom hogy a kerék elforoghasson.A dolog másik része, hogy ritkán fordulsz 180 fokot, 40-es tempóval egy két sávos úton. Addig nem tekersz! A normál bringán is kialakul a mozdulat, hogy a kanyar ívén futó pedált emeled fel. Egyébként a mostani géped megfordul ekkora íven? Ha igen, milyen sebességgel és tekersz-e közben?
Valamikor monti sem volt, most meg uralják a piacot. Az utóbbi idõben sokaknak irányult a figyelme az elsõkerekesek irányába, de még keresik az ideális konkstrukciót.
Rövidebb láncvonal, elöl is lehet nagy kerék, alacsony hasmagasság, kis forduló kör...
Nézd meg ezt! Bár nem gyári a gép, de számomra ez vagy ilyesmi az irányvonal:
Viszont lenne kérdésem: készített már valaki magának csomagtartóra táskát (vízhatlant)?
Elsõkerekese egyébként van a Challenge-nek, bár nem széria. Majd megkeresem a képet. Ott van a Cruse Bike, a Toxy ZR, a Tw Bents Cobra (és ugyan ez mindenféle egyébb néven), a Zockra, stb. Az év rekuja is elsõkerekes volt, de a neve most nem ugrik be...
Szóval nem hinném, hogy a cégek nem foglalkoznak a dologgal.
Nem ezt kerestem, de nem hagyhattam ki!