Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Nem igazán látom a gyakorlati hasznát... A végén nem kell majd megtanulni kerékpározni a gyerkõcöknek? Vagy minden amatõr vigyorogva áll majd a lámpánál a kerékpáron ûlve?
De valamire biztosan jó.

Ja és még el nem felejtem, a nekem tetszõ autó az Aston Martin DBS, a nekem tetszõ motor a Bimota Tesi 3D. De sajna nem az enyém...

Az a kerék okos dolog, mert soha nem lesz egyensúlyérzéke a gyereknek:)
Azért egy egy millás bringa megvalósíthatósága, és egy Aston között van némi különbség:)
Ha már autóban nem építhetem meg az álmaimat, akkor bringában megpróbálom. Ha kész lesz végre a házunk:D

Ez mán döfi! Azért az én szívemnek egy CarbonAero csak jobban tetszene. Lehet, hogy megyek is egy próbakört ... Fûzfõ Gyártelepen :)

Neked van egy ilyened? Vagy építtetsz egyed Ádámékkal?

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Nem igazán látom a gyakorlati hasznát... A végén nem kell majd megtanulni kerékpározni a gyerkõcöknek? Vagy minden amatõr vigyorogva áll majd a lámpánál a kerékpáron ûlve?
De valamire biztosan jó.

Ja és még el nem felejtem, a nekem tetszõ autó az Aston Martin DBS, a nekem tetszõ motor a Bimota Tesi 3D. De sajna nem az enyém...

A Tesi 2D szerintem dögösebbre sikerült, csak hát az ára...;)

http://www.motorrevu..._bimota_tesi_2d

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

:)

...az enyém is 10-el kezdõdik...10+7,8 kg ;) és az enyémben is fox van ;)...akkor most ki a király...??? ;)))

(..ha kész lesz a blog-ban remélem lesz egy kis bemutati...)

Csak a tisztán látás végett... Ugye, Te is kerékpárról beszélsz? Amennyiben nem, akkor egyértelmûen TE vagy a király!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Ez már olyan nekem tetszõ darab lesz, csak sajna nem az enyém:(

Ez mán döfi! Azért az én szívemnek egy CarbonAero csak jobban tetszene. Lehet, hogy megyek is egy próbakört ... Fûzfõ Gyártelepen :)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Na, ha minden jól megy, akkor 4-5 hét múlva lesz egy finom Furai az utakon. A vázon, és a karbon ülésen kívül minden át lesz építve: Full XT szett, Goodridge fékcsövek,karbon boom, felhekkelünk rá egy Velokraft VK karbon stucni/kormány kombót, végre nem markolatos, hanem rapidfire lesz, a kerekek Mavic Crossmax ST, és Duranokon+XXLight fog gurulni. A villa is kiugrik belõle, és egy PRO composite merev tárcsás kerül a helyére, FSA fejcsapival.A rugóstag is kiugrik, és FOX RP megy a helyére. A cél, hogy 10-el kezdõdjön a súlya:)

:)

...az enyém is 10-el kezdõdik...10+7,8 kg ;) és az enyémben is fox van ;)...akkor most ki a király...??? ;)))

(..ha kész lesz a blog-ban remélem lesz egy kis bemutati...)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
De valamire biztosan jó.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát igen 7 jegyû:)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

http://www.wimp.com/trainingwheels/

Ezt jó ötletnek tartom. Pirospont! Az lenne a legjobb, ha hátsó kerékbe kerülhetne, hogy a kormányzást ne nehezítse.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Na, ha minden jól megy, akkor 4-5 hét múlva lesz egy finom Furai az utakon. A vázon, és a karbon ülésen kívül minden át lesz építve: Full XT szett, Goodridge fékcsövek,karbon boom, felhekkelünk rá egy Velokraft VK karbon stucni/kormány kombót, végre nem markolatos, hanem rapidfire lesz, a kerekek Mavic Crossmax ST, és Duranokon+XXLight fog gurulni. A villa is kiugrik belõle, és egy PRO composite merev tárcsás kerül a helyére, FSA fejcsapival.A rugóstag is kiugrik, és FOX RP megy a helyére. A cél, hogy 10-el kezdõdjön a súlya:)

Az ára pedig már 7 jegyû?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Akkor ennek az ára is 10-el kezdõdik és lesz mögötte még vagy öt számjegy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
http://www.wimp.com/trainingwheels/

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Alakul a dolog, látom már építõkeret is készült. Végül meglásd, még olyan kerékpárokat is fogsz csinálni amelyek egy nyomon futnak. (vicceltem :D )

Hehe papa:cheers:
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

papa eröljut eszembe dolgos hétköznapok :D

Alakul a dolog, látom már építõkeret is készült. Végül meglásd, még olyan kerékpárokat is fogsz csinálni amelyek egy nyomon futnak. (vicceltem :D )

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Szolgálati közlemény Pythonnak:

Az Action Bents a mai napon átfordult a 10.000 km-en.
Ennyit hajtottam bele, mióta az enyém. :)

és cserébe kaptál 10'000 élményt. Gratulálok!
- még emlékszem a Margit Szigeti csetlés-botlásra... :)

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Szolgálati közlemény Pythonnak:

Az Action Bents a mai napon átfordult a 10.000 km-en.
Ennyit hajtottam bele, mióta az enyém. :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
á dehogy az lesz a giroszkop része:)
képek

norbi5522

norbi5522

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Lompi ! Azzal a kalapáccsal nem lesz egy kicsit instabil a gép?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
papa eröljut eszembe dolgos hétköznapok :D Feltöltött kép
képek

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag