Nem sírok, nem rívok, türelmes vagyok és várok.
Arra az Edelux-ra nagyon kíváncsi vagyok. Egyre én is benevezek, az tuti!
Nem sírok, nem rívok, türelmes vagyok és várok.Elméletileg ma jön a stucnid. Már nagyon jó lenne, ha haladni tudnánk vele.
Mivel a Rohloff 14 sebességes, és hozzá jön a Schlumpf 1,65-ös szorzója, szerintem simán jöhetnek a hegyek. Kíváncsi leszek felmegy-e Dobogókõre könnyedén. Mert ugye próbaút nélkül nem adhatjuk átNos nézzük:
Karbon ülés: jóóó...
Schlumpf Speed Drive+Rohloff: mennyire lehet ezzel dombon-hegyen mászni?
Edelux: vavavavúúúú!!! Lesz ott meglepetés! A szembe jövõknek, este.
Nos, akár hogy is, de kellemes kis masina lesz. Majd egy-két képet tegyél fel ide róla! Köszi!
Ja, vagy toljam be a képemet hozzátok! Na mert úgy is mennem kell majd.
Nem, de ott is fertõzõdnek rendesenEnnek a masinának a tulaja nem abból a csapatból van, amelyben a fehér challenge tulaja is leledzik...???
Valahogy nagyon úgy tûnik nekem, hogy õk egymást mérgezik...
Már csak a pedálos maradna, ha végre készen lenne vele a cég. Már rendelnénk is magunknak egyet, hogy sok vitakérdésre pontos választ tudjunk adni.Valami power meter hiányzik még rá. A Rohloff miatt eléggé leszûkül a választék, de aki keres, az talál!
Ha ez még nem is a high-end, de legalább is high-tech. Mekkora pénztárca kell ehhez?
(hátha nyerek a lottón?!)
Mekkora pénztárca kell ehhez?
Challenge Furai
karbon ülés
Schlumpf Speed Drive
Rohloff Speedhub 500/14
Mavic X717 disc+DT Revolution 2-1,5-2 black
Son 26R+Edelux
Schwalbe Marathon Extreme
Rock Shox Recon
Nos nézzük:És zöld utat kapott a project. A felépítés a következõ lesz:
Challenge Furai
karbon ülés
Schlumpf Speed Drive
Rohloff Speedhub 500/14
Mavic X717 disc+DT Revolution 2-1,5-2 black
Son 26R+Edelux
Schwalbe Marathon Extreme
Rock Shox Recon
Szép meló lesz.
És lassan rendeljük a TerraCycle cuccokat. Ha valakinek kellene valami a gépéhez, akkor szóljon, mert elég típusspecifikus cuccaik vannak.
Késes Dénes: szerintem nézz be hozzánk, és próbáld végig a különbözõ gépeket mielõtt nekiállsz!
Remélem létrejön majd az a gép, amire most adtam árajánlatot. Szintén egy Furai 26-os kerekekkel terepre, Rohloffal, és egyéb nyalánkságokkal:D Újabb csodás feladat lenne.
Lehet hogy nincs semmi értelme számotokra és már ismeritek is, de én jól eljátszottam vele.
;943356']Milyen elsõ átdobót használsz? 52-es a nagytányérod?