- Az ülés váza 10mm rétegelt lemez (állítólag nyír) max. 1000Ft
- a rudak 10mm átmérõjû bükk (Obiban 195Ft/1m 7db-ot használtunk fel)
Eleinte amikor elhangzott az iparihulladék jelzõ gondoltam rá hogy simán orrba gyûröm, de aztán mivel jámbor békeszeretõ ember vagyok inkább hagytam és csak nevettem rajta.
:)
Elég nagy teher neki cipelni azt a nagy arcot, minek tetézni egy törött orral![]()
![]()
![]()
![]()
Sáros vagy babám, de fültõig! Nem elég, hogy a fõnököd viszi el helyetted a balhét, most szépen elbagatelizálod a témát! Próbálsz kiosonni a kiskapun!
:)
Én aztán nem:D
Még mindig határozott a véleményem, de nem szeretném, ha azt kevernék egyesek Murla, sokkal kifinomultabb hozzáállásával. Én eddig egyetlen szép épített gépet láttam itthon, egy trike-ot. Murlának még a Leitra is tetszik
Azután enciklopédiaként feltenni az új honlapotokra. Ezt nem poénnak szánom. Attilának nagyon jó tolla van, bár nehéz az õ szemszögébõl objektíven látni a dolgokat (ha lehet egyáltalán). Kevés ilyen, ennyire objektivitásra törekvõ ember van (bár én csak az írásai alapján tudom megítélni). Esetleg Pupu segíthetne, neki is van "némi" tapasztalata.... azon gondolkozom, hogy össze kellene gyûjteni a nagy igazságokat, és mikor ilyen vita indul, akkor egy hsz.-sal lezárni az egészet, mert értelme nem sok van vitatkozni.
Idõfutamra? Nézõként, talán a torta nagy csábítás!
Szellemiséget tõled? Így sem egészséges az önértékelésem!
Vagy ti az enyémbõl
Én mint mûszaki szemléletû maximalista bringás, aki még hegesztést is tanult nem fogok már változni.
Tényleg idõfutamra nem jössz?
Attila! Sokszor kapsz még Tommy beszólása miatt! Emlékezetem szerint az Õ gyermeke az "ipari hulladék" megnevezés. Már a megjelenésekor nagy felháborodást keltett és a jelek szerint az akkori sebek a mai napig nem gyógyultak be.
Az AM blogban töbször kaptak már helyet home made gépek...
Létezik több forgalmazó kis országunkban, de egyik helyen sem állnak sorba a fekvõkért. Többen is készítenek (akár eladásra is) fekvõt, de tudtommal ott sem tolonganak a megrendelõk. Több fekvõt is kínálnak a használt piacon, de egyenlõre csak növekszik a számuk és nem csökken.
Minden elismerésem azoknak, akik vállalják az üzleti kockázatott és behozzák ezeket a gépeket. A fentiekbõl egyértelmûen kiderül, hogy nem ebbõl élnek!
Tyityo! Tévesen tulajdonítottál Murlának bizonyos állításokat! Úgy is fogalmazhatnék, hogy mellé lõttél! (de nem nagyon)