Pl. egy ilyen "törött" villával...

Sajnos az meg annyira extrém lenne, hogy nem tudnád a kereket visszatéríteni a függõlegesbe...
Min töröd a fejed?

csak hogy pontos legyek, egy normál mezei monti, ha sikerül hátrafelé tekerned negatív utánfutású lesz és akként is viselkedik.
Én láttam egy videót amin valaki elsõre egész hosszan ment a Python vidije volt na arra indultam be aztán be égtem meg le is tettem róla végleg.Egy parkolóba volt a próba.
Más... Érdekes hír az uborka szezonban. Emlékeztek Dennis Rennerre? Elsõkerék hajtás, hátsókerék kormányzás. Nos egy igen figyelemre méltó filmet kaptam róla!
Az koncepció hasonló a Pythonéhoz. A lényeges különbség természetesen a hátsókerék kormányzásból adódik. Gyakorlatilag 180 fokkal megfordította az egészet, ezt már láthattátok az elsõ filmjein. Az elv elsõdleges elõnye, hogy mivel a hajtás és az ülés is ugyanazon a fix részen van, így nincs hajtási reakció.
Tapasztalatim alapján (eddig több elsõkerekes rekum volt mint hátsó) ez a probléma csak idõleges, ahogy Papa is írta "át áll a szoftver". Természetesen lényeges különbség van a pozitív trail-el rendelkezõ lengõorrú vagy a Tom2 (Cobra, Toxy, Raptobike stb.) és a negatív utánfutású Python között.
Számomra az érdekesség pont ez az alább látható filmen. A negatív utánfutású gépek alacsony sebességnél stabilak, majd a sebesség növekedésével csökken a stabilitásuk. A pozitív utánfutás esetében ez éppen ellentétes.
Tehát Dennis Renner és a negatív utánfutású, hátsókerék kormányzású és elsõkerék hajtású gépérõl készült film, ami cáfolni látszik ezt az állítást.
Recumbents, Art, and Poems: Rear Wheel Steering
YouTube - Rear Wheel Steering Recumbent
Ne hagyjátok ki a film végét!
hehe pyton nem egyszerü eset nekem jopár napbatelt mire mentem vele.
hát nemtom én még mindenholtudtam vele menni sehol nem volt gond a kanyarbani tekerésel még elengedet kézelsem
nem valami stabil föleg hirtelen fordulonál.
csak egy pár honapot maradtál le rola megcsináltam egy nagy fos lett nem jöttbe de lehet a télen ujra elöveszem majd ujra a projektett.