Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Fekvõvel késõ õsztõl tavaszig mennyire használható a sima nem téli spd cipõ? Elvileg talunkat kapja a szél, annyira nem fúj át mint sima kerón, elég lehet egy vastag zokni zacskó kombó?:D Én nemrég vettem keros cipõt, de pont ezért a méret dolog miatt nem mertem online venni, sok helyen írták h egy számmal nagyobbat érdemes, de inkább fizettem pár ezerrel többet, csak jó legyen a lábamra. Tudom h vissza lehet küldeni, kicseréltetni, de az is csak több nyûg.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Nem webshopból hanem hirdetõtõl, kûlföldrõl hozott új áru. Tízezerért vettem, annyiért nagyon baráti lett volna, csak hát az a fránya méret :(

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

de kicsi rám.

Ha webshopban rendelted és nem használtad, 8 napon belül visszaküldheted, kötelesek visszavenni.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Sziasztok!
Ma jött meg a Merida SPD cipõ amit rendeltem, de kicsi rám, pedig már alig vártam hogy megjöjjön. Papíron 46-os (nekem Nike-ból 46 kell), de szerintem 45-ös lábra kényelmes. Ha valakit érdekelne, esetleg átadnám neki.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Én magam is hangott adtam azon véleményemnek, hogy ez nem egy kezdõnek való pozíció, de visszafelé (amikor agresszíven "lecsöngetett" az útról) már nem hoztam szóba...

Majd ha kap egy SPD pedált, akkor kezd el bedurvulni! :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;1018320']Van is! Péntek délután fölültettem a gépre, majd csak utána jutott eszembe (amikor láttam, hogy nehézségei vannak), hogy ülõsebbre kéne venni a beállítást. Mire elhatároztam, hogy bemegyek a tizes kulcsért, addigra emelkedõn már el is tudott indulni, úgyhogy nem mentem sehova :). Szombaton meg mentünk Aba Napokra.

Én magam is hangott adtam azon véleményemnek, hogy ez nem egy kezdõnek való pozíció, de visszafelé (amikor agresszíven "lecsöngetett" az útról) már nem hoztam szóba...
Feltöltött kép

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Levi,

az asszony, kezdõ létére, ilyen fektetett üléssel teker? Jó egyensúlyérzéke lehet!

Van is! Péntek délután fölültettem a gépre, majd csak utána jutott eszembe (amikor láttam, hogy nehézségei vannak), hogy ülõsebbre kéne venni a beállítást. Mire elhatároztam, hogy bemegyek a tizes kulcsért, addigra emelkedõn már el is tudott indulni, úgyhogy nem mentem sehova :). Szombaton meg mentünk Aba Napokra.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Levi,

az asszony, kezdõ létére, ilyen fektetett üléssel teker? Jó egyensúlyérzéke lehet!

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
jól látod, a görgõket épp azért akartam lecserélni, hogy elõrébb lehessen rakni az ülést.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Jól látom? Ez még mindig az asszony méretére van állítva!
... és a kép hátterében megláttam és megértettem a "behajtogatom" jelentését. Köszi!

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Megcsináltam az új láncvezetést, a csúszka Tom2-tõl származik (ezúton is köszönet érte), szombaton próba.
Feltöltött kép

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
OFF

26.000-ért tudtam egy szíjtárcsát rendelni. Csak összehasonlításképpen:
Shimano Inter-7

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Jó lesz az! Ahhoz képest, hogy Árpesz eleinte félt a Rphlofftól, csa az került a gépekbe. :)

Nekem az új Alfine jutott az eszembe tegnap, amikor a Vectrámhoz kerestem egy fõtengely szíjtárcsát. Ez egy gumibetétes laposszíjtárcsa, semmi extra. Elmentem a szokásos maszek szerelõhöz, neki sajnos nincs olyan spec. leszedõje. Irány a márkaszervíz. Alkatrészárra mondtak 90.000 forintot. Na, ekkor jutott eszembe az új Alfine, ami egy apró, bonyolult technikai gyöngyszem. És olcsóbb mint egy primitív szíjtárcsa.

Mondom a szervizesnek (blöff) hogy a szomszéd Unix-nál 45 a tárcsa. Akkor õ ad árengedményt, legyen 72. Idõt kértem, megnéztem a neten. 34 a Unixnál. És még ezt is horribilisnek tartom. Szóval a Rohloff egy olcsó alkatrész. :)

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
zsizsi úr maga még él?
Mizu magával,már ha meg lehet kérdeznem.:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jó lesz az! Ahhoz képest, hogy Árpesz eleinte félt a Rphlofftól, csa az került a gépekbe. :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Nem lesz ott semmi gond Új reku kitartás van a távsem ojan eget verö. :)

Drukkolok nekik. Pár napjuk van még a rekuizom kigyúrására és a magabiztosabb irányítás (ld.video) kidolgozására. Szerintem bátrak, de bátraké a szerencse, kiváncsi leszek milyen élményekkel jönnek haza. A felszerelésen ez esetben kevésbé múlik, kerós tapasztalat meg van nekik bõven.
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

...egy másik fórumból. Szép vállalkozás lesz : Rekuval Rómába - Evobike Expedíció

Nem lesz ott semmi gond Új reku kitartás van a távsem ojan eget verö. :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
...egy másik fórumból. Szép vállalkozás lesz : Rekuval Rómába - Evobike Expedíció
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Uff!
- nem zárnék ki senkit egy ilyen buli lehetõségébõl... Jöjjön akár állva, fekve, ülve. Csinálta vagy vette, egy három vagy négy kereke van.
- a helyszín lehet változó, minden évben más
- az elsõ alkalom legyen spontán. Megbeszéljük és megyünk!
Uff!

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

;1017930']Egyre inkább kezd a lengõorrú felé kacsintgatni, Paintben már rajzolt is egy olyat, hogy csak na...:)

Egy nagyobb összeröffenésben én is benne lennék. Úgy látom, igény volna rá.

Jövõre meglehetne szervezni az I.Magyarországi Rekumbens Találkozó-t. vagy specifikusabban az I.Magyarországi Rekumbens Építõk Találkozója-t. Szerintem ilyen még nem volt és az elõzõek alapján lenne rá igény. Hagyományt is lehetne belõle csinálni. A helyszíne bárhol lehetne az országban, hiába lesz mondjuk a Tisza-tónál ami félúton van Budapest és Debrecen között, annak aki Sopronban lakik és alanyi jogon jár neki a rekumbens, akkor neki nem biztos, hogy fog tetszeni a helyszín. Az Aba napok is Abán vannak de aki mondjuk Záhonyban lakik és vágyik az Aba napokon való részvételre elutazik oda, hogy ott legyen. Összefoglalva tehát mindenki kedvére nem lehet tenni. A Tisza-tó nekem is szimpatikus egyébként.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár