Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
hehehe :) :D :I
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
ez egy speckó Lompi váz, össztelósnak tûnik, valójában minden le van hegesztve :D

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
motyoo van rugostag és jol müködik de nem akartam kirakati elemet belöle ezért van elrejtve:)
Feltöltött kép
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Mirõl feledkeztem meg?

Hogy miért vettél mégis egy üvegszálasat...
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Ne kerülgesd a forró kását! "Valaki", aki használ sedlot, de van más gépe, más üléssel is...
Motyoo! Ragadj tollat! :)

Boldog Karácsonyt, de talán inkább BUÉK mindenkinek!

Gratula az új Lompibájkhoz az alkotónak! Hátsó rugózás is van? A forgáspontot láttam, de rugóstagot egyik képen sem.

Na meg a szorgos üléskészítõknek is gratula! A rétegelt lemezek végét én is lekerekítettem, bezavart a combomba. Bár csak tekerés közben :)
Aki már épített be faülést, plíz küldjön képet, hogy pontosan hogyan van a vázhoz fogatva?!

Fasedlo vagy teli üvegszálas? Én hosszú távon az Optimát használtam csak eddig, a faülés nejemnek készült, az õ méreteihez - nekem kicsit rövid. Összesen kb. 25 km-t mentem a faüléssel, zömmel szivacs nélkül. Az elõzetes várakozásokhoz képest meglepõen kényelmes, ezért is használtam szivacs nélkül - de itt hozzá kell tennem, hogy az Optima ülést sosem használtam szõrén ülve, szóval még az is lehet, hogy az is ugyanilyen kényelmes szivacs nélkül. Szellõzés szempontjából a szivacs nélküli faülés szerintem verhetetlen, csak a rudaknál - csíkokban - izzadt le a hátam, ez óóóóóóriási különbség a befülledõs nyitott cellás szivacsos tocsogás után. Valószínûleg szivaccsal is jobb lenne a teli hátúnál, hiszen alul a faülésnél tud szellõzni/száradni a szivacs, míg az Optimánál nem tud, de ez csak tipp. Könnyebb, bár a hivatalos adatok szerint hasonló a tömege, mint az Optimának, annál még hozzá kell számolni a tartókonzolt, itt az "be van építve". Az ára pedig kevesebb, mint tized annyi... Mirõl feledkeztem meg?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
TÁSKA
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Még nem végleges, de tavaszra majd kialakul a zsákos-hevederes megoldás.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
remélem meglesz a sok km varat és a szép varat is:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

majdnem kifelejtetem papa hogy az uj awimat is kikelet probálni valamin (nemsaválo külövel) :D

Ho-ho-ho-hÓÓÓ! Gratula! Sok km szép varratot kívánok!
(Ennél szebbet: http://picasaweb.goo...959168150857330 )
:D

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
majdnem kifelejtetem papa hogy az uj awimat is kikelet probálni valamin (nemsaválo külövel) :D
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
kényelmes nyugdijas tempoban lehet bármijencar ut nem ráz de ezcsak tényleg turázos csomagal megpakolva lesz igazán kihasználva.
nekem jóvolt a régi merev vázas is azalsem volt semmi bajom.
De hamár lud akkor legyen kövér alapon készült ez a gép mert ugyebát megvolt az AMP villa akormár mértne legyen össz telos
nameg ugyebár adott volt a kupac váz tetején ezaz Y váz:)

nameg tudod papa nemszokásom unatkozni:) :D
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Lompi,

milyen elõnyei vannak számodra a full rugózásnak?

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

rugozás normál szerintem tökéletes. ülés is szupilett igaz sí overálba a talpap fázott kicsit de nem volt veszéjes

ja a háromszög majd festés elött dizájnositásra kerül majd :)

kimondottan tetszik.
amennyiben ormányos kellene és ha nem magam csinálnám biztos tõled kérném.
:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
rugozás normál szerintem tökéletes. ülés is szupilett igaz sí overálba a talpap fázott kicsit de nem volt veszéjes

ja a háromszög majd festés elött dizájnositásra kerül majd :)
képek

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Ma megvolt a 40km eres teszt kör az új gépemel ..nagyon jóóóóóó lett

Mesélj :)
milyen a rugózás? a mozgás kicsi, normál vagy hintázós? ülés nem hideg?
azt a háromszöget meg dolgozd el rendesen ;)
ne mááááá.
legyen tökéletes
:) :)
csomagtartó nem túl magas?

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Tényleg, hol lehet venni kisebb méretû rétegelt lemez táblát mint 1,5mx1,5m?

Itt és úgy vagyok értesülve, hogy vágnak is és nem kell megvenned hozzá az egész táblát. Elõtte egy telefon nem árt ha tutira akarsz menni.

Az megint más kérdés, hogy meg meri e bírságolni a fullgazdag vállalkozó beleszarós pici fiát, vagy csak a csóró autósokra utazik, akinek egy helyzetjelzõ tartalékizzó hiányzik a készletébõl.

A csóró autóst sem büntethetik a tartalék izzó hiánya miatt, mivel ez ma már nem kötelezõ tartozék. Vannak olyan autó típusok amelyekben csak szakszervízben lehet izzót cserélni ezért felmentést kapott a többi mezei autós is az izzókészlet megléte alól.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Ma megvolt a 40km eres teszt kör az új gépemel Feltöltött kép nagyon jóóóóóó lett
képek

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Ha csak egyedül vagy és õk ketten, hiába felebezel, õ neki van tanúja, így ö nyer.
Utólag már nehéz bizonyítani bár mit is.

hárman voltunk, elvileg mi vagyunk elõnyben:) a csekket be se tudom fizetni mert nincs meg, amúgy se fizetném...azt mondták, hogy ha jön felszólító akkor fizessek, ha nem akkor nem is lesz belõle semmi

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

A Csongor féle megoldás csak értelmetlenség, ugyanis helyszíni bírságnál az szolgál fellebbezésként, amikor a "hajlandó helyszíni bírságot fizetni?" kérdésre "nem" választ ad. Akkor nincs csekk, hanem a szabálysértési elõadóhoz kerül a dolog, és ott további kifogásoknak is van helye. Ha elfogadta a csekket, akkor hiába tüzeskedik utólag, a "fellebbezési" lehetõséget elutasította, tehát azonnal jogerõssé vált (az õ kijelentése alapján vált azzá) bírságot kíván elodázni.
Nem ez a mód a célravezetõ, és a keménytökûség inkább az lenne, ha (feltéve, hogy biztos az igazában), nem rest végigvinni a jogi lehetõségeket.

Én kérdeztem, hogy miért nem tájékoztatott engem mielõtt aláírtam a csekket, erre az volt a válasz hogy már mindegy mert aláírtam...
Amúgy közterületen való alkoholfogyasztásért büntettek meg...
A pereskedéssel az a gond, hogy a polgári perek 2-3 évig elhúzódnak, addig meg nincs kedvem itthon maradni :)

bist7

bist7

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Ha csak egyedül vagy és õk ketten, hiába felebezel, õ neki van tanúja, így ö nyer.
Utólag már nehéz bizonyítani bár mit is.

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Világító festék.
Egész kerót ilyennel befesteni, kicsit se lenne feltünõ:D
Feltöltött kép
http://www.glopaint.com/index.htm