Hogy miért vettél mégis egy üvegszálasat...Mirõl feledkeztem meg?
Ne kerülgesd a forró kását! "Valaki", aki használ sedlot, de van más gépe, más üléssel is...
Motyoo! Ragadj tollat!
majdnem kifelejtetem papa hogy az uj awimat is kikelet probálni valamin (nemsaválo külövel)
rugozás normál szerintem tökéletes. ülés is szupilett igaz sí overálba a talpap fázott kicsit de nem volt veszéjes
ja a háromszög majd festés elött dizájnositásra kerül majd
Ma megvolt a 40km eres teszt kör az új gépemel ..nagyon jóóóóóó lett
Itt és úgy vagyok értesülve, hogy vágnak is és nem kell megvenned hozzá az egész táblát. Elõtte egy telefon nem árt ha tutira akarsz menni.Tényleg, hol lehet venni kisebb méretû rétegelt lemez táblát mint 1,5mx1,5m?
Az megint más kérdés, hogy meg meri e bírságolni a fullgazdag vállalkozó beleszarós pici fiát, vagy csak a csóró autósokra utazik, akinek egy helyzetjelzõ tartalékizzó hiányzik a készletébõl.
Ha csak egyedül vagy és õk ketten, hiába felebezel, õ neki van tanúja, így ö nyer.
Utólag már nehéz bizonyítani bár mit is.
A Csongor féle megoldás csak értelmetlenség, ugyanis helyszíni bírságnál az szolgál fellebbezésként, amikor a "hajlandó helyszíni bírságot fizetni?" kérdésre "nem" választ ad. Akkor nincs csekk, hanem a szabálysértési elõadóhoz kerül a dolog, és ott további kifogásoknak is van helye. Ha elfogadta a csekket, akkor hiába tüzeskedik utólag, a "fellebbezési" lehetõséget elutasította, tehát azonnal jogerõssé vált (az õ kijelentése alapján vált azzá) bírságot kíván elodázni.
Nem ez a mód a célravezetõ, és a keménytökûség inkább az lenne, ha (feltéve, hogy biztos az igazában), nem rest végigvinni a jogi lehetõségeket.