Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

De jelezném, hogy az elsõ rekum Szekszárdon van, de az meg inkább közép, mint nyugat...

Igen ez így van, így talán meg is dõlt a rekusok lokális behatárolásának elmélete, vagyis éppen az ellenkezõje bizonyosodott be, a fekvõbringázás országrész független. Egyébként nem is én vagyok az egyetlen itt Tolna megyében, sõt már volt egy jelentkezõ aki lemásolta a bicajom. A fiam pedig egy igazi Lompi-bike-ot hajt lassan egy éve. Sajnos nem mindenki van jelen itt a fórumon, de attól még tekeri a rekut bõszen. Ráadásul amilyen elvetemültek vagyunk nemcsak a környékünkön tekerünk, így bárki bármikor bárhol elõfordulhat.
Egy régebbi kérdéshez pedig annyit, hogy nekem a tavalyi gyenge év volt, valahogy úgy hozta a sors, hogy csak 6000 km-t sikerült tekerni, de talán az idén lesz ez több is újra.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Bár úgy lenne! Ez most valóban egy meghatározó idõszak. Ha nem jól jön össze (ennek semmi esélye, mert én csinálom) akkor egész évben borszasztóan ráérek - amikor nem éppen munkát keresek.

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

Jelen pillanatbam világmegváltásban vagyok! Olyan forradalmi változásokat kell megvalósítani a piacon, ami egész embert kíván (még Lompival sem beszélek). Elõbbi okok miatt a táska project is megállt, majd jelentkezem vele.

Paprika jelmezt tervezel farsangra? :D ;)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Megfér a kettõ a bal alsóban?

A régi már elavult! :)

Belekezdtem az ELEPHANT utómunkálataiba. Itt egy kis elõzetes, bár ha lesz hétvégi meeting, akkor majd láthatjátok teljes szépségében is.
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Igen, ezt is vényvisszaverõ fólíából... :)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
Megfér a kettõ a bal alsóban?
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Nõm itt vár tûbe fûzött cérnával, hogy varhassa végre a hevedereket a zsákjaidhoz.

Észrevettétek-e már, hogy a fórum tagok hovatartozását illetõen feltûnõen nagy számban vannak kelet- magyarországiak, fõleg Debrecen, Békéscsaba vagy Szarvas. Genetikailag vagyunk így kódolva? Vagy Python aknamunkájának köszönhetõ az egész? Nyugatról Lompi képviseli egyedül az országot. Vagy tévedek?

Lehet, hogy szlogent változtatok, erre gondoltam: "mióta rekuzom úgy érzem, hogy eddigi kerékpáros életem egy tévedés volt"

Jelen pillanatbam világmegváltásban vagyok! Olyan forradalmi változásokat kell megvalósítani a piacon, ami egész embert kíván (még Lompival sem beszélek). Elõbbi okok miatt a táska project is megállt, majd jelentkezem vele.

Talán ma lesz annyi idõm, hogy befejezzem az Elephant díszítésének utómunkálatait - kikapcsolódásként.

Ígérem, ebben az évben több figyelmet fordítok majd, a nyugati országrészre is! :) De jelezném, hogy az elsõ rekum Szekszárdon van, de az meg inkább közép, mint nyugat...

A szlogen áááálat! A bal alsó sarokban a helye!

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Tibicikli, köszöntelek én is az agyament rekusok között. Most már csak egy fasza avatár kellene neked és teljes értékû tagja leszel a befogadó társaságnak.(avatár nélkül is az vagy)

Python a te esetedben már nem érvényes a begining mivel évek óta oszlopos tagja vagy a fórumnak, helyette inkább a continouing szót javasolnám. De, hogy nézne ki a klasszikus idézet ezzel a szóval?
Nõm itt vár tûbe fûzött cérnával, hogy varhassa végre a hevedereket a zsákjaidhoz.

Észrevettétek-e már, hogy a fórum tagok hovatartozását illetõen feltûnõen nagy számban vannak kelet- magyarországiak, fõleg Debrecen, Békéscsaba vagy Szarvas. Genetikailag vagyunk így kódolva? Vagy Python aknamunkájának köszönhetõ az egész? Nyugatról Lompi képviseli egyedül az országot. Vagy tévedek?

Lehet, hogy szlogent változtatok, erre gondoltam: "mióta rekuzom úgy érzem, hogy eddigi kerékpáros életem egy tévedés volt"

Ráadásul minden új emberünk Tibi!

A Duna innensõ oldalán is azért van egy elég erõs pólus: Budakalász... bár csak 3km-re van a Dunától. Hogy ne is említsem a másik innensõ oldali Dél-budai erõsítsést, bár ez már csak 500m-re van a folyótól (ez amúgy én volnék) ;)
Külön örülök Tibor-s-trike (állandó sztrájkoló? ejnye, ejnye :) ) mert hozzám nagyon hasonló módszerekkel és felfogással ment neki a tervezésnek. Tibor, jó lenne, ha megosztanád az elkészült rajzokat, az enyémek itt vannak

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
Tibicikli, köszöntelek én is az agyament rekusok között. Most már csak egy fasza avatár kellene neked és teljes értékû tagja leszel a befogadó társaságnak.(avatár nélkül is az vagy)

Python a te esetedben már nem érvényes a begining mivel évek óta oszlopos tagja vagy a fórumnak, helyette inkább a continouing szót javasolnám. De, hogy nézne ki a klasszikus idézet ezzel a szóval?

...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
Kedvenc filmem:)

A magyar szinkron jobb, mint az eredeti nyelvû. Ahogyan Garga Pitic Bodrogi hangján belebúgja a disz iz dö ... állat.
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Kösssszííííí! :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

de hogy a bánatban lehet bevarázsolni állandóra a jobb alsó sarokba?
Disz iz dö bigining of a bjútiful frensip!

Jobb felsõ sarokban "Beállítások" - "aláírás szerkesztése"
YouTube - Black Cat, White Cat (1998) - Part 15

7:10-nél kezdõdik a klasszikus :)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Szia Tibi! Mi már találkoztunk Gyula határában! :) ..és fogunk is még úgy tûnik.

Papa! Ez már megint király! Engedelmeddel ez lesz mostantól a jelmondatom! :)
de hogy a bánatban lehet bevarázsolni állandóra a jobb alsó sarokba?

Disz iz dö bigining of a bjútiful frensip!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

decemberben végre Csongi barátommal össze is állítottuk az elsõ bringám, ami (a legnagyobb meglepetésemre) még mindig tökéletesen mûködik.

Szervusz tibicikli,
üdv a fórumban! Az elsõ gépedrõl - kalóz módon - már van is fotó a képtáramban. Biztos vagyok benne, hogy nem ez az utolsó rekud. Ahogy a Macskajajban mondják: Disz iz dö bigining of a bjútiful frensip!
:D
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

tibicikli

tibicikli

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!
Orcsik Tibornak hívnak, Szarvason lakom. Régóta foglakoztatott a fekvõs tekerés (körülbelül 2 éve), de a gyári bringák árai elkeserítettek. Aztán vetõdött fel az építés lehetõsége és decemberben végre Csongi barátommal össze is állítottuk az elsõ bringám, ami (a legnagyobb meglepetésemre) még mindig tökéletesen mûködik. Bár lenne mit csiszolni rajta, de annyival jobb így is mint bármi eddigi, hogy le se szállok róla. Körülbelül 250-300 kilómétert mentem eddig vele. A fórumot már réggebben ismertem, remélem ezentúl hasznos tagja is lehetek.
Üdv.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Békésszentandrás egyébként is be volt tervezve májusra, kapcsolódva az Arad marathonhoz. Ez még egy (nyomós) okkal több! Meggyes sör, hmmmm, szeretem! :)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

Remélem, a 2011 még mozgalmasabb lesz! :)

A sörökre vagy a kilométerekre gondolsz? ;)
Nyáron meg össze lehetne hozni egy nagyobb találkozót!Mondjuk több naposat... :)
A hely adott Körös parttal, tárcsával, grillel vagy bográccsal és egy Gundelben végzett szakáccsal(ez én volnék :) )
És a békésszentandrási serfõzdében elkezdték fõzni a helyi meggyes sört, ha másért nem, ezért érdemes ellátogatni ide :)

Az én rekus kilométereim elhanyagolhatók, a prosztatamasszázsos biciklivel meg napi 20 km, voltak benne nagyobb túrák is, de nem számolom, a km óra meg nem mindig van rajta a gépen.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Feltöltött kép
bõvebben itt! :)BringaBuzi

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Lehet, könnyebben számolnám össze a söröket mint a kilométereket. :) Az elsõ évben még számoltam, emlékszem is rá, 3 ezer valamennyi körül volt rekuval. A többi 30 ezret meg Zéta rakta a gépbe. (ki gondolta volna, hogy ilyen jól bírja?) Amióta a haverom kiköltözött Pusztazámorra, azóta a hegyre sem járunk, addig heti 3-4 szer Normafa. Azért az hiányzik... De már montim sincs...

Az ismerõsöket könnyebb összeszámolni és erre szívesen emlékszem is. Papával tekertem Gödöllõ környékén, Levivel és másokkal a velencei tónál többször, Balaton kerülés is volt pár többek között Lompival. Az Aba napokon is össze jöttünk páran - Isuka, Benji, Mazsi meg Tomiék PapaMamástúl. Debrecenben Peterrel és bandájával volt egy rövid tekerés - ott vesztette el a szüzességét! Békéscsaba és Gyula Wariátorral meg Pcsongorral. Meg kell említsem még Szélvész Tanár Úr által szervezett túrákat is. Emlékezetes tekerések voltak Motyooval is. Tekertem együtt az Ékszerész Úrral és Murlával, Stokival. Saot sem felejthetem és még sokan másokkal...

Remélem, a 2011 még mozgalmasabb lesz! :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Csak a kíváncsiság vezérel mikor felteszem a kérdést Ti mennyit hajtottatok a tavalyi évben? Érdekelne.

Megsaccolni sem tudom, pedig probáltam. Baromságot meg nincs értelme mondani. Legtöbb km a montiban van, esõben- hóban, azzal járok mindenhová, a városban pedig 15-20 km fel sem tûnik. Egy -egy nikotinelvonási stresszcsökkentõ kör kb30 km szokott lenni de az fullgázzal. Utána lehet velem akár beszélni is. Míg a rekuval nem talákoztam túrázni is azzal jártam. A nyári szabadidõ jó része elment a tüzes építésével, igy a fekvõs tekerés csak párórás város körüli ismerkedésekbõl állt , összesen talán 6-700 km. (na meg magamat kellett az idióta beszólásokhoz hozzászokatni, de igaszság szerint még ezen a területen kellene legtöbbet fejlõdnöm)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

BÚÉK 2011!
Feltöltött kép

Papa! Ez a kép nagyon ott van!