Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Nincs ezzel semmi gond, ha mindenki tudja, hogy ez a szabály: A vonat nem vár. Ha valaki defektet kap, vagy egyéb baja van, azt megvárjuk, de egy gyenge fickó ne rontsa el a többiek napját! Egy csepp harag sincs bennem.

Hát nem is tudom. Ha õrült mód tekerni van kedvem vagy éppen nézelõdni egyedül megyek, ha társasággal,akkor viszont szerintem az a jó, ha egyben van a társaság, gyengék, erõsek hiszen azért társaság a társaság, hogy együtt vagyunk.
Ha az a cél, hogy a másiknak megmutassam milyen erõs vagyok arra ott vannak a versenyek ott porig lehet alázni.
Melyik bringával mentél, hogy a "csak" 30-as átlag nem volt elég ?
...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Jó társaság.

Nincs ezzel semmi gond, ha mindenki tudja, hogy ez a szabály: A vonat nem vár. Ha valaki defektet kap, vagy egyéb baja van, azt megvárjuk, de egy gyenge fickó ne rontsa el a többiek napját! Egy csepp harag sincs bennem.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Hú, megérkeztem. Elindultunk Pécelrõl, Isaszegig szépen gurulgattam az outisokkal. Isaszegen utolért bennünket egy fürge csapat, és a cimborák az emelkedõkön elkezdtek izmozni. Leszakadtam mint a sliccgomb... Egyedül mentem egy 90-es karikát, 30-as átlag lett a vége.

Jó volt, bánhatod Beni!

Jó társaság.
...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Hú, megérkeztem. Elindultunk Pécelrõl, Isaszegig szépen gurulgattam az outisokkal. Isaszegen utolért bennünket egy fürge csapat, és a cimborák az emelkedõkön elkezdtek izmozni. Leszakadtam mint a sliccgomb... Egyedül mentem egy 90-es karikát, 30-as átlag lett a vége.

Jó volt, bánhatod Beni!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Papa, Benji, hogy ütemezõdik ez a találkozó? Mikorra kellene Isaszegen lenni és kb mikorra tervezitek Gödöllõre a visszaérést?

Szervezkedünk valamit mi is Lompival, Levivel (estleg Szélvész?). Ha nem jön össze semmi, akkor veletek tartanék...

A mai AM túrán volt valaki?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

A Pécel központjában levõ körforgalomról van szó? Még meglátom, ha ott leszek megyek. Most meg szerelhetek defektet. :(

Hurrá! Gyere Beni, vidáman elleszünk ezeknek a szélárnyékában! Ne öltözz túl, nem sétamenet lesz!
Gumikat keményre!

Igen, a központban lévõ körforgalomnál, az áruház elõtti parkolóban szoktunk összejönni.

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

szolíd smink, visszafogott ciklámen szájfény, szempillaspirál. Mindjárt másként néznek majd rád! Ja , hogy a bringa is rozsdás...?
:)

:D :D :D :D :D

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Papa, Benji, hogy ütemezõdik ez a találkozó? Mikorra kellene Isaszegen lenni és kb mikorra tervezitek Gödöllõre a visszaérést?

Vörösmathy térrõl indulás 1/2 8kor. A Városi Biciklizés Barátainak honlapján van a teljes program. Még kérdéses, hogy én is képviselem-e magam?

Ma délben ki j5t szembe a Batthyány téren?

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Vasárnapi rohanás?
Holnap 9.30 kor indul egy gombai kör a péceli körforgalomból az outis bandával. Ha valakinek van kedve, nyugodtan csatlakozhat. Kb. 100 km, sok élcelõdéssel. Nem árt pár szelet müzli a zsebbe, 29-es átlag várható.

A Pécel központjában levõ körforgalomról van szó? Még meglátom, ha ott leszek megyek. Most meg szerelhetek defektet. :(

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Vasárnapi rohanás?

Holnap 9.30 kor indul egy gombai kör a péceli körforgalomból az outis bandával. Ha valakinek van kedve, nyugodtan csatlakozhat. Kb. 100 km, sok élcelõdéssel. Nem árt pár szelet müzli a zsebbe, 29-es átlag várható.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

15.-én találkozzunk 10-kor a csatadombnál! Ott beszélgetünk, evangelizálunk néhány görnyedõ bicajost, aztán 11 körül (vagy hamarabb) elindulunk. Ha van idõtök, mennénk egy kanyart Dány - Zsámbok - Vácszentlászló - Valkó - Gödöllõre, onnan ti tovább. Végig laza, dumálgatós tempóban.

u.i.
Most olvasom Beni írását. Akkor mi 10.30-ra megyünk.

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Isukával 10-kor találkozunk Nagytarcsán. Úgy néz ki hogy elég népes társasággal megyünk, nem lesz versenytempó, így kb Isaszegre onnan háromnegyed óra lehet még az út.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Majd szerintem festés után összehozzuk a próbát, festetlenül elég esetlenül nézek ki az úton.

Szolíd smink, visszafogott ciklámen szájfény, szempillaspirál. Mindjárt MÁSként néznek majd rád! Ja , hogy a bringa is rozsdás...?
:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Én ott leszek. ha gondolod ott is van egy elég meredek emelkedõ. Tesztelheted a rekumat, de a váltót azt kézzel kell lerakni a legkisebb 30-as tányérra.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
táska letesztelve,szuper jó
bátran ajánlom mindenkinek
nehogy vegyek még egyet:)

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Nézegessétek a Decathlon oldalát, aztán ha megint lesz Budaörsön, szóljatok és elhozom (ha tudom).
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Levi megvette az utolsó kettõt Budaörsön (a másik Lompié). Ha visszajöttem, megnézem mit tehetek, de ígérni nem ígérhetek semmit. Így járnak a késõn ébredõk... :(
Tavaly amikor belinkeltem, még nem lelkesedtek az ötletért, most meg hiánycikket csinálunk belõle!

Most jön a jóidõ, ilyenkor gondol bele mikell még a gépre:)
Egyébként majd szóljatok hogy hogyan juttatnátok el hozzám....1 hónapon belül ráér kb.:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Levi megvette az utolsó kettõt Budaörsön (a másik Lompié). Ha visszajöttem, megnézem mit tehetek, de ígérni nem ígérhetek semmit. Így járnak a késõn ébredõk... :(
Tavaly amikor belinkeltem, még nem lelkesedtek az ötletért, most meg hiánycikket csinálunk belõle!

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Ha összejön a táskabiznisz akkor csapjatok már hozzá mégegyet ha nem gond. Gyarapszik a rekusközösség Debrecenben, dartsos rólad minap tudtam meg h látásbol ismerlek hugom révén, kicsi a világ. Majd egy kölcsönös próbát összehozhatunk valamikor ha végre beüt a tavasz.

Áhá, akkor megvagy!:D Gondoltam hogy fentlehetsz itt, csak nemtudtam milyen nicken!
Érdekel hogy milyen egy lengõorrú...bár nemsok rekus tapasztalatom van:D
Majd szerintem festés után összehozzuk a próbát, festetlenül elég esetlenül nézek ki az úton.

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Ha összejön a táskabiznisz akkor csapjatok már hozzá mégegyet ha nem gond. Gyarapszik a rekusközösség Debrecenben, dartsos rólad minap tudtam meg h látásbol ismerlek hugom révén, kicsi a világ. Majd egy kölcsönös próbát összehozhatunk valamikor ha végre beüt a tavasz.