Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

A Teszkóban láttam gazdaságos kiszerelésû km-órát ezerötért. Valakinek valami tapasztalat?

A Tesco-st nem ismerem, de én a Vaterán vettem egy hónapja, és tök jó.
Mármint 2500-ért 30 funkcióst sehol sem kapsz. Még mindig kapható.
Kerékpár computer új 30 funkciós.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
A Teszkóban láttam gazdaságos kiszerelésû km-órát ezerötért. Valakinek valami tapasztalat?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
SPD pedál nem kell? Abból is többlett van...
... és legyen lista ár mínusz 20%

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

ZÉTA! TE NEM VAGY NORMÁLIS!

Ezt mindenképpen csak bóknak tudom venni. A normális emberek különben is unalmasak.
Most már elárulom, hogy egy 600 kilométer közeli eredményben reménykedtem, de a tíz órányi szembeszél sokat kivett a lelkesedésembõl. :)

Ui.: spóroljál és kitalálunk valami akciós árat annak a lámpának.

Rendben, majd írd meg, hogy mégis mennyit spóroljak össze. :)

Ja, és ha valakit érdekel a 24 órás tekerésem leírása a blogomon olvasható.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

A kormánya miatt mutatom.

Egyszerû földi halandó ennyit nem vacakol egy kerékpár összecsukásáva, "profi" meg darabokra szedi.
A KORMÁNY VISZON ZSENIÁLIS! Pont ez az a szûk keresztmetszett, ami a gondott okozta. Nem oly régen, amikor Lompihoz vittem Gergõ gépét (ez volt chevi777 teszt gépe) szembesültem ismét ezzel. A lehajtott hátsó ülések elég hoszt biztosítottak a gépnek, de ha a kormány van vízszintesen, akkor a hajtómû áll az égnek, ha a lengõorrt fektettem el, akkor a kormány hossza miatt nem tudom lecsukni a csomagtartót. A Chilinél a stucniból lehet a kormányt kiszedni és a váz mellé fektettni, de ez a megoldás jobb! Köszi a videót, a következõ gépemnél már alkalmazni fogom! (Lompi meg talán már meg is csinálta... :))

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Kicsit külhonban voltam és most pótoltam az elmaradt blogbejegyzések olvasását.
ZÉTA! TE NEM VAGY NORMÁLIS!Gratuláció és hatalmas tisztelet a részemrõl! Ha az "asszonyok" ezt elolvassák, talán megértenek valamit az érzésbõl.
Ui.: spóroljál és kitalálunk valami akciós árat annak a lámpának.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Reku Papa;Az emberek nehezen tudnak lelkesedni olyan dolgokért, amibõl nekik semmi hasznuk nincs. Erre alapozd az asszony-reku stratégiádat! Mi elõnye lehet az asszonynak a férje rekuzásából:
- azóta egészségesebb - Hegesztés, bedurrant szem, csiszolás pora, festékek gõze, ekcéma az olajtól.
- lefogyott - ez nem érdekes, én 100kg fölött is csinos vagyok, és a sörhasam is kimondottan formás.
- kevesebbet dohányzik - minuszba nem tudok menni
- kevesebbet iszik - vizet.
- normálisabb haverjai vannak - csak az átlagember tartja kicsit érdekesnek õket.
- megnõtt a löketfrekvenciája - az asszony szerint is csodálatos az a heti másfél perc.
;)

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

... de a legnagyobb elõny: addig sem vagy otthon! Ja, hogy te fiatal házas vagy? Akkor ezzel még várnod kell. :)

Ja, single-ként, könnyû tanácsot adni! :)

Ne bonyolítsátok, ennél a dolog sokkal egyszerûbb, csak jól kell párt választani, és kész.
Vagy pont ez a nehéz az egészben? :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Az emberek nehezen tudnak lelkesedni olyan dolgokért, amibõl nekik semmi hasznuk nincs. Erre alapozd az asszony-reku stratégiádat! Mi elõnye lehet az asszonynak a férje rekuzásából:
- azóta egészségesebb
- lefogyott
- kevesebbet dohányzik
- kevesebbet iszik
- normálisabb haverjai vannak
- megnõtt a löketfrekvenciája
- stb...

win-win

... de a legnagyobb elõny: addig sem vagy otthon! Ja, hogy te fiatal házas vagy? Akkor ezzel még várnod kell. :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

A "fontosabb az a k...va bicikli, mint a ..." kezdetû mondókát a fene tudja hány változatban hallottam

Az emberek nehezen tudnak lelkesedni olyan dolgokért, amibõl nekik semmi hasznuk nincs. Erre alapozd az asszony-reku stratégiádat! Mi elõnye lehet az asszonynak a férje rekuzásából:
- azóta egészségesebb
- lefogyott
- kevesebbet dohányzik
- kevesebbet iszik
- normálisabb haverjai vannak
- megnõtt a löketfrekvenciája
- stb...

win-win
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
Péterrel egyetértve én is úgy gondolom, hogy a prosztata bringa bizonyos körülmények között jobb választás. Most még rózsaszín ködben úszol, mert sokkolt az élmény, ami eddig ért én is így voltam pár éve. Az alacsonyabb építésû rekumbenseket én személy szerint fenntartással kezelem még szûkebb a felhasználási területe. Várj még egy picit, ha meglesz az elsõ rekumbens és pár ezer kilométert beleteszel utána fog kialakulni a tényleges igazi vélemény.
...

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Azért ne gyújts alá az oútinak sem. Városban mindenképpen sokkal elõnyösebb. Tegnap ki kellet mennem az egyik szomszéd faluba, valószínûleg sûrûn lesz majd dolgom arrafelé, mert a fater odaköltözött. A prosztatagyilkossal mentem, hogy felmérjem a terepet, a tapasztalat siralmas. Városban az utak olyan kátyúsak, hogy oda még az oúti sem való csak monti, de az is min. 2.2-es gumikkal. A kivezetõ kerékpárút új korában is kb 1,2m lehetett, de most a széle összetörve, úgyhogy csak a kötépsõ arasznyi részen lehetne haladni, ha nem kellene álladóan teljesen a fûbe és sárba húzódni a szembejövõk és a gyalogosok miatt. Aztán mikor szabaddá vált a "sztráda" és éppen egy kis lendületet vettem volna, olyan törés ment elõttem keresztbe az aszfalton, hogy azt hittem szétszakad alattam a bringa. Utánna következett vagy 3 km földút ahova most egy kisebb zápor után be tudtam éppen menni , de legközelebb vsz taszajtani köll, mert bokáig érõ sárga homok, a monti is beledöglene. Ez Debrecen.

chevy777

chevy777

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Valóban azt érzi ilyenkor az ember hogy elkapta a gépszíj , a hagyományos bringát nem lehet ezekkel a szerkezetekkel összehasonlítani, kár hogy csak páran vagyunk akik tudunk errõl a titokról, de nem örizzük , inkább terjesztjük.Mikor a kollégáimnak beszélek a tervemrõl, mármint reku, furcsán néznek, nem igazán értik, pedig õk is bringáznak, ebbõl a szemszögbõl nézve kicsit korlátoltnak gondolja õket az ember.De ezt sugalta nekik az eddigi koncepció, illetve szokásjog.Amit még nem írtam bár ezt ti tudjátok, ezt csak tegnap tapasztaltam meg, valóban remek dolog ez a fekvõ bringa, amikor letekertünk a tóhoz Lompival végig kemény szembe szél volt,annyira, ha nem ezekkel a bringákkal megyünk a fáradságtól köpködés lett volna a végén, semennyire nem élveztem volna, de így beszélgettünk, nézelõdtünk, és még haladtunk is.Megmaradt az egésznek a lényegi értelme, a kerékpározás öröme, és ez nagyon fontos, most már tudva , hogy ilyen is tud lenni.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Véged van. Elkapott a vírus. Vigyázz, az asszonyok nem nézik jó szemmel! Egyet tehetsz: Õt is megfertõzöd.
:)

Az én hitvesem nem hajlandó még ráülni sem a rekura. Azt mondja, mostmár elvbõl sem, mert amennyi bosszúság már érte miatta...
A "fontosabb az a k...va bicikli,mint a ..." kezdetû mondókát a fene tudja hány változatban hallottam, míg el nem készülta masina. Elõnye is van a vitáknak. A békülés utáni szex nagyon jó !

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

.Az én bringámmal kapcsolatosan mindent megbeszéltünk, nagyon várom hogy kész legyen, mondtam is otthon a páromnak, hogy annyira várom mint a második randit vele, nem nagyon értékelte, sebaj.

A párokkal óvatosan, mert sok minden rajtuk múlik. Ahhoz hogy tovább tudj lépni :) a témában, vagy jó szemmel nézze azt, hogy hétvégenként nem vele vagy, hanem a fekvõs sporttársakkal ahhoz kell, hogy megértõ legyen. Ehhez pedig az ilyen kijelentés nem a legjobb. :) Ebben Rekupapa a legjobb képes volt elhitetni a nejével, hogy neki szüksége van egy rekumbensre, pedig valójában inkább egy kaput nyitott meg ahhoz, hogy elfogadja a dilijét. (valójában nem tudom a történetet, de ez így jól hangzik...:))
...

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Nos.A tegnapi napon voltam Lompi mesternél egyeztetni, valamint bringáztunk is egy kicsit. Amikor szó volt a rekus életérzésrõl, csak pislogtam itt, pont annyit jelentett számomra, mint a -megmásztam a himoláját életérzés, az ember elképzeli, de igazából nem tudja, ill tudhatja hogy milyen.Megtörtént egy próbakor Lompival letekertünk a Velencei tóhoz, mellesleg nagyon jó ötlet volt, mert legalább tudom mirõl van szó.Háááát nagyooon jóóó.Soha többet, normál bringa, valamint ki aza a hülye, elnézést a ki a hagyományos bringát erõlteti, rá a világmindenség polgáraira,ennél jobb módja nincs a bringázásnak, tehát le vagyok nyûgözve.Másik dolog, aki csak képen látta Lompi új bringáját, mondhatom , hogy nem sokat látott, élõben láttam , valami királyság, suhanásra, száguldásra termett, és nagyon alacsony,sajnos kipróbálni nem tudtam ,mert rövid a lábam, de a látvány is rabul ejtett.Az én bringámmal kapcsolatosan mindent megbeszéltünk, nagyon várom hogy kész legyen, mondtam is otthon a páromnak, hogy annyira várom mint a második randit vele, nem nagyon értékelte, sebaj.Már tervezgetem a közös programokat!Zéta!Gratulálok a teljesítményedhez, egy ilyen túra valóban embert próbáló.Gratula még egyszer.

:) Ezért ismételgetjük folyton hogy próóóóba.
Garantált fertõzés.
;) :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Háááát nagyooon jóóó.Soha többet, normál bringa

Véged van. Elkapott a vírus. Vigyázz, az asszonyok nem nézik jó szemmel! Egyet tehetsz: Õt is megfertõzöd.
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

tegnap megvolt az elsö tesztkör is az uj gépel igaz nem mesze csak a velencei tóig meg vissza de erös szembeszélsem volt gond hátszélel meg húúúúúú :))))))))))

Gratulálok az új gépedhez.

Egy videót linkelek neked. lehet, hogy láttad is már. A kormánya miatt mutatom.
Egy reku nem reku...
Több gépet pedig sokszor nehéz tárolni, különösen, ha lakásban, szûk kamrában kell elhelyezni. A tietekhez hasonló kormányt a tata felcsukhatóra készítette, lehet, hogy én inkább lefelé hajtanám, de ez részlet kérdés. Ezzel a megoldással a leginkább kiálló, mindenbe beleakadó részét lehet "elsimítani" a rekunak.

http://www.youtube.com/watch?v=7DCWTK_qFpE&playnext=1&list=PLA6652B59AE021213
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

chevy777

chevy777

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Nos.A tegnapi napon voltam Lompi mesternél egyeztetni, valamint bringáztunk is egy kicsit. Amikor szó volt a rekus életérzésrõl, csak pislogtam itt, pont annyit jelentett számomra, mint a -megmásztam a himoláját életérzés, az ember elképzeli, de igazából nem tudja, ill tudhatja hogy milyen.Megtörtént egy próbakor Lompival letekertünk a Velencei tóhoz, mellesleg nagyon jó ötlet volt, mert legalább tudom mirõl van szó.Háááát nagyooon jóóó.Soha többet, normál bringa, valamint ki aza a hülye, elnézést a ki a hagyományos bringát erõlteti, rá a világmindenség polgáraira,ennél jobb módja nincs a bringázásnak, tehát le vagyok nyûgözve.Másik dolog, aki csak képen látta Lompi új bringáját, mondhatom , hogy nem sokat látott, élõben láttam , valami királyság, suhanásra, száguldásra termett, és nagyon alacsony,sajnos kipróbálni nem tudtam ,mert rövid a lábam, de a látvány is rabul ejtett.Az én bringámmal kapcsolatosan mindent megbeszéltünk, nagyon várom hogy kész legyen, mondtam is otthon a páromnak, hogy annyira várom mint a második randit vele, nem nagyon értékelte, sebaj.Már tervezgetem a közös programokat!Zéta!Gratulálok a teljesítményedhez, egy ilyen túra valóban embert próbáló.Gratula még egyszer.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Papa deha szeretnél az elefantodra ojat hozd a gépet és alkotunk rá egyet.