Nos.A tegnapi napon voltam Lompi mesternél egyeztetni, valamint bringáztunk is egy kicsit. Amikor szó volt a rekus életérzésrõl, csak pislogtam itt, pont annyit jelentett számomra, mint a -megmásztam a himoláját életérzés, az ember elképzeli, de igazából nem tudja, ill tudhatja hogy milyen.Megtörtént egy próbakor Lompival letekertünk a Velencei tóhoz, mellesleg nagyon jó ötlet volt, mert legalább tudom mirõl van szó.Háááát nagyooon jóóó.Soha többet, normál bringa, valamint ki aza a hülye, elnézést a ki a hagyományos bringát erõlteti, rá a világmindenség polgáraira,ennél jobb módja nincs a bringázásnak, tehát le vagyok nyûgözve.Másik dolog, aki csak képen látta Lompi új bringáját, mondhatom , hogy nem sokat látott, élõben láttam , valami királyság, suhanásra, száguldásra termett, és nagyon alacsony,sajnos kipróbálni nem tudtam ,mert rövid a lábam, de a látvány is rabul ejtett.Az én bringámmal kapcsolatosan mindent megbeszéltünk, nagyon várom hogy kész legyen, mondtam is otthon a páromnak, hogy annyira várom mint a második randit vele, nem nagyon értékelte, sebaj.Már tervezgetem a közös programokat!Zéta!Gratulálok a teljesítményedhez, egy ilyen túra valóban embert próbáló.Gratula még egyszer.