Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
csapj hozzá ötszázat, és könnyebb, erõsebb felnit kapsz, akár keményebb használatra is:
http://www.ebike.hu/...oll/289.adatlap

nekem bejött, és csak 550g;)
Autist Team:)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Sztem ha vuelta akkor inkább airline1.Könnyebb kb 200grammal(a 3-as a mali katalógus szerint 807 g!!!)Airline 1 pedig az öcsémnek van,centírozni nem kellett még,másoktól sem hallottam rosszakat róla.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
3500Ft Maliban lehet kapni, azt mondják jó, jól birja(Testbike-on olvastam) negatívumnak asszem csak a súlyát irták(640g)

http://www.mali.hu/i...pic=trade-names

Esetleg tudnál vmi jó külsõt ajánlani mondjuk 3-4000ft között? Bár ez már sztem nem fog beleférni...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
nekem a tárcsás változata van hátul, egyelõre nagyon bejön, nagyon szépen fut, halk, semmi bajom nincs vele egyelõre...
igazából ezek az olcsóbb iparis agyak mind ugyanabból a gyárból jönnek, szal csak árban meg matricában térnek el...sztem jó lesz.
a felnit nem ismerem, a küllõk jók.
mennyi az a felni?
én más felnit választanék...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Hali mi a véleményetek a Zoggie HB3-as kerékagyról?(E+H) Tudtok valami jobbat ajánlani ebben az árkategóriában(E:3600;H:5600 Ebike-ban) Szerintetek ez egy jó kerék lenne?: Zoggie HB3 agy, Vuelta Airline 3 felni, DT Champion küllõk(elõl, hátul ugyanaz) hogy mire használnám? hát város, de nagyobb részben inkább már erdõ, hegyek.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Leslie a küllõtekercselést kipróbáltad?

csurka

csurka

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Köszi:)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
2003/márc

csurka

csurka

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Üdv mindenkinek! Lenne egy gondom:az elmúlt 1-2 évben láttam a Bikemag vmelyik számában a kerékfûzésrõl egy klafa kis cikket és egyszerûen nem találom!!! Ha valaki tudna segíteni,azt nagyon megköszönném....

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Azért megmondhatnátok mi értelme van egy vékony cc-s tengelyt így buherálni. Elgondolkodtam én is rajt, de mikor lemértem az alu gyorszárat és az acél csavart amit bele raknék, a különbség elenyészõ. Az alu csavar meg szerintem nem bírná, legalábbis nekem bistos nem, eddig az összes alu csavaromból leszakadt a menet :(.

Ride everywhere.

.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
olyan agyakon persze nem lehet. de olyanokon nem is kell, mert az amugysem egy túlélõ agy, hanem egy lájtos cécé cucc.
(ha jól sejtem deore sem épp egy felfúrható cucc)
mellesleg legelsõ esztergályost betaláljátok, a kiszedett tengellyel, és meg kell mondani neki, hogy ugyanezt kéred LYUK nélkül(átmenõ furat) és +mittomén 2-2 centivel, amint 10*1-es menet legyen.
és kész is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jó ez a megoldás, de ha alapból vékony a tengely, akko nem lehet ennyire felfúrni, vagy ha mégis akkor a tengelynek hártyavékony fala marad csak. Ammeg nem jau. szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ahol egyiket meg tudják oldani, ott a másikat is.
de így nem kell olyan szinten pontosnak lenni(igaz, ezt máshogy nem is lehet csinálni csak pontosan, a mesternek fáj a szíve ha pontatlanul kell csinálnia)
szal itt egy fúrás, nem pedig mindenféle mintára átküldnei
az agy szélérõl lekapni a 2 külsö kis átmérõjû csõvéget(amin a váz/teló eddig felfeküdt, és pont akkorára átfúrni az agyat)
ez így készült, 1 nap, max 2 e.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
thez: tényleg sokkal egyszerûbb felfúrni mint esztergálni

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
bonyolultnak tetszenek lenni nagyon!!!!
ennél egyszerübb megoldás nem nagyon van.
amúgy túlbonyolítjátok. ahol a gyorszár van, azt felfúrni nagyobbra, vasrúd végén menettel bele, voilá.
kép1
kép2
kép3
kép4

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
nem mert ez finommenetes
asszem

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akkor sima 10-es anya + hosszú csavar és egy kettõs köszörû ? azzal papírvékonyat is tudsz csinálni ;)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
rob:
túrok neked egyet, volt a garázsban egy b+ hátsóagy valahol...megnézem...:chin:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
belülre kell, a váz és az agytest közé, kontraanyának. ezért érdekel minél véknyabb :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
önzáró anya? adjak? Te meg adsz kilencest.