pedig mindenképp meg kellene tudni, hogy ez így jó-e, mert ha nem, akor még ki lehet cserélni akármire...
most csak úgy fér be a villába, hogy a vastaggyorszár (ami lehet, h a tengely) az illeszkedik bele a papucsba. És ha meghúzom, akkor szépen a csapágyakon forog. De akkor minek van ott az a 2 kilódó 2centis valami ami kilóg? csak azért, hogy szét lehessen szedni? és véletlenül lett pont 2 centi?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Indította
Winethoo
, 2003. január 28. 15:35
Írta 2005. július 04. - 15:57

Írta 2005. július 04. - 15:53

Írta 2005. július 04. - 15:52

Nem tudom megnézni ezt a képet, talán azért, mert svéd szerveren vagyok... Basszus!
Peddig igazán érdekelne, hogy mi a fenét vettél...
Edit: Na, mégis bejött. Ez brutál... Valami "feljavított" csavaros tenegelynek tûnik ez nekem... Az átmérõ meg... Hát igen...
Peddig igazán érdekelne, hogy mi a fenét vettél...
Edit: Na, mégis bejött. Ez brutál... Valami "feljavított" csavaros tenegelynek tûnik ez nekem... Az átmérõ meg... Hát igen...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. július 04. - 15:51

az a vastag kiálló izé, ami a gyoszár is, az melemegy a villába! Ha ennek úgy kell mûködnie, akkor minden OK! - de ha nem, akkor ez tényleg átütõs cucchoz való lehetne. Csak furának találom, hogy nem az agyból jön ki az a dolog, amit be kell fogni, hanem simát csak ottvan és ki lehet húzni!
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"
Írta 2005. július 04. - 15:51

mondok egy egyszerûbbet, ami mellesleg benne van a múlkori bikemag agytuning cikkében:
kihajítod a gyorszárat, és csináltatsz a helyére csavaros tengelyt
aztán olyan átmérõt kérsz amilyet akarsz(9mm)
de mielõtt bármit csinálsz, próbáld bele a villába, hátha jó
kihajítod a gyorszárat, és csináltatsz a helyére csavaros tengelyt
aztán olyan átmérõt kérsz amilyet akarsz(9mm)
de mielõtt bármit csinálsz, próbáld bele a villába, hátha jó
Írta 2005. július 04. - 15:49

és az nem gáz??
mert sztem jobb lenne, ha a másik dolog tartaná - csak mivel az 2centi, ezért lehetetlen - ezért is gondoltam, hogy lehet, hogy ez egy átütõtengelyes villához való gyorszáras agy - de az nem lehet, mert van ebbõl egy hátsó is, és az is 1centis gyz-al van.
mert sztem jobb lenne, ha a másik dolog tartaná - csak mivel az 2centi, ezért lehetetlen - ezért is gondoltam, hogy lehet, hogy ez egy átütõtengelyes villához való gyorszáras agy - de az nem lehet, mert van ebbõl egy hátsó is, és az is 1centis gyz-al van.
Írta 2005. július 04. - 15:48

Öcsipók ez szívás
vagy reszelsz papucsot,vagy csináltatsz új tengelyt,a szélén a szabvány 9mm-es átmérõvel
(ismerõs a szitu,csak nekem asszem 3mm-t kellett leszedni az átmérõbõl)
papucsreszelést inkább ne,fõként ha még garis a vázad/telód
új tengely az 1szerû,nagyszerû,és tuningra is ad le7õséget
nem yön be a kép,szal nem tudom,üreges-e a tengelyed,de a sajátom alapján vbalszeg nem az:) na,az újat már megcsinod aluból,tetetsz bele 1 kis belsõ furatot,és a gyz helyett 2 önzáró imbuszos csavart használsz,akkor erõsebb is lesz meg könnyebb is
vagy reszelsz papucsot,vagy csináltatsz új tengelyt,a szélén a szabvány 9mm-es átmérõvel
(ismerõs a szitu,csak nekem asszem 3mm-t kellett leszedni az átmérõbõl)
papucsreszelést inkább ne,fõként ha még garis a vázad/telód
új tengely az 1szerû,nagyszerû,és tuningra is ad le7õséget
nem yön be a kép,szal nem tudom,üreges-e a tengelyed,de a sajátom alapján vbalszeg nem az:) na,az újat már megcsinod aluból,tetetsz bele 1 kis belsõ furatot,és a gyz helyett 2 önzáró imbuszos csavart használsz,akkor erõsebb is lesz meg könnyebb is
Írta 2005. július 04. - 15:47

Írta 2005. július 04. - 15:43

nem! nekem 10milis a gorszár! nézd csak meg!
(már arra is gondoltam, hogy ez valami olyasmi lehet, hogy boltonosba gyorszáras agy, de nem így van hirdetve - tehát ezért gondoltam, hogy a gyorszár lehet a tengely. Mert az agyból kiálló rész az már 2centi, és nem fér bele a villába.
itt a link a képhez: http://kepfeltoltes....04/102_3415.jpg
(már arra is gondoltam, hogy ez valami olyasmi lehet, hogy boltonosba gyorszáras agy, de nem így van hirdetve - tehát ezért gondoltam, hogy a gyorszár lehet a tengely. Mert az agyból kiálló rész az már 2centi, és nem fér bele a villába.
itt a link a képhez: http://kepfeltoltes....04/102_3415.jpg
Írta 2005. július 04. - 15:31

a GYZ az a lófasz amit összehúzol, az pedig nem 1 centi hanem mittomén 3mm
lefotózod, felrakod bikemagra, majd bemásolod a linket ide.
amúgymeg ha 100mm széles az agy akkor bemegy a villába, ráhúzod és csá.
lefotózod, felrakod bikemagra, majd bemásolod a linket ide.
amúgymeg ha 100mm széles az agy akkor bemegy a villába, ráhúzod és csá.
Írta 2005. július 04. - 15:24

egyikse! az enyém egy olyan Novatec(!!) agy, amelyiknem 1 centi vastag a gyorszára! (ha leírod, hogy kell linkelni képet, akkor lefotózom)
Írta 2005. július 04. - 15:16

nem átütõs agyat vettél, életem?

vagy ezt?
Írta 2005. július 04. - 15:15

De itt a gorszár az 1 centi vastag - és csak azt lehet befogni a villába. (Ezért kérdeztem, hogy itt a gyz a tengely???) Az agyból kiálló vackok azok 2centi átmérõjûek. Azt tuti nem lehet befogni a villába.
Írta 2005. július 04. - 15:07

azt a két kiálló szart kell befogni ami a tengely.
a gyorszárral csak oldalirányban meghúzod az egészet
a gyorszárral csak oldalirányban meghúzod az egészet
Írta 2005. július 04. - 15:06

Akkor gyakorlatilag itt a tengely a gyorszár ugye? és azt kell befogni simán.
Írta 2005. július 04. - 14:50

kilóg 1-1 centi 9 vagy 10mm-es tengely, és az megy a papucsba
Írta 2005. július 04. - 14:48

Hi!
Az iparis agyaknál mi kerül befogásra a villa 2 szárába??
Mert vettem vastaggyorszáras novatecet, és ott csak a gyorszárat lehet befogni (az 1 centis) - és a nagyobb részt azt nem. Ugye ennek így kell mûködni? - csak így nem lesz gyengébb a dolog? mivel a gyz tartja a kereket...iagz, hogy 1 centis gyz, de akkoris.
Szóval ez hogy mûködik normáltengelyes iparis-agyaknál??
Az iparis agyaknál mi kerül befogásra a villa 2 szárába??
Mert vettem vastaggyorszáras novatecet, és ott csak a gyorszárat lehet befogni (az 1 centis) - és a nagyobb részt azt nem. Ugye ennek így kell mûködni? - csak így nem lesz gyengébb a dolog? mivel a gyz tartja a kereket...iagz, hogy 1 centis gyz, de akkoris.
Szóval ez hogy mûködik normáltengelyes iparis-agyaknál??
Írta 2005. július 02. - 22:02

Írta 2005. július 02. - 21:52

áááá
de akkor szerintetek semmi értelme annak az összecsavarintos dologak de gyárilag is árulnak ugy bicot vagy azt nem a boltba láttam?:chin:

de akkor szerintetek semmi értelme annak az összecsavarintos dologak de gyárilag is árulnak ugy bicot vagy azt nem a boltba láttam?:chin:
Írta 2005. július 02. - 21:36

ha jól értelmezem(nem írtad le) akkor ilyened van:
egy megoldás:
csipõfogó, küllõk kitakarít, szétszabdal, és beleraksz rendes küllõket. könyebb, erõsebb és igényesebb lesz a gép.
ha te fûzöd akkor kemény 1500 ft lesz(küllõk ára) ha nem akkor + fûzõs
egy megoldás:
csipõfogó, küllõk kitakarít, szétszabdal, és beleraksz rendes küllõket. könyebb, erõsebb és igényesebb lesz a gép.
ha te fûzöd akkor kemény 1500 ft lesz(küllõk ára) ha nem akkor + fûzõs