Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az a baj vele hogy sárga
nem megy a náciszürke bicóhoz
meg vhogy nem bízom a vueltában :(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

és vkinek értelmes tippje is lesz?

bocs.
:(
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
mi a baj vele?
ezerszer inkább, mint szingöltrekk

vagy mavic xm325, mondjuk árban is picit több, meg súlyban is (700 gramm)

vagy hegesztett rhinó?

LL: azt biztos *****k gyártják, az a baj
az meg nemmegy a náci(szürke) bicajhoz

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
és vkinek értelmes tippje is lesz?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Vuelta excalibur FR ?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
vki tippet felnire?
36 likes, tárcsafékes könnyü megoldás kéne
singletrack szerü, csak az ugye most seholse nincs

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
OFF

Az egyik bótban magad szerelheted a bicajt. Vmi pár Ft/idõ. Ez jól jön, ha nincsenek spéci szerszámaid.
Vagy ahol jóban vagy a szerelõ sráccal, és átadja a terepet. :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Doom1a1: ezek szerint te is rájöttél;)

amit magadnak csinálsz, az jó lesz
nem is tudom hány éve nem voltam szervízben....
Autist Team:)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Egy kis CC kerékszett:

Elsõ
Deore DX agy DT2-es küllõk radiálisan (32db) egy Syncros XLR felnibe fûzve. 820gr gyorszárral, felniszalaggal.
6000 Ft
Hátsó
B+ ip csapágyas agy, 3X és radiális fûzésû DT 2mm es küllõk (össz. 36db) egy Campagnolo Stheno felnivel párosítva
1040gr gyorszárral, felniszalaggal
13200 Ft

Szumma 19200-ért van egy 1860 gr-os szettem. Sztem elég jó ár/tömeg arány.

Ebben nincs benne a fûzés költsége.

75kg vagyok, és fullmerev bicajjal már kb. 1000 km óta bírja, tartósnak tûnik.

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás

ez érdekes....az összes téli gumijuk szöges....mondjuk minden fr gumijuk ritka mintázatú
ráadásul ha jól tom a faktoron kivûl máshol nem jellemzõ nokian gumi
na mindegy ...csak kiváncsi voltam.....mer én meg az nbx 2,3 ast használom és q. jóóó csak nagyon kopik...

én annyira nemismerem a nokian-okat, erre spec rávolt írva hogy porhóba való..
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... :D
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Konasandras : Miota van neked meg az a Yasec hatso agy ? Mennyi evig-kilometert hasznaltad ?

pár hónapja vettem használtan. eddig úgy 1000-1500 km-t használtam.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

nemvolt szöges..

ez ilyen speckó porhóba való.. nagyon nagy közök vannak a bütykök közt.. (amik igazából nem is bütykök.. ilyen nyil alakú bordák.) és ezt mind onnan tudom, hogy lógott rajta egy tájékoztató szal nem én találtam ki.. meg rá is volt írva g*cy nagy betükkel a gumira hogy SNOW...

ez érdekes....az összes téli gumijuk szöges....mondjuk minden fr gumijuk ritka mintázatú
ráadásul ha jól tom a faktoron kivûl máshol nem jellemzõ nokian gumi
na mindegy ...csak kiváncsi voltam.....mer én meg az nbx 2,3 ast használom és q. jóóó csak nagyon kopik...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
nemvolt szöges..

ez ilyen speckó porhóba való.. nagyon nagy közök vannak a bütykök közt.. (amik igazából nem is bütykök.. ilyen nyil alakú bordák.) és ezt mind onnan tudom, hogy lógott rajta egy tájékoztató szal nem én találtam ki.. meg rá is volt írva g*cy nagy betükkel a gumira hogy SNOW...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
Konasandras : Miota van neked meg az a Yasec hatso agy ? Mennyi evig-kilometert hasznaltad ?
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
a nokian mér hógumi ? vagy szöges volt ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
gyapinál történt az eset.. hát hiába õ sem az igazi... szegény már nemképes átfûzni egy kereket 3200ér.. ráadásul kiakarta cseréltetni velem az agy belét is.. azt nemmontam neki hogy zsír új a tengely és a golyók. szal csak a kónusz van +kopva... lehúzás magasfoka. lol

szóval ez volt az uccsó szervíz ahol véltem felfedezni némi szakértelmet.. dehát.. haggyuk..

sajna nincs már több bringaszervíz ahová bizalommal bemerem adni a bicóm.. azért ez engem végtelenûl elszomorít, és 1ben felháborít.

rengeteg pénzt öltem már a bringámba, és rohadtul idegesít, hogy mindíg elba**ódik valami.. úgylátszik 400 alatt már nem is lehet bringátépíteni.. (nekem eddig 300 ba van... de mivel apránként épült össze semmijen garim nincs az alkatrészekre.. kivéve teló)

asszem veszek még egy hajtómûvet, helyrerakom a kerekem, és szarok az egészre. abbahagyom a picsába a bringázást.. tököm tele van a sok paraszt bringaszervízessel, mindenki átba***a a fejem.. vagy legalább is +próbálja.

júliusba bemegyek egy boltba..(oda ahol már igen sok pénzt elvertem, és ráadásul ismernek is) mondom elsõ gumi kell, erre elkezdenek gyõzködni, hogy vegyek + egy nokiant.. rámakartak sózni egy hógumit !!! .. kiröhögtem õket és montam, hogy nenézzenek már ilyen hülyének... utána meg elakarták adni nekem haverom nyeregcsövét amit 1 éve nálluk felejtett...

nemtom mitgondolnak a bicószervízesek. nemhinném hogy sok pénzük van reklámokra meg ilyesmikre, szal szerintem egy elégedett vásárlónál nincs nagyobb reklám számukra.. tiszta hülyék..

szal ha megnövök :P akkor csinálok 1 szervízt, és qrva becsületes leszek.

még egy utolsó helyet +néznék.. rob, te is szervízbe dolgozol ? (nagyon remélem mer télleg uccsó esélyem)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és legközelebb ne menj abba a boltba....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
visszaviszed és reklamálsz vagy
küllõkulcs és odafûzöd, a jó irányba. csak ez utóbbi nem biztos, hogy sikerülni fog, mert valszeg rossz küllõket is használt a szerelõ, ha ennyire félresikerült

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
kis segítség kéne ...

összeraktam egy elsõkereket egy deore tárcsás agyból, meg egy ditchwitch-bõl.
mind 2-t használt. (általam :P)

szóval elvittem szervízbe füzetni, és mikor hazavittem a kerót, eléggé +lepõdtem mikor láttam, hogy a gumi a teló hídjától fél cm-re van tárcsafelöli oldalon, és kb 2,5 re a másikon... és mikor kiállok tekerni, akkor minden 2. oldalradõlésnél beleér a gumi a telóba.

a szervizes aztmondta, hogy a kónuszok eléggé elvannak használódva, de nemhiszem, hogy ez indolkolná a távolságkülönbséget....

szerintem csak simán félrefûzték... ha lehet ilyet csinálni..

most kicseréltem a sima oldali alátétet 1 vékonyabbra, és a vastagat áttettem a tárcsa felöli oldalra (ugyhogy ott most 2 vastag van), szal most az agy nincs középen, de legalább nemnyírja szét a telót a gumi,.... dehát ez csak ideiglenes megoldásnak jó...

most micsinájjak !!!??!??!!?!?!?!?
plíz help me..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
rvilike:
milyen agyaid vannak?

Ha valakit érdekel nekem így néznek ki a kerekeim, ha nem érdekel senkit, akkor is leírom
Zoogie elsõ agy (125gr + 49gr gyorszár), Mach1 2-1,8-2 mm húzott küllõk, alu küllõanyák (197gr), Sun DS2XC felni (430gr).
YASEC hátsó agy (415gr + 54 gr gyorszár), DT 2mm-es küllõk (egyenes fejû, azért nem húzott), alu küllõanyák (223gr), Sun DS2XC felni (430gr).
Elsõ kerék 801gr, hátsó 1122 gr.
A hátulja így egy kicsit nehéz lett, de mindenért kárpótol az elnyûhetetlen agy..

daniboly: küllõkhöz nem értek, de esetleg fûzheted radiálisra is, talán úgy is összejön a húzott DT-vel.
Felnit még tudom ajánltani a Sun UFO-t is. A tavalyi elég jól sikerült 388gr.
Itt egy oldal, ahol találsz rengeteg súlyadatot!

De ha a google-ben rákeresel arra hogy weight weenies, akkor találsz egy oldalt, ahol fenn lesz egy csomó bicaj alkatrész súlyadata.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu