a mavic név eléggé meggyõzõ,bár sokaknak nem az...szerványoltam a jövõ évre új felókat.
mavic 729. Jó lesz az nekem?

a mavic név eléggé meggyõzõ,bár sokaknak nem az...szerványoltam a jövõ évre új felókat.
mavic 729. Jó lesz az nekem?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A kónuszos agyaknál nekem az a bajom, hogy állandóan utána kell állítani, mert különben belelóg a tárcsába a fék.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
-=B.B.B.=-
A sebesség mindent megold.
-=B.B.B.=-
nekem mars 9.0 van a bicómban,semmi baja,igaz xc-re használomellenpélda a mars (sram) hátsóagy ami fél év alatt szétesett, pedig iparis volt.
szebben fut sztem a kónuszos, bár nem ezért lett ez..
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
a kónuszos állitható, de tárcsafék esetén nem ajánlott. a csapágyas nem fog lógni, vagy ha igen, cserélni kell a csapágyat. tárcsafékhez ajánlott.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
rendes küllõkkel nem jön ki tizenötbõl egy normális kerék.
rendes felni: mavic-ok 7 ezertõl, rigida 5 körül, sun-ok 5 ezertõl, többi felejtõs.
rendes agy: bike+, novatec, acor, vagy bármi ami csapágyas és nem kónuszos. kb 7-8 ezer
rendes küllõ: dt, sapim, wheelsmith, mach1 kb 1500/kerék
fûzés + centrir 2-3 ezer boltja válogatja.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.