Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
http://www.extra.hu/...ef10daa3640364c

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nem vagyok egy küllõ-fûzõ zseni, tehát az érdekelne, hogy milyen az a radiális és a 3-as fûzés.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha nincs v féked (és miért lenne, ha az excalibur érdekel) akor egy eleve tárcsához alakitott forma jobb lehet.
szerintem excalibur. (vuelta dh)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem a Mammoth nem jött be, mert nehéz és rugalmas, de van aki arra esküszik. Én 1-et karikába hajtottam, egyet eltörtem. Excaliburom nem volt.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

csak egy kezdõ

csak egy kezdõ

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Hi!
excalibur DH 2 vagy SUN Mammuth felni? A cél, hogy minnél kevesebbet kelljen centírozni a kereket. Ha van más felni ami jobb az is jöhet. A súly nem számít annyira.

Rasputin

Rasputin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Persze 1-2 sör belefér de attól még részegeket akkor se szeretem ...bár nagy poén de veszélyes nem csak magára nézve ... ennek ellenére faluban egy szar csepellel én is küldtem már és jó poén. De Pesten meg városban akkor sem jó dolog ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

WTB kerekek szerintem se rosszak (-csakhogy legyen valami ON is a hozzászólásomban)

OFF:
Jaja, részegen jobb bicajozni, mint gyalogolni. Bár a 8km-t megtenni józanul 16-18 perc, míg részegen eltart legalább 45 percig éjjel 3 órakor, igaz akkor már elég felejtõs az este…
Egyszer megpróbáltam aludni (!) egy kicsit ilyen állapotban, hogy haverom lánchangja után megyek, aztán jól belementem az árokba a szembe lévõ oldalon. Meg itthon a kapuba szedtem túl szûkre a kanyart, és a hátsó kerék beleesett az árokba, de persze a láncvilla csúszott a hídfejen… de nagyon jó buli volt.
Tanulság: nem szabad értékes bicajjal részegen tekerni…

Miért ne fogyaszthatna alkoholt, csak tartson mértéket. Aki meg nem bírja ne igya! 

"Egy igazi kerékpáros nem fogyaszt alkoholt." Ezt azért mondtam, hogy inkább költse a pénzét alkatrészre, mint piára. Egyébként én is szoktam inni, de általában akkor én nem tekerek.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
WTB kerekek szerintem se rosszak (-csakhogy legyen valami ON is a hozzászólásomban)

OFF:
Jaja, részegen jobb bicajozni, mint gyalogolni. Bár a 8km-t megtenni józanul 16-18 perc, míg részegen eltart legalább 45 percig éjjel 3 órakor, igaz akkor már elég felejtõs az este…
Egyszer megpróbáltam aludni (!) egy kicsit ilyen állapotban, hogy haverom lánchangja után megyek, aztán jól belementem az árokba a szembe lévõ oldalon. Meg itthon a kapuba szedtem túl szûkre a kanyart, és a hátsó kerék beleesett az árokba, de persze a láncvilla csúszott a hídfejen… de nagyon jó buli volt.
Tanulság: nem szabad értékes bicajjal részegen tekerni…

Miért ne fogyaszthatna alkoholt, csak tartson mértéket. Aki meg nem bírja ne igya! 

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

jó, vesszünk össze 4 és fél hónapon :)
nem azért mert
csak aki piál, is lehet jófej
persze nem kell révinek lenni!!! :D

Ironikusan gondoltam.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
jó, vesszünk össze 4 és fél hónapon :)
nem azért mert
csak aki piál, is lehet jófej
persze nem kell révinek lenni!!! :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

te még igencsak gyerek vagy
majd rájössz hogy részegen/betépve sokkal könnyebb bringázni mint sétálni

Tudom, de józanul még könyebb bringázni. Egyébként te fiatalabb vagy, mint én.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

:no: Egy igazi kerékpáros nem fogyaszt alkoholt. :)

te még igencsak gyerek vagy
majd rájössz hogy részegen/betépve sokkal könnyebb bringázni mint sétálni

Rasputin

Rasputin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Mivel nincs hóláncom és perpill csak egy adag slick gimukészletem van mert a másik tönkrment ezért a téli holtidõt el kell valamivel tölteni ... ;)

Amugy bicaj mellé meg soha azt én is ellenzem és szívesen megvernék minden részeg bicajost.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Toom h ott számít a legjobban : valaha bejártam fizikára és ott valami tetáról volt szó ;) Mindenesetre észrevettem h itt mindenki burzsoá :P Nekem pedig a 10e es kerék megárt ...na mind1 max a köv 2-3 hónapban semmi pia , de legalább a bicaj megy ...

:no: Egy igazi kerékpáros nem fogyaszt alkoholt. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Qrva jó, hogy két beszélgetés megy párhuzamosan:D
Rasputin: a kerék külsõ kerülete az a rész, ahol a legtöbbet számít a súly (gyorsításoknál), azért jönnek itt a kollégék az 50 grammokkal. Jobban megérzed, mint 150et a vázon. De itt a bikkmakkon mindenki a high-end felé terelget, amire azért nem feltétlen van szükséged. Nyugodtan lehet szarnak mondott alkatrészt is venni, az csak az igazán jókhoz képest szar...

Mi minden középkategóriás cuccot is leszarozunk aztán teljesen jól müködnek.
Mindig a maximumra törekszünk és közben a felét sem használjuk ki. Én is ilyen vagyok.:)

Rasputin

Rasputin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Toom h ott számít a legjobban : valaha bejártam fizikára és ott valami tetáról volt szó ;) Mindenesetre észrevettem h itt mindenki burzsoá :P Nekem pedig a 10e es kerék megárt ...na mind1 max a köv 2-3 hónapban semmi pia , de legalább a bicaj megy ...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Qrva jó, hogy két beszélgetés megy párhuzamosan:D
Rasputin: a kerék külsõ kerülete az a rész, ahol a legtöbbet számít a súly (gyorsításoknál), azért jönnek itt a kollégék az 50 grammokkal. Jobban megérzed, mint 150et a vázon. De itt a bikkmakkon mindenki a high-end felé terelget, amire azért nem feltétlen van szükséged. Nyugodtan lehet szarnak mondott alkatrészt is venni, az csak az igazán jókhoz képest szar...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Meg fogsz döbbenni, de erre is van megoldás: megfordítom a villában, wazze. Ha a fordítás után ugyanott van, akkor kóser.

BAzz.. de hülye vagyok, erre nem is gondoltam.

Rasputin

Rasputin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
50g tök mind1 nem gyúrok a tömegre :)

Pl ott a kulacstartó ... jujj legalább 100g ... na máris könnyebb a gép 50g mal ;)
Kicsit komoylabban kösz a hozzászólást ...ezexerint a wtb jobb is meg olcsóbb is :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Meg fogsz döbbenni, de erre is van megoldás: megfordítom a villában, wazze. Ha a fordítás után ugyanott van, akkor kóser.