Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
+ ott figyel a kis edes a legtobb bolt polcain...

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Xian: Gyapi egy hónapja kb várt egy adagot szerintem azóta megjött neki ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
perszehogy forgalmaz. Nekem is az van elöl-hátul. De hogy ki forgalmazza, az jókérdés. Ha érdekel egy pöppet hibás, de javitható tárcsás 36os elsõ szemét áron, akkor vágj egy privit hozzám.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hi,
egy gyors help kellene: forgalmaz itthon valaki Novatech agyakat?
Köszike...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kishazánkban lehet kapni valami 24" gumit, ami nem 3" széles? Láttam a Space-t 2.35"-ben az újságban, és tecc. ekkora kellene. de más márkában nincs? (24*2.35")

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Kössz Rob,de lehet,hogy B+ lesz belõle,ha nem jön össze a pénz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jó, bocsánat. én csak azt akartam szemléltetni, hogy amig felni és felni között 5-10 ezer forintos különbségek vannak, addig villa és villa között 100ezrek is lehetnek, és ott nem biztos, hogy meg tudom érteni a különbözet okát. Nem vagyok zsírmiller vállalkozó-papa megvesz bármit gyerek én se, Sun Single Wide-om van, amit azért részesítettem elõnyben a mavic F219-el szemben, mert ez csak 5000 volt... :-X

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
legszabbcsavo koma Quando agya pont neked való, 14-ért hirdeti, ha jól láttam, nézzed az aprót lelkesen.

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Hello!
Milyen bivalyerõs hátsó agyat tudtok nekem ajánlani max.15-ért?Állítólag a Huru Guru nem olyan zsír.
Segítsetek,a régi b+ megadta magát.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A Mavic "több százezres" kerekeiben hagyományos Mavic felnik vannak... pölö a DeeMax-ban 321-es. ;)
Szóval az egyenes fejû küllõzés és agyperem, a gyárilag fûzés, ami sokba kerül.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez igaz, bár a "többszázezres" jelzõ kissé túlzó. Egy tárcsás, hátsó, Chris King agyba fûzött X317-es Mavic, 907 grammal, 490 dolcsi, vagyis 117.000. Ehhez képest szinte ingyen van a hátsó, XTR agyba fûzött X3.1-es, UST-s Mavic 350 dolcsiért, vagyis 84.000 Ft-ért. Félreértés ne essék, ezek kurva drágák. ;)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Azt ugyan nem tudom mennyi a legdrágább felni, de gondolom a Mavic több százezres kerekeiben nem csak a küllõk és az agy a veszett drága ;) Szerintem 13 ezer simán még csak a közép, felsõközépkategória árban.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Az agy márkáját nem láttam, de biztosan nem Shimano.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szgabsz: az American Classic agy egyáltalán nem biztos hogy olyan jó!
henger: milyen agy van a Mavic-hez?

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Köszi az infót. Akkor k.jó a hátsó kerekem.... ;D

A Kerékvárban van most egy radiálisan fûzött , Mavic 521 ( ??? ez most nem biztos) felnivel, használtan 13-ért.
Vélemény?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
valaki meg abbol csinált (doublewide) kulacstartót, még hirdette is ;D ööö akkor sok? ;D hát én jol meg vagyok a 3500ftos mach1 520 felnikkel, bár szívesen cserélnék 520ról 521re egy másik márkában ;D

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Én tavaky 18ért vetten a doublewide felnimet..... De biztos van mégdrágább felni is.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
no én csak azért gondoltam hogy lehessen viszonyítani.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A legdrágább felni?

jó kérdés. Itthon a kerámiás Bontrager (nemtudommilyen RaceXYZ feliratú) felnije volt a kapható legdrágább, ha még forgalmazza valaki itthon. Ugy 22-23.000 forint volt három-négy éve.
Mosta talán a kerámiás D521 a legdrágább. Vagy a D321. Ezek kb 15-16.000 forintba kerülnek.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
az lehet hogy a dorado drága fél milkáért viszont nem tudom mennyi lehet a legdrágább felni? és ahhoz viszonyítva mennyi az a 13. egyébként sok. miért? mert nem ér annyit. miért? mert nem tud annyival többet.