hm... hát ez jó kérdés! +mértem és: 2.3mm a teljes szélessége a felnimnek és 1.6mm a két perem közti rész...
hogy MI VAN??? 2.3 mm?? nem cm-t akartál írni? :
általános iratlan szabály, amirõl tudok: 2,3" és afelett ajánlott minimum 28-30mm széles felnit használni, míg 1,5" - 2,1" körül a 18-24mm széles felnik ideálisak.
hm...
hát ez jó kérdés!
+mértem és: 2.3mm a teljes szélessége a felnimnek és 1.6mm a két perem közti rész...
akitõl vettem az azt mondta hogy 2.1-es gumi volt neki rajta...
az lenne a max.??? ??? ??? :-\
sziasztok!
lenne 1 kérdésem!
van nekem 1 REMERX country felnim és sehová nincs ráírva hogy mekkora külsõt bír le!
ha valaki ismeri ezt a felnit és tudja hogy mekkora külsõ a max amit rá lehet rakni akkor az kérem írjon! ;D
elõrre is köszönöm! 8)
üdv!
Szerintem a Zöldpontban nagyon jól csinálják a kerékfûzést, mindig náluk csináltattam. Most már én magam is be tudom fûzni, de mindig náluk csinálom, mert a végsõ centírozást Zolira bízom. Nagy mágus!
Fogalmam sincs, valami szétkophatott, mert a kazetta része az agytesthez képest kotyog. Sztem ez merev gépeknél nem lenne akkora gáz, de fullim van, és lepkézik összevissza a lánc.
Ide is felteszem a kérdést: nem tudja valaki hogy a deore hátsóagy hány kalapácsos és/vagy mennyit reteszel egy körben? Remélem jó lesz a deore és nem megy szét egy év alatt. Nem úgy mint a sram.
Hali! Nekem novatech van 2003 eleje óta. És csak jót tudok róla mondani. Szerintem olcsó is relative. Nagyon szépen fut, csendes, jó a felépítése is. Az hogy a közepe kijön szerintem nem olyan gáz mert ugye az ember nem szedi ki olyan gyakran a kereket. Létezik egyenes küllõs változatban is. Mondjuk az szerintem szar, már láttam élõbe, de a sima verzióba szerintem nagyon jó. Ha nekem bírja akkor mindenkinek ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Szevasztok!
Nekem novoteck agyam van(amirõl kérdeztél) és semmi gondom vele. Én 9500Ft-ért vettem kb 1 éve és azota nincs baja.Az igaz amit irt valaki, hogy a tengelyt macerás berakni, mert a belsõ tengelye elcsúszkál.de nem kell naponta kiszedni amúgyse, meg hát ha ráérzel akkor kb 10mp.Én nem adnék ki egy agyért 20 rugót az biztos , ha a 10-es is birja.
Bár azt észrevettem, hogy a csapágy már kezd rosdásodni a tendelynél, de mint tudjuk a rozsdamentes csapágyak sokkal gyengébbek és nem a golyoknál rozsdál ugyse mert oda nem mehet be a víz, hanem a tengelynél befolyt víz miatt a belsõ gyûrû belselye és széle(Persze nem muszály minden biciklizésnél az összes patakot megjárni. mert hát én szeretem a vízet, de a bicó az nem anyira :-))) ).Szerintem jó választás.
cruxos: a novatec megegyezik a magura/hügi bolt-on aggyal (ugyanolyan belülrõl) a bike+-ról meg hallottam már, hogy kellett garanciában cserélni, mert szétverte a csapágy a külsõ házat, és kotyogott, kérdezd begbie-t pölö.
Nézegettem különbözõ árlistákat, láttam novatech agyat 8900-ért. Akárhogyis nézzük, ez min. 10e ft különbség! Arra gondoltam, hogy az én szintemen "kár" egy roox-ot venni, "elég" nekem az olcsóbb is. Vagy lebeszélnétek róla?
Más: Zöldpontban fûzetett már valaki kereket?
gyapinál azt hiszem csak 22 ezer a roox. és õ hozza kilószámra.
a funn sz-tem kaki, meg az a két kis gyûrû csak a szívást adja, meg a merevséget veszi.
bár most láttam gyapinál bike+ elsõagyat (brother-nek fûzte) és elég megygõzõ volt, sokkal jobban nézett ki, mint egy novatech. (és nem mozog benne el a tengely, szóval ha kiveted a kereket, visszarakásnál nem kell azzal szórakoznod, hogy a tengely is középen legyen, és a villáét át tudd dugni az agyon...)
nekem novatec van. Igaz nem zúzom ezerrel, de még jó... a Roox xztem amugy a legésszerübb válaztás, mert nem olyan drága, de a cuccairól mindenki tudja, hogy mennyire precízek.
Átütõs elsõ agyat kéne vennem. A b+-ról lebeszétek, ajánlották a FUNN-t, nekem meg a roox tetszett meg...
Vélemények? Javaslatok? Egyéb? A Legfõbb szempont, hogy sokáig mûködjön, ne kelljen szervízelnem...