Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
A feketét 3ezerért vettem.
Egy 100assal olcsóbb talán.

Probikeban hirdetnek akcióban Syncros XLR felnit, 3000 pénzért.
Egy 75 kilós, amatõr CC-snek beválik?

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
YA .nos köszi rob, Phil és kissfish!! :)

amugy 222km...hm...hát az még nem távolság,anniyt birnia kell....

kissfish: ya..irtam is hogy ha arra céloztál akkor saynálatos hogy ebben a topicban iyenrõl nem lehet/*felesleges beszélni.-
Nem tudtam hogy ide csak a "letörés kerekesek"yárnak...
ugyhogy bocs hogy igy neked estem.

tegnap voltam Gyapinál bluecetben, elég negativ tapasztalatot hagyott bennem egy 10en éves srác apukáyával....
épitenek egy "csodabicot" 300körül..de szegény srácnak abszulut semmi fogalma nem volt hogy mi/nmerre hogyan/semmi márkát tipust felnit nem ismert,tlokat se...nem tudta egyáltalán hogy a kerékpár hogyan müködik...szal..saynáltam.
De amugy szimpatikus volt a gyerek mert ténylleg nem is probálta yátszani hogy a haverok ezt meg ezt mondták egy termékrõl..stb.
az apya meg ....hát a srác heyett maydhogynem õ állitotta össze a bicayt....(és persze keményen nyomta seftet...

na ez csak azért yutott eszembe mert a srác 14"es kereket füzetet de a 26-os és a 24"es gumikat nem tudta megkülönböztetni egymástol...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
üdv.
hogyé' adnak mostanság:
-egy mach 210 es felnit?? a natur alu verziót... nem a feketét

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
yvorlpu: csak arra akartam célozni az elõbb, hogy nekem is volt egy hasonló jellegû kérdésen ebben a topicban, de arre se kaptam semilyen választ 8)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Hát nemtom, én nem veszek sose többet mamutnál keskenyebb felnit. A Rhyno Lite-re alig bírtam felrakni a 2.5ös highrollert. Aztán rájöttem hogy fordítva raktam fel (amit el lehet rontani, el is rontom) akkor utána leszedni nem bírtam, majd megint alig ment fel. De most már le nem varázsolom onnét flex nélkül:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Egy felni töréséhez azért az is nagyban hozzájárul, ha rosszul van fûzve. Én egyébként láttam már mamutot is törni. :)

50 kg-hoz meg nemhogy mamuth nem kell de a rino is bõven elég. CR-18-al azért lesz nehéz durvulni, mert hülyén mutat rajta már a 2,35-ös gumi is. A Sunn felnikkel kapcsolatban eddig nekem is csak jó tapasztalataim voltak, bár én is a Mammuth/Ditch Witch/Single Track táborba tartozom. : ;)

Caution

Caution

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
hány felnit láttatok már !!széttörni!! (nem tekkós felnire gondolk...)
merthogy nyolcast meg tojást lehet bele verni mint a rántottába, de mivel manapság a csúcsán van a tárcsafék divat, ez abszolut nem zavar (engem se)

az igazság az, hogy két alesát használok (endevour hátul, meg columbia elöl) kb. 25 mm szélesek,
namost ezek kibírták a 2.5 év triálozást és kb 1.5-2 év lejtõzést. asszem már kaptak egy keveset, de semmi bajuk (a hátsóba vannak tojások, kb. 10-15 mm-esek), (igaz 65 kg vagyok)
ugrottam velük peremre, meg letörésekrõl, számtalanszor felütüttem.... szóval nem kímélem õket, de ma is tökéletesen használhatóak.
most is csak azért akarok újakat venni, mert a 2.5-ös gumi furán nézne ki azokon a keskeny felniken

ennyi..

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
yvolpu, a cr18-as 222 km után még egybe van, 65 kilóval cc-zem, s tegnap egy ismeretlen lejtõn 40-45 körül odavertem 3x-or egy-egy 4-5 centi mély vízátfolyáson.
160 kilcsi aszfaltot meg bírta, eddig ennyi a tapasztalatom, de én is azért vettem mert lor dícsérte ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
azért én is benézek ide néha, csakhát nem lépcsõzni akarok, meg ugrálni...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
fish arra gondolt, hogy ide csak olyanok járnak, akik a sun termékei közül csak a singlewide-ot meg a rhyno lite-ot ismerik ;)
magyarul cc-sek nem nagyon néznek ide be.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
kisshal!

mindyá eldobom az agyam!!
miért nem az?
keréképités. én épitettemegy iyen kereket s kiváncsi vagyok yol tettem-e hogy iyen kereket építettem iyen felhasználásra.

ha ez nem a megfelelõ topic akkor saynállak.
de kötözködy mással.
ha esetleg nem kötöszködésnek szántad, hanem komoyan gondolod, akkor tényleg sayna hogy ittnemkapok választ rá.... :'( :-\

Spezialized fun szintén.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
yvorlpu: Azt hiszem, hogy ez nem az a topic, ahol választ kapunk az ilyen jellegû kérdéseinkre :'( :-\

fish

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
ma épitettem egy tárcsás elsõkereket.
--gepida tárcsás agy
--sunn cr-18 felni(mert lehet abroncsfékkel lessz)

Mindezt egy 50 kg-os lánynak.

kinek van valami tapasztalata az alkatrészekrõl?
A lány szeretne kicsit durvulni is..de gondoltam 50 kg-hoz kezdõnek nem kell Mammoth... :)
remélkem is hogy sokáig birni fogya neki..

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Akkor mammoth 8)

Caution

Caution

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
merevfarú gépre kell
2,5-ös gumival
dh, 4x, street
és szeretek nagyokat ugrani

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Lépcsõzni pedig nagyon jó mert 5 kamrás és az elég nehezen tud tönkremenni.A küllõn is múlik sztem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak a hegszetett!!
ha nagyon durvulni akarsz, csak a hegesztett felni a megoldás!!!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Szerintem Mammoth.Persze attól is függ mekkora gumid van mire akarod használni és az egész bringától is.Ismerek egy srácot aki már lassan 3 éve nyúz egy Mammothot.80 kiló és még semmi problémája nem volt vele.Pedig nem kíméli.

Caution

Caution

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
szerintem a gumi felrekési nehézségek a sun felniknél általánosak.
a sulya pefid szerintem egynek sem annyira nagyon vészes, föleg, ha nem akarom darabokba látni az elsõ lépcsõ vagy rontott ugrás után

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
jah, az más. de már a double track is túl van dimenzionálva, nemhogy a single wide. mondjuk akkor inkább má double wide ;D nem nagy az árkülönbség. de sztem mamut meg single track is ok, a double track már nehézbombázóknak is sok. szvsz. meg azt a kereket meg is kell tekerni ugyebár... vannak tapasztalataim, hogy már a single trackre se könnyû felrakni a gumit (leszedni könnyû), de a haver double trackel is megszenvedett. persze egy 3as biztos könnyen megy.