Endroo:
1. Egyik haver vett nova agyat_leesztergálták a két szélét, és full jó(így legalább befést a psylo-ba)
2. hátra is valami erõsebb kellene, csak arra nem költenék 10k-t
3. fûzés_hát ez eléggé változó (hol fûznek jó áron, de mégis nagyon jól?)
mert haver 1000ért csinálja (és az õ mammothja elég durva dolgokat kibír)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Started by
Winethoo
, 2003. January 28. 15:35
Posted 2005. May 03. - 08:09

Posted 2005. May 02. - 21:04

Én is elhajtottam egy mavic felnit, és ha jól megnéztem láttam csak,hogy hosszába szétrepedt, úgyhogy szerintem se használjad azt a felnit.. egyrészt ahol elhajlott, megnyúlott az anyag, így soha nem lesz 100as felni...
Posted 2005. May 02. - 15:42

side:
1. azt az agynak kell tudnia. az átütõs agyak szélesebbek mint a gyz-ok. nálunk azt hiszem csak funn-t meg novatechet lehet kapni ami ilyen
2. végülis mindegy egy dzsunkán készül mind, esetleg még újabb B+
3. azért az erõsség a fûzés minõségétõl is függ
1. azt az agynak kell tudnia. az átütõs agyak szélesebbek mint a gyz-ok. nálunk azt hiszem csak funn-t meg novatechet lehet kapni ami ilyen
2. végülis mindegy egy dzsunkán készül mind, esetleg még újabb B+
3. azért az erõsség a fûzés minõségétõl is függ
Posted 2005. May 02. - 15:32

1. olyanra gondolok, hogy átütõs agyba (pl a bigberthához van olyan cucc, amivel berakható norbál villába)
2. akkor nova maradjon? (esetleg zoggie??)
3. a kérdés az 'erõs'-re vonatkozik. A súly annyira nem számít. Ezekszerint ez legalább bírja a strapát.
Köszi!
2. akkor nova maradjon? (esetleg zoggie??)
3. a kérdés az 'erõs'-re vonatkozik. A súly annyira nem számít. Ezekszerint ez legalább bírja a strapát.
Köszi!
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"
Posted 2005. May 02. - 13:44

ha küllõ nem szakadt, akkor az agyperem és a felni viselte a húzás következményét. alaposan meg kellene vizsgálni mind2t. szerintem a felnit már jobb lenne nem használni. legalábbis nem durvulni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. May 02. - 12:28

szexárdon ronggyá hajlott elöl a singletrackem. visszahajlitgattuk addig h haza tudtam jönni vele. valszeg ki lehetne tökéletesre centirozni. a kérdés, h mi lesz ennek a következménye? cseréjem inkább a felnit?? küllõk nem, sérülnek meg ilyenkor? az agy?
Mit mivan??
Posted 2005. May 02. - 10:00

side: most hogy idetaláltál 
1. olyasmire gondolsz, mint a marzo qr20-nál a tengely, amit gyorszár szerû basszal kell megfeszíteni. külön még nem nagyon láttam ilyesmit, általában a villához van tengely azt csókolom.
2. deoret durvulásra nem nagyon ajánlom, mert arra nem jó, de majd jön zsm azt azt mondja hogy jó. ezek közül a novatech szerintem a legmegfelelõbb.
3. mind a két felni elég durva felhasználásra van, úgyhogy hacsak nem tolod extrém durván jobban jársz vmi könyebbel (lásd feljebb), de mind a kettõ erõs, ha ez a kérdés

1. olyasmire gondolsz, mint a marzo qr20-nál a tengely, amit gyorszár szerû basszal kell megfeszíteni. külön még nem nagyon láttam ilyesmit, általában a villához van tengely azt csókolom.
2. deoret durvulásra nem nagyon ajánlom, mert arra nem jó, de majd jön zsm azt azt mondja hogy jó. ezek közül a novatech szerintem a legmegfelelõbb.
3. mind a két felni elég durva felhasználásra van, úgyhogy hacsak nem tolod extrém durván jobban jársz vmi könyebbel (lásd feljebb), de mind a kettõ erõs, ha ez a kérdés
Posted 2005. May 02. - 09:21

Hello!
Szereték feltenni pár kérdést (hátha válaszra találnak).
1. Átütõs agyba húzózárat lehet kapni? Hol? (kb mennyi egy olyan?)
2. Melyik a jobb agy?
elsõ: Zoggie Átütõtengelyes, Novatec DO41SB, Zoggie HB5, Shimano Deore (HB-M525)
hátsó: Zoggie FH57 Disc iparis 36L, Shimano Deore '04 (FH-M525), Novatec DO42SB
- fehasználás: dirt - light_dh - street - +minden
3. Mi a véleményetek a SingleWide felnirõl? (Hova jobb? Elõre vagy hátra?)
Mert gondolkozom egy olyanon, hogy elõre SingleWide, hátulra Mammoth.
Köszi!
Szereték feltenni pár kérdést (hátha válaszra találnak).
1. Átütõs agyba húzózárat lehet kapni? Hol? (kb mennyi egy olyan?)
2. Melyik a jobb agy?
elsõ: Zoggie Átütõtengelyes, Novatec DO41SB, Zoggie HB5, Shimano Deore (HB-M525)
hátsó: Zoggie FH57 Disc iparis 36L, Shimano Deore '04 (FH-M525), Novatec DO42SB
- fehasználás: dirt - light_dh - street - +minden
3. Mi a véleményetek a SingleWide felnirõl? (Hova jobb? Elõre vagy hátra?)
Mert gondolkozom egy olyanon, hogy elõre SingleWide, hátulra Mammoth.
Köszi!
Posted 2005. May 01. - 21:56

sztem a rino xl az bõven jó. hegesztett szal erõs meg minden.
biczónak sincs gondja vele,nem?
agy meg a szokásos: novatech, b+ stb.. tárcsanélküliek nem is olyan vészesek árban..
biczónak sincs gondja vele,nem?
agy meg a szokásos: novatech, b+ stb.. tárcsanélküliek nem is olyan vészesek árban..
Posted 2005. May 01. - 21:50

Szevasztok!
milyen felnit érdemesebb streetre merev gépbe rakni? V fékes legyen...
Rhyno Lyte XL, Mammoth, Mavic 321, stb...
atomerõs kell, és V FÉKES, hozzá valami jó kis agy, tárcsanélküli verzióban..
Mit tudnátok ajánlani?
milyen felnit érdemesebb streetre merev gépbe rakni? V fékes legyen...
Rhyno Lyte XL, Mammoth, Mavic 321, stb...
atomerõs kell, és V FÉKES, hozzá valami jó kis agy, tárcsanélküli verzióban..
Mit tudnátok ajánlani?
Posted 2005. April 30. - 16:06

általában ki szokták fúrni a felnit, minden gond nélkül. de ha gondolod, akkor vegyél hozzá presta szelepes belsõt, és nem kell kókányolni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. April 30. - 15:58

köszi csak meglepõdtem hogy ez is ilyen!!
és házilag fúrod??

join your life, join your bike
vendég_rvilike_*
Posted 2005. April 30. - 15:44

Persze,sok felni olyan hogy csak presta szelep megy bele.Ha zavar ki lehet furni,az megoldja a gondot

Posted 2005. April 30. - 15:40

Üdv srácok!! Bocs ha hülye a kérdés de lehet hogy a WTB felnim nem autószelep-kompatibilis azaz a kis lyuk annyira kicsi hogy csak a másik fajta szelep megy bele??
join your life, join your bike
Posted 2005. April 30. - 10:11

Posted 2005. April 30. - 09:45

most akartam valamit írni de majd inkább IRL. bár most nem emlékszem pontosan iljicsnek milyen hátsó agya van :chin:
XT
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. April 30. - 09:40

most akartam valamit írni de majd inkább IRL. bár most nem emlékszem pontosan iljicsnek milyen hátsó agya van :chin:Pacsizzak faággal a hátadon?
Be fogom bizonyítani!
Posted 2005. April 30. - 08:37

nem nagyon lehet baja...
amugy ha jol sejtem elsõ kerék. akkor meg a zoggie is tök jó, egy elsõ agyat nem lehet elrontanti (könnyen). csak a chris king forog jobban, mint a többi...
az ebikos zoggie jó és olcsó.
Pacsizzak faággal a hátadon?

Be fogom bizonyítani!

Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. April 30. - 08:32

nem nagyon lehet baja...
amugy ha jol sejtem elsõ kerék. akkor meg a zoggie is tök jó, egy elsõ agyat nem lehet elrontanti (könnyen). csak a chris king forog jobban, mint a többi...
Posted 2005. April 29. - 23:22

Na ebben a pillanatban kaptam viszont ajánlatot használt komplett kerékrõl... Valami olyan novatech agyat említ a srác, ami átalakítható normáltengelyesre vagy mi....szal gondolom úgy értendõ, hogy sima villába is be lehet fogatni. Jól gondolom? Lehetnek hibái az ilyen típusú agynak? (Bocs ha nagyon kretének a kérdéseim, de kicsit fosok, mert még nem volt átütõs cumókkal dolgom)
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>