Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Ma vettem észre, hátha valakit érdekel:

Kifutó szériás, Magura Gustav M iparis, 36os elsõ agy (211g gyorszár nélkül), 30 euro (gyorszárral) a Magura saját online boltjában. Eredetileg/máshol 80 euro körül vesztegetik.

Feltöltött kép

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
a wtb továbbra is csak hasonlít rá.. a zoggie az az american classic;)
l

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
hát ja. de pont a zoggie-ról állapítottuk meg, hogy ugyanaz, mint a WTB, tehát valószínûleg a csapágy is ugyanaz benne.
egyébként a WTB Zoggie megfelelõje nem olcsóbb!

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

és úgy érezted, hogy ezt feltétlen tudnunk kell?
:-)

jutik eszembe: monhatnátok néhány tárcsás, iparis agyat amit kapni is. Lehetõleg minél olcsóbbat, mondjuk 500 g/pár-ig...
Föntiek miatt WTB-t nem szeretnék, és a WTB Acor(Zoogie?) klónját sem...

ezek mellett FRM, Tune.....ezeket lehet kapni de legalább qrvára nem olcsók....:)
úgyhogy én maradok a zogginál.....mégha szét is esik pár ezer kilcsi alatt kb 4-et tudok venni egy tune árán..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
hasonló árban engem is érdekelne egy pár...:-)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen. Legyetek halasak, hogy megosztom veletek az oromomet :) kerekepites topik, nem?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
és úgy érezted, hogy ezt feltétlen tudnunk kell?
:-)

jutik eszembe: monhatnátok néhány tárcsás, iparis agyat amit kapni is. Lehetõleg minél olcsóbbat, mondjuk 500 g/pár-ig...
Föntiek miatt WTB-t nem szeretnék, és a WTB Acor(Zoogie?) klónját sem...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kereket epitek. a hatso mar kesz D521 felni 2es DT kullo, Deore agy. Az elso most keszul Hope agy, XC717es felni, DT revolution fekete kullo alu anya. konnyunek igerkezik :)

nem igazan passzolnak egymashoz, de legalabb ingyen volt :matrix:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
info: a WTB Laser Disc Lite agyakban lévõ csapágy mérete 15*26*7 mm.
csapágyboltban utánajártam létezik-e ilyen a közforgalomban, de a jelexerint egy ismert cég sem gyárt ilyet...:-(

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ezt sztem mindenki gondolta:D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hát én meg inkább elviszem egy szerevízbe, az a tuti...
valahogy ha azt hallom, hogy szervíz-szervíz között is van eltérés a fûzés minõsége szempontjából, akkor inkább nem csinálom én, hiszen még a legbénább szervízes is többet fûz, mint én...

egyébként egyszer fûztem egy kereket, de nem lett túl jó, mert valamit elcsesztem, de annyira pepecs, hogy utálom csinálni
Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én az elsõt pont e doksi szerint fûztem, csa elrontottam hogy keresztezte a küllõ fölött egymást a izé
mostmár megy, nekemis:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az elsõ kerekemet igy fûztem: néztem és számolgattam, melyik küllõ merre áll, és hányadik küllõfuratba csatlakozik.... vagy másfél órán keresztül csináltam, kicsit csálé lett, de az enyém volt :D azóta elég szépen megtanultam kereket fûzni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás
Már elég sok kereket befûztem és szólok elõre, hogy ez úgy elég nehéz lesz.
Azt nem mondom , hogy lehetetlen de nehéz.
Ha pösti vagy, tudok segíteni a fûzésben.
Marci

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Zsír az oldal ha nincs más akkor megpróbálom annak a segítségével, de ha lenne egy magyar oldal akkor könnyebb lenne az életem. és kösssz

fogsz egy kereket
fogod az agyad, amivel számolsz;)
leülsz, és lemásolod!
voilá.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Egy szinte vadi új XTR hátsó centerlock-os agyat menyiért lehetne eladni? csak annyi, hogy be van fûzve egy felnibe. :-/. bolti árat sehol nem taléltam.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
kösz.
nincs magyar, annyira meg nem nehéz angolul felfogni 4féle színt

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Zsír az oldal ha nincs más akkor megpróbálom annak a segítségével, de ha lenne egy magyar oldal akkor könnyebb lenne az életem. és kösssz

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Vagy valami hasonló ahol szépne leírják és képekkel ilusztrálják hogy hogy kell kereket fûzni?

lapozz egyet vissza...
köszi

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Hi all

Átszeretném fûzni az elsõ kerekemet most ugyis kaki az idõ,
Talán valamelyik tavalyi számban láttam hogy levan írva hogy hogy kell, az a cikk nincsen fönt véletlenül az oldalon? Vagy valami hasonló ahol szépne leírják és képekkel ilusztrálják hogy hogy kell kereket fûzni?

Elõre is kösztök.

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik: