Lehet Mo.on kapni tubeless felnit? Mert kinéztem neten egy mavicot assziszem XM 819 a neve. De a neten nézelõdve egy bolt honlapjának az árlistáján sem találtam. Esetleg más márka is szoba jöhetne.
Probike, Budapest.
Lehet Mo.on kapni tubeless felnit? Mert kinéztem neten egy mavicot assziszem XM 819 a neve. De a neten nézelõdve egy bolt honlapjának az árlistáján sem találtam. Esetleg más márka is szoba jöhetne.
relatív, hogy kinek sok ez a pénz. ha valaki több százezret keres havonta, meg profi versenyzõ és támogatják, akkor nem. de ha minimálbérbõl él és gyerekek is vannak, akkor már kicsit más a helyzet.
a másik ok: nagy élmény látni ahol a saját kezed munkájából áll össze a kerék.
igaz nem vet fel a péz, de én mégis a boltra bízom a fûzést, mert annyira még nem megy a centírozás.
Szerintem kerekenként kb. 2500 pénz nem olyan vészes, ellenben szakember csinálja, aki adott esetben több száz kereket fûzött már életében... persze te tudod: http://www.sheldonbr...wheelbuild.html
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem tudtok mondani egy siteot, ahol le van írva a küllõzés lépésrõl-lépésre? A családból senki nem vágja, és az az egyik legdrágább mûvelet. Gazdaságos lenne megtanulnom