Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég

Lehet Mo.on kapni tubeless felnit? Mert kinéztem neten egy mavicot assziszem XM 819 a neve. De a neten nézelõdve egy bolt honlapjának az árlistáján sem találtam. Esetleg más márka is szoba jöhetne.

Probike, Budapest.

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Namegaztán ha rosszkor figyel le az a hajtókar szintén megviselõdhet az ember élete...
(pl amikor kamiont elõzöl :D)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
viszont ha kellõ elhivatottságot érez, és tudja mit hogy kell, akkor már 3-4-5 kerék után olyan szinten profin lehet csinálni.. csak normál embernek ez 5 évi kerékmennyisége.
persze szigorúan centrírállványban, mert anélkül elég nehéz pontosan ügyködni
tehát ezért érdemes boltra bízni, hisz ott teljesen patentúl megcsinálják, és még szenvedni sem kell vele.
mindemellett jó azzal a tudattal menni(vagy meghalni?) hogy teljesen sajátkezü minden a gépen.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

relatív, hogy kinek sok ez a pénz. ha valaki több százezret keres havonta, meg profi versenyzõ és támogatják, akkor nem. de ha minimálbérbõl él és gyerekek is vannak, akkor már kicsit más a helyzet.

a másik ok: nagy élmény látni ahol a saját kezed munkájából áll össze a kerék.

igaz nem vet fel a péz, de én mégis a boltra bízom a fûzést, mert annyira még nem megy a centírozás.

Erre vonatkozóan linkeltem be, amit kért... csak rávilágítottam egy tényezõre, mely szerint személy szerint szakemberre bíznám, merthogy nem egy hajtómû felszerelésérõl van szó, hanem az egyik, ha nem a legkomplexebb, legösszetettebb mûveletrõl, a kerékfûzésrõl, amit ha rosszul csinál, akár az élete múlhat rajta.
WaNNaRiDE

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Szerintem kerekenként kb. 2500 pénz nem olyan vészes, ellenben szakember csinálja, aki adott esetben több száz kereket fûzött már életében... persze te tudod: http://www.sheldonbr...wheelbuild.html

relatív, hogy kinek sok ez a pénz. ha valaki több százezret keres havonta, meg profi versenyzõ és támogatják, akkor nem. de ha minimálbérbõl él és gyerekek is vannak, akkor már kicsit más a helyzet.

a másik ok: nagy élmény látni ahol a saját kezed munkájából áll össze a kerék.

igaz nem vet fel a péz, de én mégis a boltra bízom a fûzést, mert annyira még nem megy a centírozás.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Nem tudtok mondani egy siteot, ahol le van írva a küllõzés lépésrõl-lépésre? A családból senki nem vágja, és az az egyik legdrágább mûvelet. Gazdaságos lenne megtanulnom

Szerintem kerekenként kb. 2500 pénz nem olyan vészes, ellenben szakember csinálja, aki adott esetben több száz kereket fûzött már életében... persze te tudod: http://www.sheldonbr...wheelbuild.html
WaNNaRiDE

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Nem tudtok mondani egy siteot, ahol le van írva a küllõzés lépésrõl-lépésre? A családból senki nem vágja, és az az egyik legdrágább mûvelet. Gazdaságos lenne megtanulnom

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
jah, hamar eresztett a nyomásból
nem építesz tankot, persze, minek mégegy :D

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Lehet Mo.on kapni tubeless felnit? Mert kinéztem neten egy mavicot assziszem XM 819 a neve. De a neten nézelõdve egy bolt honlapjának az árlistáján sem találtam. Esetleg más márka is szoba jöhetne.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a szar volt az mit jelent? eresztette a levegõt, other?
azért annyira nem néz ki szarul ;) meg én nem építek tankot
Feltöltött kép

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
endroo:
begbienak sz*r vót
amugy a nikibe nehogymán singletrack, viccesön néz ki, fõleg hátul. jó kis singlewidenak legalább lookingja jó és nem is ezer kiló (mint a dt)

nkarcsi: nem, sajna nem jaú, mert ha meg is tartom (van rá esély) a vellát, misinél elvileg van még szürke rugóm (amire szintén nem tartok igényt)
sorry marad a pénz vagy a ... :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
úgy gondoltam, hogy ezt már lezsíroztuk, de majd akkor megbütykölik a marzódat a malinál :P

ja és használ valaki sun single track sts-t tömlõ nélkül? kiváncsi lennék a tapasztalatokra, hátha én is akarok tömlõtlent

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ha igényt tartassz rá, a tied :D

(Ki ad érte többet? :D )

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nkarcsi: nehogy seggberúgjalak :mad::hitme::D:D

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Igen, málna nem felejtettem el. Esetleg cserébe nem érdekelne egy boxxer szürke rugó?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
probike is mavicos érthetõ okokból

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
321 már nincs 729 van helyette
talán gyapi vagy speedway, de nem t'om kik a mavicos figurák.

ha erre jársz adhatnál nekem ajándékot :D ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Novatech 8900,-. Probike, Zöldpont.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Pesten melyik boltban lehet 8 körül novatech elsõ átütõs agyat venni? Ja és hol és mennyiért lehet mavic d321-et?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
bike+, novatec, shimano (xt), ritchey
nagyon nem fogsz csalódni bennük