Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mér nem jó az ST? Elölre kéne vagy hátulra? Tod, van egy elsõ kerekem tarcsiba. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
mondjatok nekem olyan felnit ami kategóriában a singletrack-al egyezik, tárcsás, fekete, és matricázott, nem lézergravírozott! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
most szedtem egyet szét épp a boltban.
alu tengely, 2 csapágy, amik nem is egyforma méretûek, sh!mano kompatibilis racsni (ugyanazzal a 12-es imbusszal / csillagkulccsal jön szét, mint bármely kazettés sh!mano) és ennyi. a srácnak 3 hónap után lóg a racsni, kicsit huzni kell rajta. az alu tengelyt érdemes elsõ körben acélból tömör/menetesre megcsinálni. amugy teljesen okés :D jobb, mint a deore, de nem fényévekkel. egy novatec jobb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég

Szerintetek mennyit érne egy funn hátsó tárcsás agy, ami kék, és csináltatva lesz bele egy tökéletes tengely? Használt, de talán jobb lesz mint a deore.

Hm kek?Akkor az biztos k sokat er :D :D

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Szelvesz gyors vagyok mi? :D
Bar emelkedore folfele lennek ilyen gyors :D

daniboly

daniboly

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
rvilike kössz a nagyon gyors választ :clap: :clap: :clap:

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Szerintetek mennyit érne egy funn hátsó tárcsás agy, ami kék, és csináltatva lesz bele egy tökéletes tengely? Használt, de talán jobb lesz mint a deore.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
62 kilohoz tok jo akkor :) szerintem 3 kereszt,alig konnyebb a 2,meg az amugy sem olyan jo sztem.Amugy eleg eros parositas ez,nekem tarcsaval van 717Disc 2-1.5 dtvel es k jol birja.

daniboly

daniboly

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Attól függ hogy akarod hasznalni.

Hát XC versenyre! 2 vagy 3 kereszt az majdnem tökmindegy nem?
Kb. a 62 kilómhoz kellene.

daniboly

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Mavic X717 felni, DT Revolution 2.0-1.5 küllõ (32), alu küllõanyával, 2 vagy 3 kereszt.Attól függ hogy akarod hasznalni.

daniboly

daniboly

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Szerintetek melyik a legkönnyebb XC-re való V-fékes felni és küllõ? Szal Ti hogy raknátok össze egy fullos XC kereket?

daniboly

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
tárcsás, és nem bírja a V-féket, mert nem sík az oldala.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
FAKK... :'( pedig annyira akartam ilyet... akkor majd késõbb...

:mad:

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Szerintem tárcsás...
Lehet, hogy bírja a V-féket is, de lekopik róla a szép felirat :)

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Még1 kérdés:

Vuelta Excalibur -t lehet V fékkel használni?
Vagy csak tárcsa?

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
:) picit...
a küllõt akkor kicserélem...
mind1 amíg húzza húzza... ugyis veszek majd egy nagyobbat.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Üdv!

Ha egy küllõm elgörbült, nagggyon kilazult (kicsit ki is tépte magát a felnibõl)
azt meg lehet csinálni? Utólag tudnak bele fûzni 1 db küllõt?
VAgy az egészet kell...?

lehet bele új küllöt füzni, természetesen, meg majd ki is kell centírozni a kereket, mert valószinüleg deformálódott egy kicsit.

de mi az hogy kitépte magát a felniböl? úgy érted, hogy a felni sérült? mert az gáz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Üdv!

Ha egy küllõm elgörbült, nagggyon kilazult (kicsit ki is tépte magát a felnibõl)
azt meg lehet csinálni? Utólag tudnak bele fûzni 1 db küllõt?
VAgy az egészet kell...?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Nem tudom, mit van oda mindenki a centírállványért. Ha belefulladnék a pénzbe, akkor se vennék, mert felesleges, hacsak nem ipari mennyiségben fûzöl kereket. Fejreállítod a bringát, belerakod a kereket, megpörgeted, és a felnihez teszed az ujjad hegyét. Ahol elõször hozzáér, ott a legnagyobb kanyar, és ennyi volt a nagy varázslat.

Jahh, én is Sheldon Browntól tanultam kereket fûzni, szerintem nem nagy ördöngösség, ha az ember utánaolvas és van egy kis türelme hozzá.
Persze, ha versenyeznék és >50 ropim feküdne kerékalkatrészekben, amikbõl muszáj tökéletes kereket fûzni, asziszem én is odaadnám egy szakinak.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
már egy ideje magam fûzöm a kerekeimet. persze állványban. a LUONGO-ban tanultam meg centrirozni, ezer köszönet érte.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.