Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
olyan ötlet hogy 2 csavar 2 oldalról?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Felfúrni nem lehet? Nincs annyi anyag? Még arra is inkább rábíznám az életem, mint egy karcsúsított gyorszárpálcára. Bazz, a gyorszár pálcájára embertelen húzóerõ hat, ahogy megszorítod. Ha az agy reccsen el, még mindig nem esik ki a kerék. Ha a gyorszár pálcája, akkor semmire nincs garancia.

Meg sem kérdezem, mi a buli egy gyerekbicó elsõ agyában... Remélem, nem radiálisan fûzted... Nem jut eszembe olyan gyerekbringa, aminek az agypereme kibírna 16 radiális küllõt.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hehe.Van egy házi készítésû 16 küllõs kerekem.Már mentem vele egy 40km-es idõfutamon(meg is nyertem :D)és csak az az egy baja hogy nem gyorszáras,és mivel ez egy gyerekbiciklibõl kioperált agy így a tengely kisseb egy miliméterrel,mint a normál átlag tengely.Lehet apummal kéne beszélnem,mert tud esztergáltatni a cégénél,és hõkezelés sem gond kincsesbányán.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
az durva lenne... az mindent csinálna csak a kereket nem tartaná meg.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
He? Hova kell vékonyabb tengely?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Sziasztok!
Nem tudtam hova menni problémámmal,új topicot meg nem akartam kezdeni,ezért jöttem hozzátok tanácsért.
Kérdésem lenne hogy található-e a normál gyorszáras tengelynél vékonyabb "verzió"?
Vagy próbáljak utángyártatni?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
örök életû pl. egy YASEC agy, de annak meg is van az ára.
tárcsafékes változatban pl. 64ezer.
nekem nagyon jó! ;-) igaz használtan vettem, töredékéért

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
amiben meg a racsni megy tönkre az meg garanciális.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sajnos ebben az árban nincs örök életû hátsóagy.
én a novatec-kel próbálkoznék, a 10-es átmenõtengelyessel.
ami örök élet, az duplaennyi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Hello!

Tudna valaki ajánlani nekem egy jó hátsóagyat úgy 25e-30e körül, egy erõsebb fajta agy kéne ami bírja az ugrálást is. Idén tönkre tettem már egy Shimano 475-öt meg egy b+ dh agyat(b+ -ban a racsni szállt el).

A sebesség mindent megold.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
meg nemvéletlen kell zsírozni, ami pl vízzáró réteget képez

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
+ amelyik szimmering az olajat beengedi az a szutykot is...onnan kezdve...öntözhetsz bele liter olajakat is....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ahogy az olaj befolyik, az úgy folyik is ki... hacsak nem löttyintesz rá minden nap, akkor az nem lesz jó sose'

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Inász

Inász

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
mér jó megoldás:) az olaj befojik talán:D zsirhoz meg szétkell szedni de azt nem teszem mert a végén sza*ulrakom össze és még firkálok 1 et na deh a végére összejöt szal

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
bakker inász; úgy kezeled a bringát mint nagyapám...
õ is fogja a méz-sûrûségû olajat és önt kicsit az elsõ, a hátsó, a körépsõ agyhoz meg a láncra.
szerinted magától be is fog menni az agy belsejébe?
egyébként is zsír kell oda

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Double Track 7200 az ebike-on. http://ebike.hu/term...b-26-coll?pid=2
Fûzés kb. 1500, küllõ 2000, frírájd külsõkben nem vagyok otthon, de 4-5biztos van. Szóval 10e-bõl sehogy sem jön ki, számolj rá 15öt.

Inász

Inász

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
hali. nemtudjátok hogy 1 hátsó kerék double track felni vel át füzetve és 1 jó FR külsõ össz vissz mennyibe van? jó külökkel agyat nem tervezem kicserélni az sokk lenne;) nah kb mennyi be van? 10 bõl kijönne? jah nem szetem szét amugy ien gumi szerüség van rajta azt szettem le:) arra prickoltam 1 kis olajatvagyis ami allata van

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
beolajoztad = szétszedted? (nem hinném)
kónuszos agy esetén sem hullanak ki a golyók, csak porrátörnek alkalomadtán a tengellyel együtt simán...
kotyog? ha kónuszos, csak meg kell húznia kónuszt, ha iprais akkor meg kukázhatod...
de ha nemtod mit kell meghúzni és mennyire, inkább keress egy szervízt!
segítenek

Inász

Inász

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
nem tom hogy ez ide irható de most ahogy jöttem haza az elsö agy tökre idegesitö zajt adot ki :) nem tom mi volt .kikaptam megnéztem beolajoztam visszaraktam semmi zaj de ugy kotyog mint állat mi lehet?(én hüJe vok ehhez )
remélem nem a csapágyak mentek szét legalábbis golyókkal nem találkoztam

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
motoraptor comp van most nekem elöl

ebike-on óccsó
és sztem elég jó, nem volt vele gondom
ptomnak is bevált, neki elöl-hátul az van
és 900g kb

a wtb dh gumija meg 1400g ha jólemlékszem