olyan ötlet hogy 2 csavar 2 oldalról?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Indította
Winethoo
, 2003. január 28. 15:35
Írta 2005. szeptember 10. - 18:16

Írta 2005. szeptember 10. - 18:12

Felfúrni nem lehet? Nincs annyi anyag? Még arra is inkább rábíznám az életem, mint egy karcsúsított gyorszárpálcára. Bazz, a gyorszár pálcájára embertelen húzóerõ hat, ahogy megszorítod. Ha az agy reccsen el, még mindig nem esik ki a kerék. Ha a gyorszár pálcája, akkor semmire nincs garancia.
Meg sem kérdezem, mi a buli egy gyerekbicó elsõ agyában... Remélem, nem radiálisan fûzted... Nem jut eszembe olyan gyerekbringa, aminek az agypereme kibírna 16 radiális küllõt.
Meg sem kérdezem, mi a buli egy gyerekbicó elsõ agyában... Remélem, nem radiálisan fûzted... Nem jut eszembe olyan gyerekbringa, aminek az agypereme kibírna 16 radiális küllõt.
Írta 2005. szeptember 10. - 15:42

Hehe.Van egy házi készítésû 16 küllõs kerekem.Már mentem vele egy 40km-es idõfutamon(meg is nyertem
)és csak az az egy baja hogy nem gyorszáras,és mivel ez egy gyerekbiciklibõl kioperált agy így a tengely kisseb egy miliméterrel,mint a normál átlag tengely.Lehet apummal kéne beszélnem,mert tud esztergáltatni a cégénél,és hõkezelés sem gond kincsesbányán.

Írta 2005. szeptember 10. - 10:18

Írta 2005. szeptember 10. - 09:23

Írta 2005. szeptember 09. - 21:39

Sziasztok!
Nem tudtam hova menni problémámmal,új topicot meg nem akartam kezdeni,ezért jöttem hozzátok tanácsért.
Kérdésem lenne hogy található-e a normál gyorszáras tengelynél vékonyabb "verzió"?
Vagy próbáljak utángyártatni?
Nem tudtam hova menni problémámmal,új topicot meg nem akartam kezdeni,ezért jöttem hozzátok tanácsért.
Kérdésem lenne hogy található-e a normál gyorszáras tengelynél vékonyabb "verzió"?
Vagy próbáljak utángyártatni?
Írta 2005. szeptember 08. - 18:39

örök életû pl. egy YASEC agy, de annak meg is van az ára.
tárcsafékes változatban pl. 64ezer.
nekem nagyon jó! ;-) igaz használtan vettem, töredékéért
tárcsafékes változatban pl. 64ezer.
nekem nagyon jó! ;-) igaz használtan vettem, töredékéért
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. szeptember 06. - 22:39

Írta 2005. szeptember 06. - 20:24

sajnos ebben az árban nincs örök életû hátsóagy.
én a novatec-kel próbálkoznék, a 10-es átmenõtengelyessel.
ami örök élet, az duplaennyi.
én a novatec-kel próbálkoznék, a 10-es átmenõtengelyessel.
ami örök élet, az duplaennyi.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. szeptember 06. - 15:00

Hello!
Tudna valaki ajánlani nekem egy jó hátsóagyat úgy 25e-30e körül, egy erõsebb fajta agy kéne ami bírja az ugrálást is. Idén tönkre tettem már egy Shimano 475-öt meg egy b+ dh agyat(b+ -ban a racsni szállt el).
Tudna valaki ajánlani nekem egy jó hátsóagyat úgy 25e-30e körül, egy erõsebb fajta agy kéne ami bírja az ugrálást is. Idén tönkre tettem már egy Shimano 475-öt meg egy b+ dh agyat(b+ -ban a racsni szállt el).
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. szeptember 06. - 09:58

meg nemvéletlen kell zsírozni, ami pl vízzáró réteget képez
Írta 2005. szeptember 06. - 09:54

+ amelyik szimmering az olajat beengedi az a szutykot is...onnan kezdve...öntözhetsz bele liter olajakat is....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 06. - 08:10

ahogy az olaj befolyik, az úgy folyik is ki... hacsak nem löttyintesz rá minden nap, akkor az nem lesz jó sose'
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. szeptember 05. - 16:28

mér jó megoldás:) az olaj befojik talán:D zsirhoz meg szétkell szedni de azt nem teszem mert a végén sza*ulrakom össze és még firkálok 1 et na deh a végére összejöt szal
Írta 2005. szeptember 05. - 12:08

bakker inász; úgy kezeled a bringát mint nagyapám...
õ is fogja a méz-sûrûségû olajat és önt kicsit az elsõ, a hátsó, a körépsõ agyhoz meg a láncra.
szerinted magától be is fog menni az agy belsejébe?
egyébként is zsír kell oda
õ is fogja a méz-sûrûségû olajat és önt kicsit az elsõ, a hátsó, a körépsõ agyhoz meg a láncra.
szerinted magától be is fog menni az agy belsejébe?
egyébként is zsír kell oda
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. szeptember 03. - 14:54

Double Track 7200 az ebike-on. http://ebike.hu/term...b-26-coll?pid=2
Fûzés kb. 1500, küllõ 2000, frírájd külsõkben nem vagyok otthon, de 4-5biztos van. Szóval 10e-bõl sehogy sem jön ki, számolj rá 15öt.
Fûzés kb. 1500, küllõ 2000, frírájd külsõkben nem vagyok otthon, de 4-5biztos van. Szóval 10e-bõl sehogy sem jön ki, számolj rá 15öt.
Írta 2005. szeptember 03. - 13:34

hali. nemtudjátok hogy 1 hátsó kerék double track felni vel át füzetve és 1 jó FR külsõ össz vissz mennyibe van? jó külökkel agyat nem tervezem kicserélni az sokk lenne;) nah kb mennyi be van? 10 bõl kijönne? jah nem szetem szét amugy ien gumi szerüség van rajta azt szettem le:) arra prickoltam 1 kis olajatvagyis ami allata van
Írta 2005. szeptember 02. - 22:12

beolajoztad = szétszedted? (nem hinném)
kónuszos agy esetén sem hullanak ki a golyók, csak porrátörnek alkalomadtán a tengellyel együtt simán...
kotyog? ha kónuszos, csak meg kell húznia kónuszt, ha iprais akkor meg kukázhatod...
de ha nemtod mit kell meghúzni és mennyire, inkább keress egy szervízt!
segítenek
kónuszos agy esetén sem hullanak ki a golyók, csak porrátörnek alkalomadtán a tengellyel együtt simán...
kotyog? ha kónuszos, csak meg kell húznia kónuszt, ha iprais akkor meg kukázhatod...
de ha nemtod mit kell meghúzni és mennyire, inkább keress egy szervízt!
segítenek
Írta 2005. szeptember 02. - 22:02

nem tom hogy ez ide irható de most ahogy jöttem haza az elsö agy tökre idegesitö zajt adot ki
nem tom mi volt .kikaptam megnéztem beolajoztam visszaraktam semmi zaj de ugy kotyog mint állat mi lehet?(én hüJe vok ehhez )
remélem nem a csapágyak mentek szét legalábbis golyókkal nem találkoztam

remélem nem a csapágyak mentek szét legalábbis golyókkal nem találkoztam
Írta 2005. szeptember 01. - 22:15

motoraptor comp van most nekem elöl
ebike-on óccsó
és sztem elég jó, nem volt vele gondom
ptomnak is bevált, neki elöl-hátul az van
és 900g kb
a wtb dh gumija meg 1400g ha jólemlékszem
hopp ez offtopic:D
ebike-on óccsó
és sztem elég jó, nem volt vele gondom