Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
novatec már a trükkös megoldása miatt is,ami le7õvé teszi a kellõen "igénytelen" tengelymegoldásokat is
(tengely a tengelyben)

petróleumban áztatás.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
brigéciol. csak legyen utána kimosva és rendesen kenve.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

imola

imola

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Tud valaki segíteni, hogy a zsíros, olajos, piszkos meneteket, csapágyakat tisztítani mi a legjobb szer illetve eljárás?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Hi!

Van valakinek rossz tapasztalata a MAVIC X221-rõl?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

viszont egyszerübb leszûkíteni mint felfúrni mikor átütõs vázat vesz az ember...

Igaz

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
viszont egyszerübb leszûkíteni mint felfúrni mikor átütõs vázat vesz az ember...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A Novatec 10mm-s és 12 mm-s között nincs különbség csak annyi, hogy az egyik tengelyben 2-mm-vel nagyobb a lyuk(a 10-est is fel lehet fúrni 12-esre).

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akkoris 12 mm-eset végy.
az DH agy.
én kalától kaptam hozzá egy szükítõt, aminek lényege hogy az agy szélességében belül 12 mm-es legyen a tengely, a széle az agy szélétõl meg leesztergálva 10mm-re, és menetet vágni rá.
tökegyszerü

a b+ ami nekem van az kb 25 körül lehet, a nova ami hasonló, sõt, az meg kb 19 ahogy rob írta.
válassz, amelyik tetszik, szûkítõt meg egy ezresé esztergál pistabá a legelsõ akár falusi, vagy városban levõ esztergamester...
simaügy!:-)

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Thez, bõvebb infót errõl? Mert nekem is kéne ilyesmi, csak asszem 10mm-s jó a vázba (vega). Ára?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
novatec, bikepositive.

kb azonos, b+ drágább.
nekem utóbbi van, 12mm-es átütõs, de le van szûkítve 10mm-re.
hibátlan cucc, iszonyat hangos kalapálással(félreugranak:D nagyon tetszik, eddig bejött)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
funn-t hátsóagyban kerülném. szedtem szét, érdekes mûszer. (nem jó értelemben)
inkább az átmenõtengelyes novatec. azt hiszem 19.900 huf.
elõre mindegy, csak csapágyas legyen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
YASEC. hátsó 64, elsõ 25 ezer. de az tuti, hogy bírni fogja, ha meg nem, akkor visszaviheted és kicseréli.
(nekem van egy elsõ eladó.)

egyébként novatec az jó. meg a Bike+ se rossz szerintem.
SingleSpeed Bike+ hátulra? az csavaros befogatású.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
No az jó! Tudtok ajánlani konkrét típust? Merevfarúba menne elõre+hátra is, felhasználás: észnélkül, teknika nélkül letörés+dört+jánosjegyi állatkodás.
Néztem pl a Funn huru guru-t hátra. Gondolom az jó... Elölre meg vmi Novatec?
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
"iparis" azaz zárt csapágyas agyat is meg lehet csinálni csavarosra. nekem a hügi is csavaros hátul. esztergályos kérdése, szerintem egyszerûbb megcsináltatni.

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
heló. agygondjaim vannak.

Csavarosra csak kónuszos agyat lehet megcsinálni? Ahogy néztem, az iparisok felépítése miatt azokat csak gyorszárral lehet használni. A Specialized csavaros agyak iparisok? Hogy osztyák ûket?
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vagy egy feltörekvõ kinai gumigyártó megveszi az egész hóbelebancot, ahogy szokták...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Végül is fékhez kerék dukál. A következõ lépés meg egy gumigyártó megvásárlása lesz majd.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Nem emlékszem, hogy korábban már beszéltünk volna a következõrõl:

A HB Performance Systems Inc. (korábban Hayes Brake) ezév nyarán megvásárolta a Sun Metal Products Inc. nevû céget, mely a továbbiakban a Hayes Bicycle Group divíziójaként, Sun Components néven hozza forgalomba az általunk is kedvelt felniket, kerékagyakat és komplett kerekeket.

Forrás: http://www.hayesdisc...ws_latest.shtml

P.S.
No comment.

ja ezt olvastam én is, csak nem tudok annyira englisül hogy 100ra biztos lettem volna benne mit jelent, azér nem linkeltem bé....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem emlékszem, hogy korábban már beszéltünk volna a következõrõl:

A HB Performance Systems Inc. (korábban Hayes Brake) ezév nyarán megvásárolta a Sun Metal Products Inc. nevû céget, mely a továbbiakban a Hayes Bicycle Group divíziójaként, Sun Components néven hozza forgalomba az általunk is kedvelt felniket, kerékagyakat és komplett kerekeket.

Forrás: http://www.hayesdisc...ws_latest.shtml

P.S.
No comment.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Mennyire stapabíró?