Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Írta 2005. október 11. - 16:04

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. október 11. - 15:59

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2005. október 11. - 13:20

szerintem excalibur. (vuelta dh)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. október 11. - 11:42

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. október 11. - 11:29

excalibur DH 2 vagy SUN Mammuth felni? A cél, hogy minnél kevesebbet kelljen centírozni a kereket. Ha van más felni ami jobb az is jöhet. A súly nem számít annyira.
Írta 2005. október 10. - 17:29

Írta 2005. október 10. - 17:27

"Egy igazi kerékpáros nem fogyaszt alkoholt." Ezt azért mondtam, hogy inkább költse a pénzét alkatrészre, mint piára. Egyébként én is szoktam inni, de általában akkor én nem tekerek.WTB kerekek szerintem se rosszak (-csakhogy legyen valami ON is a hozzászólásomban)
OFF:
Jaja, részegen jobb bicajozni, mint gyalogolni. Bár a 8km-t megtenni józanul 16-18 perc, míg részegen eltart legalább 45 percig éjjel 3 órakor, igaz akkor már elég felejtõs az este…
Egyszer megpróbáltam aludni (!) egy kicsit ilyen állapotban, hogy haverom lánchangja után megyek, aztán jól belementem az árokba a szembe lévõ oldalon. Meg itthon a kapuba szedtem túl szûkre a kanyart, és a hátsó kerék beleesett az árokba, de persze a láncvilla csúszott a hídfejen… de nagyon jó buli volt.
Tanulság: nem szabad értékes bicajjal részegen tekerni…
Miért ne fogyaszthatna alkoholt, csak tartson mértéket. Aki meg nem bírja ne igya!
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. október 10. - 17:21

OFF:
Jaja, részegen jobb bicajozni, mint gyalogolni. Bár a 8km-t megtenni józanul 16-18 perc, míg részegen eltart legalább 45 percig éjjel 3 órakor, igaz akkor már elég felejtõs az este…
Egyszer megpróbáltam aludni (!) egy kicsit ilyen állapotban, hogy haverom lánchangja után megyek, aztán jól belementem az árokba a szembe lévõ oldalon. Meg itthon a kapuba szedtem túl szûkre a kanyart, és a hátsó kerék beleesett az árokba, de persze a láncvilla csúszott a hídfejen… de nagyon jó buli volt.
Tanulság: nem szabad értékes bicajjal részegen tekerni…
Miért ne fogyaszthatna alkoholt, csak tartson mértéket. Aki meg nem bírja ne igya!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. október 10. - 17:11

Ironikusan gondoltam.jó, vesszünk össze 4 és fél hónapon
nem azért mert
csak aki piál, is lehet jófej
persze nem kell révinek lenni!!!
Írta 2005. október 10. - 17:02

nem azért mert
csak aki piál, is lehet jófej
persze nem kell révinek lenni!!!

Írta 2005. október 10. - 17:00

Tudom, de józanul még könyebb bringázni. Egyébként te fiatalabb vagy, mint én.te még igencsak gyerek vagy
majd rájössz hogy részegen/betépve sokkal könnyebb bringázni mint sétálni
Írta 2005. október 10. - 16:36

:no: Egy igazi kerékpáros nem fogyaszt alkoholt.
te még igencsak gyerek vagy
majd rájössz hogy részegen/betépve sokkal könnyebb bringázni mint sétálni
Írta 2005. október 10. - 16:17

Amugy bicaj mellé meg soha azt én is ellenzem és szívesen megvernék minden részeg bicajost.
Írta 2005. október 10. - 16:13

:no: Egy igazi kerékpáros nem fogyaszt alkoholt.Toom h ott számít a legjobban : valaha bejártam fizikára és ott valami tetáról volt szó
Mindenesetre észrevettem h itt mindenki burzsoá
Nekem pedig a 10e es kerék megárt ...na mind1 max a köv 2-3 hónapban semmi pia , de legalább a bicaj megy ...

Írta 2005. október 10. - 16:11

Mi minden középkategóriás cuccot is leszarozunk aztán teljesen jól müködnek.Qrva jó, hogy két beszélgetés megy párhuzamosan:D
Rasputin: a kerék külsõ kerülete az a rész, ahol a legtöbbet számít a súly (gyorsításoknál), azért jönnek itt a kollégék az 50 grammokkal. Jobban megérzed, mint 150et a vázon. De itt a bikkmakkon mindenki a high-end felé terelget, amire azért nem feltétlen van szükséged. Nyugodtan lehet szarnak mondott alkatrészt is venni, az csak az igazán jókhoz képest szar...
Mindig a maximumra törekszünk és közben a felét sem használjuk ki. Én is ilyen vagyok.

Írta 2005. október 10. - 16:09

Írta 2005. október 10. - 16:04

Rasputin: a kerék külsõ kerülete az a rész, ahol a legtöbbet számít a súly (gyorsításoknál), azért jönnek itt a kollégék az 50 grammokkal. Jobban megérzed, mint 150et a vázon. De itt a bikkmakkon mindenki a high-end felé terelget, amire azért nem feltétlen van szükséged. Nyugodtan lehet szarnak mondott alkatrészt is venni, az csak az igazán jókhoz képest szar...
Írta 2005. október 10. - 15:59

BAzz.. de hülye vagyok, erre nem is gondoltam.Meg fogsz döbbenni, de erre is van megoldás: megfordítom a villában, wazze. Ha a fordítás után ugyanott van, akkor kóser.
Írta 2005. október 10. - 15:58

Pl ott a kulacstartó ... jujj legalább 100g ... na máris könnyebb a gép 50g mal

Kicsit komoylabban kösz a hozzászólást ...ezexerint a wtb jobb is meg olcsóbb is

Írta 2005. október 10. - 15:57